< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (61. sayfa)

-
-
Ekran kilidini açmada sıkıntı yok işim biter bitmez ekranı kilitlemek istiyorum kapatarak. Açma kapatma tuşuna basmadan. Onun için de seçtiğiniz süreye bağlı olarak 15 veya 30 saniye beklemeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrana çift tıklama ile kapatma geldi güncelleme ile, bu özellik işinize yaramıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Menüde nerede bu özellik? Ben bulamadım.
-
Kullanım klavuzunda şöyle yazmış hocam.
• Ayarlar > Erişilebilirlik özellikleri > Kısayollar ve hareketler > Ekranı uyandırma bölümüne gidin ve Uyandırmak için kaldır veya Uyandırmak için iki kez dokun özelliğini etkinleştirin.
10000 TL zararla satmak için telefondan nefret etmek lazım sanırım.
Yukarıda da yazdığım gibi o uyandırmak için. Onda sıkıntı yok. Uyandırma çzelliği var. Sorduğum uykuya almak için çift tıklama veya widget.
-
-
Aynen onu arıyorum. Magic 7 Pro mu acaba bu cihaz? Çünkü lite da bulamadım.
-
Honor 90, widget eklermiş gibi yap oralarda göreceksin, yani senin cihazda da olmalı yahu
-
Buldum. 'Klasik araçlar' diye ayrı bir yerde imiş widget bölümünde. Çok teşekkürler.
-
Aynen, rica ederim.
-
Çift tıklama ile kapatma var dostum.
Ben o ayarı bulamadım ama gerek kalmadı. Kilit aracını buldum.
-
-
Merhaba herkese,
Dün telefonu yeni aldım, kamerada 200 MP ile ön kamerada 50 MP i göremiyorum.
Yani fotoğraf çözünürlük ayarlarını nereden görebiliriz?
Kamerada en sağa kaydırın diğer kısmında yüksek çözünürlük var onu seçince 1x 50mp 3x 200mp çeker. Ön kamerada da aynı şekilde 50mp çeker
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
ekrana çift tıklama ile kapatma mı geldi. asdsadas :) sanki biraz erken geldi.
-
vivonun kamera yazılımı honorda olsaydı şu an tek kral honordu. bir de arayüz özellikleri az sanırım. onları da samsungdan alması gerekiyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X