Şimdi Ara

Honor X9B Satışta. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu telefonu takip ediyorum ancak garip olan Türkiye'de herhangi bir inceleme göremedim, hatta satıldığı sitelerde yorum falanda yok, fiyatıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, oysa yurt dışı kanallarında dayanıklılığı üzerine videolar çekilmiş bir sürü

• Hepsiburadanın bu cihazı kendisinin satmasını bekliyorum ama hala satışa çıkmadı bu cihazı
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Satıcı honor ve KVK garantili hocam HB satınca farklı mı oluyor merakımdan soruyorum,bende bu telefonu radarına aldım ama fiyat yüksekten çıktı beklemedeyim
  • Bu telefonu anneme almayı düşünüyorum. Kendisi iPhone 14 kullanıyor ve yaptığı 3 şey var.

1) Arama & Mesaj

2) Youtube & Youtube Music

3) Bankacılık uygulamaları

Fotoğraf, video vs geriye kalan hemen hiçbir özelliği kullanmamakta.

Ekranın artık ufak geldiğini söylüyor. 16 Plus alayım dedim ancak telefona artık o kadar para vermek istemiyor. Uygun fiyatlı bir şeyler bak dedi. Bende araştırırken bu telefonu buldum.

Şu anda Honor Türkiye Garantili olarak 17.400 TL'ye satılıyor.

Bu fiyatta düşüş olur mu? Bu telefon için fazla bir fiyat mı?

Güncel olarak fikirlerinizi duymak isterim. Açıkçası ben beğendim telefonu. Ama fiyat olarak aklımı kurcaladı. Daha şöyle 15.000 TL gibi bir fiyatı olsa sanki daha iyi olur gibi.

• Bu telefon sağlamlığı ile öne çıkıyor. Diğer tüm özellikleri orta şekerli ama ben Honor'un X9 serisini çok beğenirim. Fiyatı daha uygun olsa kesinlikle aile üyelerime bile alırdım. Sizin bütçe sorununuz olmadığına göre bence alınabilir. @AlkanExclusive

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Youtube incelemelerinde ekranı ve parlak renkleri hoşuma gitti. Sağlamlığı dediğiniz gibi bayağı iyi. Bu fiyat grubu içerisinde sanırım daha iyisini bulamayacağım. Bugün akşama kadar diğer seçeneklere bir göz atarım. Olmadı alırım.

Bir de sormak istediğim başka bir konu var. Her ne kadar tüm markalar hüküm ve koşullarında "verilerin yurtdışına gitmesi"ni onaylamadığımız takdirde telefonun kurulumuna geçmiyor. Çinli telefonlarda bu durum eskiden daha kötüydü. Yani sadece meta data şeklinde veri paylaşımı oluyorsa sorun yokta daha degaylı bir veri paylaşımı yapılıyor mudur? Bu konuda akşımda soru işaretleri var.

Her ne kadar telefonda "devlet sırrı" taşımasakta insan yine "arka planda bir sorun olur mu?" kısmını düşünmeden edemiyor.
  • 1 aydır x9b kullanıyorum. X9a nın tadında damağımda kalmıştı ama kamera ve ses kötü olduğu için satmıştım.
    X9a ile kıyas edilemeyecek bir telefon olmuş. Kamerası çok daha iyi X9a ya göre. Sesi mono olmasına rağmen sterio sesi aratmıyor. X9a mono idi ve ses duyulmuyor idi.
    Kısaca kamera orta şeker olmuş Onun haricinde mükemmel ötesi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Ekim 2024; 6:33:54 >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende Honor 90 ile arasında kaldım. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta almış olacağım. Ya X9b ya 90.

Honor 90'ın üstün olduğu noktalar daha fazla gibi görünüyor.
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Ben özellikle x9b aldım kılıfsız kullanmak için nede olsa kırılmıyor.

• Cihaz özellikle sarj süresi konusunda mükemmel.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt

Akıllı pil mpdunu açtım bu şekilde pilin %15 ini kullanmıyor ve batarya çok uzun yıllar dayanıyor. Bu şekilde bile yoğun kullanımda 2 gün gidiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.