|
HONOR MAGİC 7 LİTE [ANA KONU]

-
-
konuların ayırılması iyi olmuş. standart-lite-pro birbirinden çok farklı cihazlar, karışıklık oluyordu
dün kampanyanın son gününde LITE alarak aranıza dahil oldum
iphone 11 in melemen olması artık müzik dinlerken mail bile bakamıyordum. günde 10 kere prize takmak yoruydu
bakalım 6600mah nasıl
-
Hayırlı olsun tekrar dan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi forumlar, bende magic 7 lite alarak ip 11 den emekli oldum. Ekran kalitesi ve bataryadan çok memnunum. Önerebileceğiniz şarj aleti,kılıf, kırılmaz cam varsa linklerini paylaşır mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bende 11 den geçicem. yarın geçecek elime. nasıl, özet geçer misiniz=? internette yorum ve satış epey yüksek. forumda pek yoks anırım
-
Telefon geldi mi elinize bende kargo bekliyorum yarın ulaşır gibi.
Evet hocam sabah geldi şuan telefondan yazıyorum çok iyi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Belki erken ama ilk izlenimleriniz nasıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 3 Nisan 2025; 15:27:15 >
Ekranı nasıl buldunuz ben çok beğendim. Kılıf ve kırılmaz ekran koruyucu bulabildin mi
çok teşekkür ederim. ilk izlenimlerim güzel. akıcı gayet. honor tablet kullanıyordum. magicos zaten seviyorum. kavisli ekran çok şık duruyor. ip11in sarımtrak ekranından sonra amoled çok iyi geldi. yanında gelen kulaklıkta 1000liralık bir ürün gibi değil. çok güçlü bası olmasada gayet kaliteli ses veriyor.
-
bende aynı şekilde çok iyi duruyor. zaten kırılmaz ekran koruyucu takamayız, kenarlar kavisli olduğundan. üstündeki jelatinle devam edicem. kılıflar da hep aynı modeller var internette. çok sağlam cihaz olduğu için 1 hafta falan kılıfsız denemeyi düşünüyorum. çok kibar ve şık duruyor. yıllarca hep kılıflı kullandım telefonları. değişiklik olsun en azından bir süre, kim bilir belki kılıfsız devam ederim. cihaz pek çizilip kırılmıyor incelemelerde gördüğüm kadarıyla .
-
Orijinal şarj adaptörü bulabildiniz mi yada alternatif birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anker 66watt hb üzerinden aldım, hızlı şarj çalışıyor.
Şeffaf ve kibar duruyor diye bunu aldım hocam gelince bakalım.
amzn.eu
iVoler Honor Magic7 Lite / Honor Magic 7 Lite 5G için Sararma Önleyici Berrak Kılıf, [Askeri Sınıf Darbeye Dayanıklı] Şeffaf İnce Çizilmez Tampon Darbe Emici Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DFPGD6RR?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_DMKQM1AWJDN7XXDKWHSN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_DMKQM1AWJDN7XXDKWHSN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_DMKQM1AWJDN7XXDKWHSN
67w anket adaptör + 100w baseus kablo 🫠quote:
Orijinalden alıntı: Qwertyu231
Orijinal şarj adaptörü bulabildiniz mi yada alternatif birşey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X