|
Honor Magic 6 Pro ANA KONU (161. sayfa)
-
-
Temu dan aldim 2 kilif ben dünquote:
Orijinalden alıntı: Tamer306amazonTUDIA DualShield Grip Honor Magic 6 Pro Kılıf 5G (2024), [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D78M3LCS/ref=sw_img_1?smid=A2W75C0AEUYSTC&th=1Bu arkadaş çok kaliteli ve sağlam.
Yurtdışından geliyor ve ithalat ücreti depozitosu var.
2 adet alındığında tek depozito ödenerek maliyet hafiften düşürülebiliyor.
(Zaten en fazla iki adet almaya izin veriyor.)
Tek kılıf 603,49 + 181,05 (Maliyet: 784,54)
İki kılıf 1206,98 + 169,82 (Maliyet: 688,40)
İmece usulü alalım diyen olursa düşünülebilir.
-
TUDIA DualShield Grip Honor Magic 6 Pro Kılıf 5G (2024), [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah) amazonTUDIA DualShield Grip Honor Magic 6 Pro Kılıf 5G (2024), [MergeGrip] Askeri Sınıf Çift Katmanlı Darbeye Dayanıklı İnce Sert Ağır Hizmet Koruyucu Telefon Kılıfı (Mat Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B0D78M3LCS?ref=cm_sw_r_apan_dp_N19PEVMB8K8D5EQY923W_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_N19PEVMB8K8D5EQY923W_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_N19PEVMB8K8D5EQY923W_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
ve
Ibywind 2 Adet Ekran Koruyucu için Honor Magic6 Pro 5G 6,8"(Honor Magic 5 Pro 5G/Honor Magic6 Lite 5G/Honor X9b 5G için değil),Esnek TPU Film,1 Adet Kamera Lens Koruyucu ile,1 Adet Arka FilmamazonIbywind 2 Adet Ekran Koruyucu için Honor Magic6 Pro 5G 6,8"(Honor Magic 5 Pro 5G/Honor Magic6 Lite 5G/Honor X9b 5G için değil),Esnek TPU Film,1 Adet Kamera Lens Koruyucu ile,1 Adet Arka Filmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CWPZLVYZ?ref=cm_sw_r_apan_dp_1QT5ZMJYZQYN4GRK9ZWK_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_1QT5ZMJYZQYN4GRK9ZWK_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_1QT5ZMJYZQYN4GRK9ZWK_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
siparişini geçtim, 31 Aralık'a kadar ulaşacağı belirtilmiş.
Gelsin görelim bakalım, umarım ürünler parasının hakkını verir...
-
Hepsiburada'da saat 23:59'a kadar VISA kartla yapılacak 30 bin TL ve üzeri alışverişe 1500 TL indirim yapılıyor.
Honor Magic 6 Pro 49499'a geliyor.
Mesela VISA özellikli Ziraat Bankası Bankkart kredi kartı olanlar ayrıca 1000 TL de puan kazanabilirler.
Bilginize... -
-
Uygulamayı yaptıktan sonra fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
Özellikle arka kaplama ve kamera koruyucunun nasıl göründüğünü merak ediyorum.
Güle güle kullanın... -
Tertemiz oldu sorunsuz yapışıyor. Ben ön tarafi yapistirdim arka kisimda var idi benim kaplama. Kamera koruyucu çok sağlam yapiyor tekte yapıştırın çıkarmak zor oluyor ve yamuluyor.
Foto atmaya çalışırım -
Kamera kısmını korumak için takılan parçada 3m var sağlam yapışır
-
Biraz önce Vatan'dan sipariş geçtim 47839tl'ye, inşallah memnun kalırım.
-
Sayfa çok hareketsiz gibi, ya herkes memnun ya da kullanıcısı çok az anlamadım. Vivo x100 pro ya da mp6 arasında kalmıştım, indirim yakalayınca çok sevinerek bunu aldım ve buraya da yazdım Vatan indirimini ama pek kimse yararlanmadı sanırım bu fiyattan...
-
Merhaba hocam. Radarımda olan modellerden biri, nasıl o fiyata yakaladınız?
-
Hayırlı olsun. Sayfa biraz hareketsiz evet sorun yaşanmadığı için olabilir :) Vivo X100 pro dan 100x zoom hariç her yönden iyi bence Magic 6 pro gördüğüm kadarıyla. Bence iyi fiyat yakalamışsıniz Vatanda. Telegram grubu var orası daha aktif. Hayırlı olsun tekrardan. -
telegram grubu özelden atarmısınız.
-
Tabiki gönderdim. -
Hayırlı olsun, güzel fiyat yakalamışsınız.
Vatan Bilgisayar en uzun gece indirimi gibi birşey yapmış sanırım.
Ben de 12 Aralık'ta 50999'a mağazadan almıştım, aldığım fiyata kıyasla güzel bir indirimmiş.
Keşke biraz daha bekleseymişim dedirtti gerçekten.
Güle güle, güzel günlerde kullanın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 22 Aralık 2024; 16:22:40 > -
Benim de ricam olur üstad... -
Tabiki, gönderdim. -
-
Dün akşamdan bu sabaha Vatancard sahiplerine özel bu fiyattan sattılar hocam...
-
Teşekkür ederim, evet ben de sizin gibi düşünüyorum muhtemelen sensör büyüklüğünden olsa gerek zoomda x100pro iyi olabilir. Bu arada sayfa anlık hareketlendiği için de sevindim telegram grubunu ben de isterim mümkünse sizden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X