HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (102. sayfa)

-
-
evet sizinkisi c94, bizimkisi c185.
sizinkisi .174, bizimkisi .166.
-
O zaman kardeşim bizim attığımız görüntüleri al
Thh başvurusunu online üzerinden yap
Başvuruya değişim talebi gir 1 2 ay sürer ama gün sönünce tr cihazı almaya hak kazanırsın
TR de olup farklı kita cihazı kullanmak istemiyorum selinde yazabilirsin
Negatif durumları bizim fotolar la iletebilirsin
Örneğin pil 5250 tr de 5850 diyebilirsin ayıplı maldan vurabilirsin
Böylelikle ne kafana takılır nede içine sinmeyen bir durum olur hatta servise gittiğini de yazarsın mis gibi olur 9sene mağazada elektronik ürün satışı yaptım thh ile %100 kazanırsın
Bide şey geldi aklıma bilmym faydası olur mu kutu üzerinde tr ye özel üretilmis gibi bisiler varya ufak ufak ülke kısaltmaları yazıyor o ulke ve bölge alt yapısına uygundur şeklinde
Onuda yakala bence 😀 elin güçlensin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yardımınız için teşekkürler ama iade etmek gibi bir niyetim yok.
pil zaten 5850, tr cihazı, illa ki güncelleme alacak.
bu zamanda değil 1 ay telefonsuz 1 gün yaşanmaz.
akıllı şarj olayı da olmasaydı o zaman olurdu ama şu an için değil.
-
Hocam şu pil menusunu öyle bir abarttın ki, servise götürmeler falan, insanlar sanıyor elindeki tel çöp, kurtul bir an önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüz tanıma iphone face id kadar başarılı mı sizce, güvenlik açısından...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave353 -- 6 Nisan 2025; 10:11:42 >
Başarılı olmama ihtimali yok hocam, sensör prensibi aynı. Birde ek özellikler var.
Bu arada yazılanları tek tek alıntılamadım ama benim cihaz da Vatan Bilgisayar mağazasından 3 gün önce alındı.
Model: PTP-N49
Derleme Numarası: 9.0.0.166 (C185E4R3P1H1)
Dolayısıyla C185 kodu sadece Hepsiburada ile ilgili değil.
Telefonu açtığımda bulduğu ilk güncelleme ile bu sürüme yükseldi.
Telefon hakkında kısmında pil 5850 mAH olarak görünüyor.
Recovery menü Çince.
Mesajlardan yanlış anlamıyorsam Tüm C185 kodlu arkadaşlar .166 sürümünde ve pil menüleri değişik değil mi?
Dün geri bildirimde bulundum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 6 Nisan 2025; 11:8:7 > -
Ekran koruyucu taktıktan sonra s24 ultra da olduğu gibi parmakizi nazlanmaya başladı, bu yüzden yüz tanımaya geçmeye karar verdim... Test edelim bakalım iPhone 15pm kullandığımdaki gibi bir deneyim sunacak mı
Gerçekten ilginç bir durum...
Zaten uzerinde ekran koruyucu vardı hocam. Sorunsuz güzel koruyucu
Evet doğru ben de sizinle aynı durumdayım. Pil sağlığı yüzdesi olsa hoş olurdu ama ne yapalım 😃
Merak ettiğim şey cihazın kutusundan bu fark anlaşılıyormu yoksa kutular bire bir aynı mı
Bunu dert etmeyin, bir sonraki güncellemede olmasa bile bir kaç güncelleme sonra aynı hale gelirler.
Batarya sağlığı için %20 ile %80 arasında kullanmaya dikkat ederseniz batarya uzun ömürlü olur. Bir de şarj olurken cihazı serin tutmaya çalışın. Özellikle 20% nin altına sıcak şekilde indirmek ve %80 üstünde sıcak kullanmak bataryaları çok öldürüyor, bunun pilini tam bilmiyoruz risk almamak lazım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 6 Nisan 2025; 12:19:2 >
Aynı anda ikisini de kullanın, parmak izinde hata olursa zaten yüz tanıma anında açıyor. İki kameranın arasında güçlü bir kızılötesi aydınlatma var. Yüz tanıma yaparken ışık yetersiz gelse bile hiç bir önemi yok, kusursuz çalışıyor. Gözlükle de açıyor, gözleriniz kapalı olursa da açmıyor bunlar düşünülmüş, uyduruk değil. Denemek istiyorsanız ikisiniz varsa onunla deneyin bence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 6 Nisan 2025; 12:4:30 >
Jelatin olduğu için statik elektrik nedeniyle çok fazla toz topluyordu ve çizilmeye başlamıştı, hb dan aldığım cam korumayı uygulattım. Parmakizi harici çok memnunum hocam...
Benim cihaz inşallah yarın geliyor. Bulunduğum ile ulaşmış. Hepsi burada, gri renk 😂. İlk defa Honor kullanacağım. Yapmam gereken ayarlar var mıdır? Kaliteli bir cam ekran koruyucu tavsiyeniz var mı?
Parmakizi okuyana kadar yüz tanıma çok hızlı devreye girip kilidi açıyor :)
Şimdilik yüz tanıma güzel çalışıyor umarım böyle devam eder :)
Ben samsungdan parmak izi aliskinim diye, honora parmak iziyle basladım da. Yuz tanimada bide hareket algilayici devreye soktum, açınca da direk ana ekrana geçi seçtim.. Elime alirken daha hareket etmeden açıyor. Parmak izini daha kullanmak nasip olmadı:))
Parmak izini baştan tanıttınız mı, eski haliyle kayıtlıysa ondan da sorun çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X