Honor X9B Satışta.
-
-
X9A fiyatını düşünüyorum, sonra Honor 90 fiyatına bakıyorum, bunlar ülkede satış yapamayıp Türkiye şubesini kapatmayı kafayı koymuş düşüncesine varıyorum.
-
Eski x9a kullanıcısı olarak bu fiyata ayaklarına sıkmışlar -
X9A 16499 gözüküyor internette. Bunun kaç olması lazım size göre?
-
Honor 90 saçma sapan bir şekilde çok iyi fiyat. yurtdışı fiyatı ile karşılaştırıyorum ve bu fiyata bu telefonun bir günde 50bin satması lazım.
-
X9a da fiyatını hak etmiyor ben 8 bin tl ye almıştım. 16 bin nedir.
-
19bin lira ile uçmuşlar resmen. 14.499 belki.... O da belki... 19bin bandında neler var neler gözünü seveyim salak avına çıktıkları bariz belli.
-
ne zaman almıştınız?
-
Honor nedense lansmanda yüksek fiyattan çıkıp 1 sene zam yapmayarak devam ediyor. Sene sonunda f/p ürünü oluyor ama çok geç -
X9A ülkemizde 8 bin TL'den başladı, 9 bin oldu, 10 bin oldu, ve orada stoklar tükendi. 10 bin TL iken büyük mağazaların satışları sona erdi hep.
ben Ocak ayında son kalan stoklardan 10300 TL'ye aldım X9A'yı (satıcı = Hepsiburada'nın kendisi)
şuanda X9A'yı 17-18bin TL'den satışta tutan mağazalar yanıltmasın. onlar keriz.avi yapıyolar. -
Honor markasından soğudum. X9B'nin bu fiyatı asla haketmediğini düşünüyorum. neden mi?
Honor şu hileyi yapıyor: RAM-Disk-İşlemci gibi şeylerle göz boyuyo ama telefonların diğer yönleri kötü oluyo. ciddiyim. ses kalitesi sorunu yaşayanlar bile var.
çok basit bi örnek vereyim: X9A'yı ve Honor 90'ı alıp denedim. ikisinde de işletim sistemleri bomboş, kullanıcının hayatını kolaylaştıracak hemen herşeyi kaldırmışlar (daha doğrusu koymaya uğraşmamışlar) mesela ekran doğrultusunu yatayda sabitleme özelliği YOK. ben gece yan yatıp, telefonu önüme dikey olarak koyup, telefon ekran yönünü yatayda sabitleyip, film izleyerek uyuya kalan biriyim. Honor'un X9A ve 90 modellerinde bunu yapmak mümkün değil. komedi.
X9A'da kilit ekranında youtube videolarının dakikasını değiştirme çubuğu falan yok.
hem X9A'da hem de 90'da, kilit ekranında bildirim panelini aşağı indirip ekran parlaklığı gibi şeyleri hızlıca ayarlama imkanı yok.
yahu X9A piyasaya çıkarken iki sene öncenin Android sürümüyle çıktı. adamların yazılıma ne kadar uğraşmadıklarını hayal edin. adam bi önceki senenin Android sürümünü bile koymuyor!
bunlar sadece aklıma gelenler. genel olarak işletim sistemleri bomboş. launcher aşırı ilkel. X9B'de farklı olacağını sanmıyorum.
onu geçtim, X9B dahil hiçbir telefonda stereo hoperlör bile yok. OIS yok.
18 bin buna vereceğine, hiçbişey araştırmadıysan bile en basitinden git Xiaomi'nin stereo hoparlörlü, OIS'li Redmi Note Pro serisinden bi telefon al. biliyorum Xiaomi kabak tadı verdi artık ama, Honor'dan kötü olamaz bence.
not: Honor eskiden iyiydi. anneme andığım Honor Play'i hâlâ kullanıyoruz. o zamanların ucuz bi telefonuydu ama kamerasından işlemcisine, pil ömründen arayüzün modernliğine kadar herşeyiyle iyi bi telefon. arayüzü şuanda 2024'te satılan Honor'lardan kat kat daha gelişmiş ve kullanışlı bir arayüz. düşünün 5-6 sene öncesinin telefonundan bahsediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Mayıs 2024; 14:58:9 >
-
hocam ucuza almanız muhtemelen eldeki stokların son parçalarının bitmesidir.
Cep telefonu dünyasında şu anda gördüğünüzürünlerin fiyatları hep yanıltıcı. Cep telefonunda kimse vade farkı koymuyor. ürünün hemen yarın satılacağına göre fiyatlar belirliyor.
mesela X9A nın stoğu hepsi buradanın elinde kalmış. Bir sene taşıyor olsa bugün yapması gereken fiyat 20bin tl olmalı. çünkü geçen her bir ay %5 faiz demek.
yakın zamanda eski ürünler bitip yeni ürünleri gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
X9B, Oppo 11F, Poco F6 vs bunların hepsi size göre kabul edilemez fiyatlarla çıkıyor olabnilir ama bu fiyatlar malesef böyle.
Muhtemelen Redmi 14C 9999 gibi bir fiyattan cıkacak o da zorlayarak.
Cep telefonları son 5 yılda en az artan ürün olabilir. herşey x10 yapmışken cep telefonları x5 yapmış. 2021 yaz ayında X9 Pro almışım HB de ve 2950tl ödemişim. aynı tarihlerde aldığım ürünlere de baktım hepsi x10 x15 yapmış. Poco X9 Pro nun emsali 13 pro ise 16k dan gidiyor. yani yaklaşık x5
-
doğrudur ama x9a'yı alanların yüzde 80-90'ı 8 bin 9 bin gibi rakamlardan aldı geçen sene.
bu sene muhtemelen 15-20 bin TL rakamları görülecek. -
ben gecen oturdum bir hesap yaptım farklı farklı markalarda ve şu fikirleri edindim.
Xiaomi: Vergi hesaplamalarını da ekleyince Xiaomi satışlarından hiçbir satıcının mutlu olmadığını düşünüyorum. yani süper karsız bir iş. Ama piyasa talebi var.
Poco: Poco markası muhtemelen zararına satılıyor.
Samsung: Samsung global Türkiye pazarını ciddi şekilde sübvanse ediyor. A35 ve A55 fiyatlandırmasında bunu gördük. inanılmaz bir fiyat seviyesindeler.
Honor: Honor 90 fiyatı ciddi şekilde zarar ettiklerini düşünüyorum. o cihaz 15000 tl ye olmaz, olmamalı. o fiyata yaparak kendi ayaklarına sıktılar denebilir.
Tecno: Fiyatları yüksek, ya da şöyle diyeyim ne olduysa birden bu sene fiyatları yükseldi. hala olması gerektiği fiyatın %20-30 üstünde diye düşünüyorum. en nihayetinde Tecno.
Apple: keyfi yerinde. sıfır sübvansiyon. yurtdışı fiyatlarının vergilendirilmesinin bile üstünde.
Nothing: En sevdiğim marka. fiyatları destekli ama bilinirliği az. fiyat oynaklığının yüksekliği ise talebin az olması ve eldeki ürünleri hemen nakite döndürme isteği.
Vivo: Bu marka 5 senedir Türkiyede ve bu kadar kötü durumda olması tamamen yönetimle alakalı bir sorun. çok daha iyi yerlerde olabilirdi.
-
Fiyat çok saçma olmuş gerçekten hayır Honor 90 gibi bir model varken şuan böyle modellerin bu fiyatlara satışa çıkması aşırı saçma.
Özellikle iki model bekliyordum fiyat açısından ne olur acaba diye biri Realme 12 Pro+ diğerde Tecno 30 Premier, Realme 30K fiyat ile giriş yaptı muhtemelen Tecnoda benzer fiyattan çıkacak, Ve özellik olarak bu fiyatların çok üzerindeler maalesef, Doğru düzgün güncelleme destekleri olsa yine alınır diyeceğim ama oda muamma, Tecno bir güncelleme alırsa yine sevinir insan.
Evde var Phantom X ilk versiyon sanırım tek güncelleme aldı cihaz saçma sapan bir durum buda.
-
Honor X9A kullanan birisi olarak X9A'nın fiyatı büyük oyuncular olmayınca saçma bir şekilde arttı. Asla o fiyatı hak edecek bir cihaz değil. Ve X9B'nin fiyatı da zaten evlere şenlik umarım daha uygun seviyelerde görürüz fiyatı.
-
Honor evofone ile mi anlaştı? Hepsiburada'da Honor Store satıcısı var sadece x9b satışta. Satıcı bilgilerinde evofone yazıyor. Diğer ürünlerin satıcısı Hepsiburada. Ama evofone sitesinde markalarımız kısmından honor kaldırılmış. Önceden gözüküyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 3 Haziran 2024; 10:36:9 > -
Bunu ben de sordum. Honor da Xiaomi gibi farklı bir yapıya gidiyor. Bazı ürünleri kendisi getirirken bazılarını evofone a getirttiriyor. Honor veriyor evofone ithal edip dağıtıyor.
-
O yüzden mi x9b'nin fiyatı yüksek? Honor kendi getirse fiyatı daha makul seviyelerde mi olurdu acaba? -
x9b yurt dışından aldım kullanıyorum performansı bataryası özellikle çok iyi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
19bin lira ile uçmuşlar resmen. 14.499 belki.... O da belki... 19bin bandında neler var neler gözünü seveyim salak avına çıktıkları bariz belli. |
X9A fiyatını düşünüyorum, sonra Honor 90 fiyatına bakıyorum, bunlar ülkede satış yapamayıp Türkiye şubesini kapatmayı kafayı koymuş düşüncesine varıyorum. |
Benzer içerikler
- honor 90 yorumlar
- honor 200 yorumlar
- honor magic 6 pro yorumlar
- honor magic 6 ultimate
- snapdragon 778g
- honor en iyi telefonu
- google deprem uyarı sistemi
- honor 100
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X