merhaba bende de durum aynı. hem .166 hem pil sağlığı yok. hem hepsiburada. hem de gri. hem de hepsiburada. servise de versen bişey değişmez, çünkü bugün denedim. .166 ve herşey sizinkisi ile aynı. |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (100. sayfa)

-
-
ey siyah renkciler, sizin recovery menünüz hangi dil?
Çince mi, İngilizce mi?
-
Benin tlf siyah recovery menü ingilizce.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Hepsiburada gri renk alan arkadaşlar durumu paylaşabilir mi ? Siz de pil sağlığı menüsü var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır yok. hem aynı yazılım hem de ayarlar mevcut.
panik yapma bu arada.
durumun bi senin başına gelmediğine de emin ol.
-
Hocam sizin cihaz C185 orta doğu bölgesine ait, C94 neresi bilmiyorum. Çok eskiden P10 Lite vardı ithalatçı garantiliydi C185 bölge koduyla
Evet şimdi ben de baktım ülke kodlarına C185 Middle East & Africa , Latin America
-
Bu durumda bu cihazın pili 5270 mi 5850 mi ?
-
Paniklik bir durum yokta pil büyüklüğü beni tedirgin etti açıkcası. Pil sağlığı uygulaması ile sağlık yüzdenizi kontrol eder misiniz ?
-
Sadece Avrupa versiyonu 5270, ayarlarda görünen doğru muhtemelen uygulamalar ayırt edemiyor Avrupa versiyonunu
5850 aida da gözüküyor.
-
Orada zaten tr yazmıyor, aida64 vb uygulamalarda detay olarak görünüyor.
Benimki de HB gri renk, aynı kod. Honor sayfasında garanti kapsamında göründüğü için sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Benim Android Auto (Kablosuz) sıkıntım var. Çözünürlük düştü, görüntü biraz kötü görünüyor, ayrıca Spotify ya da YouTube müzik çalarken kesilmeler oluyor. Bu şekilde sıkıntı yaşayan var mı? Önceki telefon S21 ultraydı ve bu sıkıntılar yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden aynı anda güncelleme gelmediğinin sebebi ortaya çıkmış oldu. C94 ve c185 kodlu iki farklı bolge cihazı var, c185 güncelleme almadi azınlıktayiz gibi duruyor :) Benim anlamadigim durum aynı model de menüler nasıl farklı olabilir ki ? Sadece pil değil farklı özellikler de olabilir demek bu, saçmalık
Android sisteminde menülerin hepsi birer uygulama, bunların sürümü farklı olursa buna benzer durum ortaya çıkabilir.
garanti olayı test edildi, onaylandı! sıkıntı yok.
-
Bizde son güncelleme gelene kadar 5850 görünmüyordu, her şey daha da netleşmeye başladı :)
com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity
bize bu lazım, apk builder tarzı uygulamalar ile uygulamayı çıkartıp bizimle paylaşabilir misiniz acaba?
-
Yapay zeka bizdeki bölge koduna Türkiye demiş ama boot Çince
Globalde pil daha önce avrupayla aynı 5200 mah civari gozukurken, yeni sürümde 5850 gozukmeye baslamis.
Bizi avrupaya mı dahil ettiler, Orta doğuya mı derken bir karmaşa olmuş sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X