Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (105. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 21 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü11 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
2.448
Cevap
106
Favori
123.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rus dersek iade etmeye uğraşırlar hocam.

Bu işin sonunda c185 , c94 ten daha türk çıkacak .

Honor 200 forumunda c94 e guncelleme gelmedi diye lanet okumuşlar. Bu konuyla kafa yormaya gerek yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 17:18:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • espares kullanıcısına yanıt
    Olmuyor tabloya göre ( sizin paylaştığınız etiketten kırptım )

C94 global versiyon HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Hocam size zahmet olmazsa kutu etiketindeki ülke tablosunu paylaşabilirmisiniz rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: brave353

Hocam size zahmet olmazsa kutu etiketindeki ülke tablosunu paylaşabilirmisiniz rica etsem
    Hocam

Uzattıkça üzerinize nifak tohumları ekesim geliyor. Burdan buyrun o halde

Türkiyeye üretilen cihazlar c185 koduyla gelmeli. Sebepleri.

C94 lerin tamamı, yukardaki etikete istinaden 5270 mah bataryalı. Güncelleme öncesinde de zaten c94 ler 5270 mah gösteriyordu.

Ülke bazında özel bir üretim söz konusu değil. Bütün cihazlar c185 ve çin bölgesi gibi 5850 mah+adaptörlü olarak paketlenmiş. C94 ler ise direk avrupa ve 5270 mah.

C94 yani avrupa da ise 5270 mah olarak satista.

Asıl konu, c94 ( USTTEKİ ETİKETTE SADECE AVRUPA OLDUGU GOZUKUYOR) yani pilii 5270 mah olarak satılan ülkelerdeki avrupa versiyonu, turkiye cihazlarına nasıl girdi?

Yazılımsal olarak 5270 gösteriyordu c94 te. C185 de ise hep 5850 ydi. Güncellemeyle 5270 olan yeri 5850 yemi çevirdiler, oyun mu var?

Pil ve sürüm uyuşmazlığı sebebiyle, optimasyon sorunlarımı var. C94, c185 den daha mı erken bitiyor. C94 teki pil menüsü, optimasyon için c185 deki gibi mi olmalıydı? O menu 5270 lik cihazlar için mi?

Bazısı şarjdan memnun değil, ellerindeki cihazda 5270 mah bataryamı var? Honor yanlış yapıp, üzerini mi kapattı? Üretilen ilk partiler c94, 5270 mah olarak üretim yapıp, sonradan mı c185 e çevirdi?

Bu konu dallanır budaklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:13:19 >

Tabloyu rica edebilirmiyim, paylaşmak istemezseniz anlarım 🙏

• Anlatmak istediğim, telefonu aldıysanız sorunsuzsa bu kadar detaylarla uğraşıp sorun yaratmaya çalışmak sadece boğar. Canını sıkmak isteyen sabaha kadar yukardakileri düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:16:18 >
  • brave353 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir tablo yok hocam

• HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

Şu ekranın sağından solundan kaydırınca çıkan zımbırtıyı nasıl kapatabilirim?Bilen var mı acaba?

• matrixx19 M kullanıcısına yanıt
    Kapatmak yerine, birkaç uygulama ekleyip kullanmayi denedinmi hocam.

Mesela ben hesap makinesi , not defteri ekledim. Hizli hesap yapmam gerekince açıyorum. Uzun sure basili tutmazsan acmiyor zaten

Üzgünüm amacınız farklı... Bilgi kirliliği yapmaya çalışıyorsunuz... C94 versiyonu şuan son özellikleri taşırken C185 versiyonu hala yeni özellikleri almadı... C94 cihazım şubat ayında aldığımdan beri 5850mah gösteriyor... Üzüldüm bu şekildeki yaklaşımınıza...

Amacım tarafsızca bilgi paylaşarak birbirimize yardımcı olmamızı sağlamaktı... Ama herkes cihazından memnunsa tüm bu konuları kapatalım gitsin 👍

Telefon kutusunun üzerinde imei bilgilerinin de yeraldığı tablodan bahsediyorum...
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

Hocam chrome'da gezinirken önceki sonraki sayfalara gitmek kolay oluyordu açıkçası . Bu açıkken yapamıyorum o yüzden kapatmak istiyorum.

Hocam öyle olamaz çünkü yazılımsal olarak az görünen pili ( günceleme öncesi böyleydi) uygulamalarla şarja istinaden kapasite ölçümü yapınca olması gereken şekilde çıkıyor yani C94 ler de 5850 mAh. Tasarım 5850, kullanılabilir 5750 değerini tam alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazmaktaki niyetimin de, açık ve net olarak tamamen sizin yaptığınız gibi nifak tohumları ekmek olduğunu söyledim.

Neden c185 kullanıcılarına taktınız kafayı, anlamaya çalışıyorum. C185 olur elinizde, birşeyleri araştirmak bakmak istersiniz. Bu apayrı, milleti telden soğutma çabaları apayrı.

Güncelleme gelmedi evet, bu sizi sadece şanslı yapar. Honor 200 forumuna girin bakın, oraya da c185 ler önce gelmiş, c94 ler sonra gelmiş. Şimdi orada kim şanslı?

• quote:

Orijinalden alıntı: espares

Hocam öyle olamaz çünkü yazılımsal olarak az görünen pili ( günceleme öncesi böyleydi) uygulamalarla şarja istinaden kapasite ölçümü yapınca olması gereken şekilde çıkıyor yani C94 ler de 5850 mAh. Tasarım 5850, kullanılabilir 5750 değerini tam alıyorum.

Hocam siz konuya sonradan dahil oldunuz. Sayfalarca konuşuldu bu. Alan memnun satan memnun, sürüm konusunu kapatalım diyorum, boşu boşuna dallanıyor budaklanıyor.

C94 lerin iadeleri konusuldu devamli. C185 ler hep memnundu. Bir pil menusu, guncelleme gecikmesi derken sorunlu cihaz imaji c185 e döndü.

Arastirirsaniz, onceki sayfalarda ve diger forumlarda çok konusma var. Ornek vereyim.

Kafa kurcalamayayim diyorum ama arkadaşlar yuruyor c185 e . C94 daha şaibeli olarak çıkış yaptı.
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:35:28 >

Öncelikle ben birşeye kafamı takmadım, önceki mesajımda amacımı yazdım... Hatırlarsanız güncelleme gelmeden öncede mesajlaşmıştık... Tek isteğim kimsenin mağdur olmamasıydı... Her neyse herkes cihazından memnun olduğuna göre bu konuyu kapatalım...

Abi cihazda sorun yoksa deşmeye gerek yok.

Üst mesajlara forumun geçmişine bakınca ona göre hareket eden c94 ü direk iade eder. Dışardan arkadaşlar geliyor telefon araştırmaya, o sürüm bu sürüm sadece kafa kurcalayıp, almaktan vazgeciyorlar.

Cihazlarda bir fark yok, hepsi sorunsuz fakat sorunlu imajı yaratıyoruz komple birlikte kirletiyoruz sayfayı

Arkadaş bi onceki sayfada yazmis. C185 var iade edeyim mi güncelleme gelmedi diye, c94 lerin de geçmişini deşip toplu iade mi yaptıralim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kia kaha

Bu mesaj silindi.
    Üstte yazdığıma direk cevap oldun dostum. Kirlettiler güzel hislerini, boş yere inatla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2025; 18:43:11 >
    Ben kapattım konuyu, son olarak şunları söyleyeyim, iPhone 15 pro max den sonra S24 Ultra ve son olarak bu cihaza geçtim... Bu cihazı çok beğendim almak isteyen herkese tavsiye ediyorum... Bu arada yaşım 56 oldukça uzun bir geçmişe sahibim :)

Herkese iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.