Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.232
Cevap
39
Favori
39.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kapakta bu durum nedeniyle fb belli olmuyor fakat şöyle kapağı açarak an ekrana geçtikten sonra kapatırsanız normal görünüm devam ediyor.

Şu an için bu şekilde kullanıyorum.

• Şu can sıkıcı "Yoğun güç kullanan uygulama bulundu" uyarısını deaktif edebilen var mi? Sinir ediyor zırt pırt

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt

Redit linkinden baktım. Orada biri beta yüklenmesine izin verin, beta sürümde düzgün çalışıyor yazmış. Denedim ve şimdilik doğru gibi.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Emin değilm ama ekran görüntüsündeki şekilde otomatikten Manuel ayara geçince o uygulama için mesaj gelmiyor.

• Whats app bildirimlerinde gecikme yasayan oldu mu? Diger hattimdan magic v2 de bulunan hattima whats app uzerinden fotograf gonderiyorum bazisi dusuyor bazisi dusmuyor.
    Telefonu alali cok olmadi kullanis olarak cok begendim ama yazilimin guncelllemeye ihtiyaci var gibi bazen uygulamlarda gariplesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 26 Nisan 2024; 0:28:11 >
  • tidus kullanıcısına yanıt

Bende de WhatsApp bildirimi bazen geliyor, görüyorum ve hemen kayboluyor. Animasyonlu kayboluyor yani ilginç bir şekilde :) Bazen ekran açıkken pop-up şeklinde gelmesi gerekirken gelmiyor. Saat takmasam o an mesaj geldiğini anlamam yani o derece.

Mesela enpara uygulamasında hesabıma gelen para çoğunlukla bildirim vermiyor. Arıyorum karşı tarafı "Para gelmedi" diyorum, "yolladım ya" diyor karşı taraf :)) mahçup oluyorum :(

Bunun gibi bildirim sorunlarını Samsung, LG, HTC, vs hiç yaşamamıştım. Hiç bildirim gelmediği olmadı demiyorum ama bu cihazlar (özellikle Çin markaları) kadar bildirim kaçırmışlığı olmadı hiç.

Çin markaları bildirim işine nedense baya takık. Çin romlarında çok daha agresifler. Ama demek ki global romlarda da kodları ortak mı kullanıyorlar nedir bir garip şekilde şu an kalan tek Çinli olmayan rakipleri Samsung'dan çok daha fazla bildirim kaçırıyorlar.

Umarım Android 14 ile düzelir diyeceğim ama pek ümidim yok.

Bu arada bazı uygulamaların kendileri de sorunlu olabiliyor Letgo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 26 Nisan 2024; 15:0:40 >

• carman1tr kullanıcısına yanıt

bende de birkaç gündür , belkide en son güvenlik yamasını yüklediktenm sonra başladı tam emin değilim.

her meseja bakmak istediğimde ( eski veya yeni ) bana sim1 veya sim2 seç çıkıyor. aynı mesaja tekrar baksamda gene aynı şekilde. yani neiçin seçtirtriyor, neden seçimi kaydetmiyor mechul.

hala sarjım %85 de kesilmiyor ve %100 e kadart full doluyor. yada bana mahsus bu BUG.

Yazılım konusunda sıkntı demiyeyim ama gariplikler var. sanki ALFA/BETA yazılım kullanıyoruz.

Telefon premium etki yaratacak bu yazılım sıkıntıları giderilirse. Bu arada neredeyse hep ön kısmı kullanır oldum. Hevesim mi geçti , yada birden açınca herkes sana odaklanıyor ve işini yapamıyorsun çok dikkat çekiyor. Utanır oldum yahu.

• Bildirimler için poco ve oneplus gibi bir çok markayı kullanmış bir aile olarak o markalarda bildirim sorunu hiç yağamamıştım. Ben yeni android versiyonunda düzeleceğini düşünüyorum.

@GoGoBaBa

Evet açınca herkesin dikkatini çekmesi beni de yorar oldu. Markası, özellikleri, fiyatı vs sorular yağmaya başlıyor...

Açmamaya çalışıyorum Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

Bu arada cep vakit uygulaması gerçekten çok hoşuma gitti. Basit ve kullanışlı. Hele o monitör özelliğine bittim :)

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Şarj durumu nasıl?

Bendede kesmiyor jarzi 100 e kadra devam ediyor. Ben cikarayim 85 de diye niyetleniyorum. Ama oyle hizli ediyorki takmamla bakmam arasinda 100 oluveriyor.

On cama filim taktirdim bu makine kesimlerinden modele gore. Ama memnun degilim. Sagdan soldna atti ve ustunde orjinal gelen gibi degil goruntuyude bozdu. Orjinal kilif kesinlikle dis ekran uatunde kayarken filme zarar veriyor. Hepsi burda uzerinden 265 tl ye siparis verdim. Yurtdisindan gelecek. Bakalim. Orjinal kilifi kullnamayacagim

• Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Maalesef ki; bende de oluşan miktanistli kenar koruyucunun oluşturduğu izin (bir miktarı) fotoğrafta.

• Orjinal filim cok kaliteli aa maalesef orjinal kiloftan dolayi yazik oldu. Kaliteli bir dis ekran koruyucu bulmak gerek

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

Bu durum herkeste olmuyor. Acaba deri modeli ve cam modelinde kalınlık farkı olduğu için olabilirmi. Sizinki cam olan model mi? Deri olan mı?

• Sert-aç kullanıcısına yanıt

çok sağolasın tek cevap veren sen oldun kimse yazmayınca , bende bana mı özel demeye başladım şu şarj olayını. orjinal hariç şarj cihazında ve başka kablo ile, telefon açık ve kapalı senaryolarda da aynısı ldu. Muhtemelen bir BUG dediğimiz sıkıntı var, yazlım ile hallerler umarım. Yeni nesil pil var belkide sarj korumaya ihtiyaç yoktur . yabancı kaynak takip eden belki rastlar bu duruma.

fiyat iyiymiş HB global de gümrük vs derdi de yok. dedikleri tarihten de önce geliyor. memnun kalırsın umarım.

Ben arkası deri değilde cam olan ve 1-2 daha kalın olan arkakapak siyah cam denen den almıştım. sonradan o kalınlık deri olanda olmadığından demişlerdi. ama ben daha telefonu sipariş verdiğimde hepsiburda globalden çok basit ama kapaklı dediğimiz bir kılıf almıştım. hatta lila/uçuk leylak rengi. fiyat olarakta daha ucuzları var iken ama bunda önde pencere var dikey orda saat vs gösteriyor idi. Daha önce samsung note serilerinde arav ara kullanmıştım. nednse belki o kılıf var diyedir bende bu camkoruma nahoşluğu henüz olmadı. orjinal kılıf içinden çıkan çok güzel geldi aslında ama bu sebeble hemen değiştirmiştim. halada aldığım kılşıfı kullanıyorum belki ondan sebeb deforme olmadı.

alternatifleri ucuzu daha güğzeli ve hatta kalem dahil uygun fişyatı olanlar çoğaldı. ben alırken çok araştırmadan rastgele aldım.

https://www.hepsiburada.com/xshine-honor-magic-v2-5g-pencere-is-telefon-kilifi-pu-deri-stand-flip-cover-yurt-disindan-p-HBCV00005B3DG0?magaza=Xshine

Kılıfla bir fotoğraf atabilirmisiniz.Çok kalınlaştırıyormu telefonu. Hepsiburada da çok kılıf seçeneği var hatta aynı model farklı markaların ürettiği. Tercih yapmak zor. O yüzden farklı kılıf denwyimleyen arkadaşların önerileri çok değerli bzim için.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

bunda ekran süreesine bakma yeri nerde görmedim yada değişik geldi. yani o eski samsung lardaki tam ekran sürei verme gibi değil. uygulamaları gösteren bir ekran ama ben önyargıyla detaylara belki alt menüleri vardır bakmadım.

çok değişken kullandım. aldığımdan beri araya bazı sebeblerden gönüllü lülfetlerden telefonu hakkıyla inceleyemedim henüz.

benden çok daha iyi kurcalayanlar umarım cevap verirler. ben sadece bekleme sürem uzun diyeyim. çok aşırı kullanmadığım için günü çıkartmayı bırak tam sarj ile 24 saat sonra gece vs kapatmadan bittiğini görmedim. ben minumum kullandım diyeyim normal günlük baktıklarım konuşma vs. ama bende facebook gibi sarjı sömüren yok. instagram ve son dönem mecburi Twitter x . ekran alır almaz simsiyajh duvarkağıdı , karanlık tema ( gözler sıkıntılı beyaz parlak veya çok çafcaflı ekran beni yoruyor) bu şekilde 1.5 gün her türlü gidiyor. bazen 2.günde sarja takıyorum ortlama 30 dakka da full sarj. gece kapatıp eski samsung orjinal sarj ile doldurunca sanırım 2 veya 2,5 saate falan dolmuş idi. ( samsung s22ultraya göre pil bunda çok iyi . sarj süresi 66w orjinal ikeharika=)

katlanır ekranı iç açmayınca dahada uzuyor süreler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Nisan 2024; 17:19:25 >

• 360 koruma yaptirip kilifsiz kullanmakti niyetim. Kilifsiz olunca guzel bir deneyim veriyor bu telefon. Ancak bulamadim. Birde bu kaplama telefon kenarlari yanlari duz olunca saglikli oluyor.

Hanimin saatini telefonunu kaplattigim yere gittim, one ve arkaya ayri ayri oldugunu soyledi. Yaptirdim. Arkasi cam model benim... Arkasi yapismadi atiyor ama kilifli oldugu icin sorun yok gormuyorum en azindan😊.

Dis ekran ile ilgili zaten yazdim yukarda. Bu bastinki tirnaginla iz birakan cinsten makinede kesilen koruyucudan yaptirdim. Memnun degilim. Ama baska yok. Cok yere sordum.

Internette var evet ama el becerisine sahip olmama ragmen alip denemek istemedim. Gormeden almak istemiyorum.

Siparis ettigim kilif geldiginde direk birakicam orjinali cunki dis yan kismi zarar veriyor. Aldigim kilif link
    www.hepsiburada.com
    Zsunsky Shop Honor Magic V2 Için Litchi Doku Telefon Kılıfı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zsunsky-shop-honor-magic-v2-icin-litchi-doku-telefon-kilifi-yurt-disindan-p-HBCV000054SH63

Defalarca soledim en buyuk eksikligi rehberde ki numaralara hat atayamama. Arabadan saatten arama yapamiyorum bu yuzden. Geri kalan hersey yeterli ve harika bence. Yeterki satmayi dusunmeyelim. Marka degerinden dolayi auanda max. 30 bine gider bu tel... Honor destekler umarim

Birde bana lutfen reklam engelleyici tavsiye edin chrome icin bikkinlik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 27 Nisan 2024; 20:6:24 >

• Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Eski telefonumdan aktarmıştım. Genelde bu browseri kullanıyorum. Diğer browserlarda gene arama motoruna duckduckgo default seçiyorum

Eskiden adguard kullanırdım. Çok da memnundum. Ama onu lisanslı başka yerlerde kullanıyorum. Öncekinde ve bu telefonda adguard ı denemedim.

Adguard ı ilk olarak denesen memnun kalablirsin. Önce satınalma, sonra aşırı iyi kampanyalara denk gelebilirsin.

2 hat vazgeçilmezim kişiye seçim sim bende bekliyorum. Umarım geliştiriciler düzeltir bunu.

Duckduckgo kullandığım programlarda güya benim blgileri koruyor. Ama bazen bir progragramda sıkıntı olunca kapatıp mecbur işimi haklediyorum. Aynı şekilde duckduckgo browser ile biryere girince sıkıntı varsa engelleyi durdurup giriyorum. PC de adguard, opera browser, duckduckgo vazgeçilmezim. Chrome zounlu olmadıkça kullanmıyorum. Eskiden Firefox vazgeçilmezim idi

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• Edit74 E kullanıcısına yanıt
    Kılıfla çekip atma imkanım şimdilik yok maalesef.

• Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriadguard-dns.io
    AdGuard DNS — reklam engelleme DNS sunucusu
    https://adguard-dns.io/tr/welcome.html

https://adguard.com/tr/welcome.html

Web'de reklamsız ve güvenli bir şekilde gezinin. Korunun!

Her türlü reklamları engellerCan sıkıcı internet öğelerini kaldırırVeri tasarrufu ve sayfa açılışını hızlandırırTarayıcılar ve uygulamalar için çalışırSite işlevselliğini ve görünümünü korur

https://adguard.com/tr/adguard-android/overview.html

Android için AdGuard

AdGuard, uygulamalardaki ve tarayıcılardaki reklamları kaldıran, gizliliğinizi koruyan ve uygulamalarınızı yönetmenize yardımcı olan Android için benzersiz bir root gerektirmeyen reklam engelleyicidir.

https://chromewebstore.google.com/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg?pli=1

chrome web mağazası

AdGuard Reklam Engelleyici

Genel bakış

Reklamlara ve açılır pencerelere karşı benzeri olmayan reklam engelleme uzantısı. Facebook, YouTube ve diğer tüm sitelerdeki…

AdGuard reklam engelleyici, Facebook, YT ve tüm web sitelerinde her türlü reklamı başarılı bir şekilde engeller!

## AdGuard reklam engelleyici ne yapar:

★ Aşağıda sıralı tüm reklamları engeller:

- Video reklamlar (YouTube video reklamları dahil),

- Dokular arası reklamlar ve kayan reklamlar gibi tüm medya reklamlar,

- İstenmeyen açılan pencereler,

- Afiş ve metin reklamlar (Facebook reklamları dahil)

★ Sayfa açılış hızınızı artırır ve kota tasarrufu yapar,

tarayıcınıza artık gelemeyen reklamlara teşekkürler :)

★ Birçok zararlı siteyi engeller;

★ Üçüncü taraf takipçi sistemleri engelleyerek gizliliğinizi korur;

★ Kötü amaçlı yazılımlardan ve kimlik avından sizi korur.

## AdGuard reklam engelleyici, diğer reklam engelleyicilerden (AdblockPlus ve Adblock'tan) neden daha iyidir?

★ AdGuard reklam engelleyici çok hızlı ve hafiftir. Diğer popüler reklam engelleyicilerin yarısı kadar daha az tarayıcınızı zorlar: Adblock, AdblockPlus ve hatta uBlock'tan daha iyi performans gösterir.

★ AdGuard, reklam engelleyicinizi kapatmanızı isteyen sitelerin icabına bakabilir.

★ AdGuard'ın sade ve daha modern görünüme sahiptir.

## AdGuard reklam engelleyici gizliliğinizi nasıl korur?

Gizlilik koruması asıl hedeflerimizden biridir! AdGuard ayarları içindeki "Takip Engelleme Filtresi"ni aktifleştirin. Bu internetteki tüm takipçileri ve her türlü sizi takip eden komutları engeller. AdGuard, 5.000 'den fazla kural içeren en büyük takipçi filtrelerinden birine sahiptir. Hatta bu veritabanı Ghostery® ve Disconnect veritabanından bile büyüktür.

## AdGuard ile nasıl Sosyal Medya butonları kaldırılır?

Gezindiğiniz tüm web sayfalarını kaplayan «Beğen» gibi butonlardan sıkılmadınız mı? Sadece AdGuard içindeki "Sosyal Medya Filtresi"ni etkinleştirin ve tüm bunları unutun.

## AdGuard reklam engelleyici, internetteki tehditlerden sizi nasıl korur?

Şu anda bizim veritabanımızda 2.000.000'dan fazla zararlı site bulunuyor. AdGuard zararlı yazılım yaydığı bilinen alan adlarını engeller. Bilgisayarınızı trojan, worm, adware gibi zararlı yazılımlardan korur. AdGuard bilgisayarınıza virüs bulaşma riskini azaltır ve potansiyel saldırıları engellemek için zararlı sitelere erişimi engeller.

## Kripto-jacking koruması

Kripto-jacking üzerine kapsamlı bir araştırma yaptık ve bunun sonucunda AdGuard, CoinHive de dahil olmak üzere bilinen kripto-jacking işlemlerinin çoğunu güvenilir bir şekilde engeller. Dilerseniz NoCoin gibi bazı ekstra filtreleri de etkinleştirebilirsiniz, Bu da size ek bir koruma kalkanı sağlayacaktır.

==============================

Sürüm Notları: https://github.com/AdGuardTeam/AdGuardBrowserExtension/releases

Ücretsiz ve Özgür (açık) Kaynaklı:

https://github.com/AdGuardTeam/AdGuardBrowserExtension

Eklentide hata mı buldunuz? Bir probleminiz var ve ya yardıma mı ihtiyacınız var? Bizim forumumuzu ziyaret edin: https://adguard.com/en/discuss.html/

edge için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Nisan 2024; 22:36:17 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.