< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 17:18:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 17:18:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:13:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:16:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() Şu ekranın sağından solundan kaydırınca çıkan zımbırtıyı nasıl kapatabilirim?Bilen var mı acaba? |
Hocam chrome'da gezinirken önceki sonraki sayfalara gitmek kolay oluyordu açıkçası . Bu açıkken yapamıyorum o yüzden kapatmak istiyorum. |
Hocam öyle olamaz çünkü yazılımsal olarak az görünen pili ( günceleme öncesi böyleydi) uygulamalarla şarja istinaden kapasite ölçümü yapınca olması gereken şekilde çıkıyor yani C94 ler de 5850 mAh. Tasarım 5850, kullanılabilir 5750 değerini tam alıyorum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:42:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:43:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |