< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (52. sayfa)
-
-
Hazır yoktu. İstanbul Maltepe de yaptırdım. Modeli söyledim 5 dk ya hazırlayıp uyguladılar. 250 tl maliyeti oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
BEn olsam HMv3 ü ucuza bulsam alırdım. Bazı kağıt üzerinde beğendiğim özellikleri bana hitap ediyor. İyileştirmeleri, gelişirmeleri, bazı yeniiklerşide var diyelim. En azından daha ince, dahadaha suya dayanıklı, daha daha iyi performans, daha iyi kamera , daha iyi stabilşen yazlımı vs ....
Ama 2.el ucuza uyguna katlanabilir telefon olarakta HMv2 alınır mı ? elbette HMv2 de uygun olursa hala bazı katlanabilir telefoınlardan çok daha mantıklı.
ben şimdilik satmayı yada takası düşünmüyorum. Ama bir denk gelir ise neden olmasın. Gönlüm Huwai 3e katlanır telefon da kaba ama benim telefon + tablet için beklediğm cihaz...
tag lemedim bakalım ne kadar takip ediyormuş bizim başlığı :P o IRON efeny birgün bvelki HONOR alabilir yada bekleyip en mantıklısını alıp bize caka satabilir. Burada bazı arkadaşlar var ki paylaşımları çok keyifle veya ibretle okuyorum. Bu başlığı artık ENİNCE olmadığından değiştirdim. Resmi olmasada alanlar kullanlar CAKA SATANLAR var :P darısı bizlere...
şimdi bazı gelişmeler havadisler.
Ehh MAGIC OS da bir numara çıkmadı derken major sonrası gemen minor güncelleme ile ehh işte dedirtti. Şimdi bekliyoruz DOKUZU.
Bu arada HMv4 içinde bekleyenlerden biriyim :P aşağıdaki yeni cihaza gelecek donanımlarıda belki görürüz diye.
Honor Magic 7 serisi ve MagicOS 9.0'ın tanıtım tarihi belli oldu
Honor, Magic 7 serisi ve Android 15 tabanlı MagicOS 9.0'un lansman tarihini açıkladı. Şirket, 23 Ekim'de MagicOS 9.0'ı tanıttıktan bir hafta sonra Honor Magic 7 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek.
Honor, amiral gemisi Magic 7 serisi ve Android 15 tabanlı MagicOS 9.0'un lansman tarihini açıkladı. Bu ay içinde iki etkinlik duyuran Honor, 23 Ekim'de MagicOS 9.0'ı tanıttıktan bir hafta sonra 30 Ekim tarihinde Honor Magic 7 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek.
Yeni MagicOS 9.0, Apple Intelligence ve Google Gemini ile rekabet etmeyi amaçlayan, her zaman açık bir kişisel asistan olan AI Agent dahil olmak üzere yeni bir dizi yapay zeka özelliğine sahip olacak.
Honor Magic 7 serisi neler sunacak?
Magic 7 serisinin ise standart ve Pro olmak üzere iki modelden oluşması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle gelmesi beklenen modeller, üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. 50 MP Omnivixion OV50H ana sensöre, 50 MP periskop telefoto kamera ve muhtemelen 50 MP Sony IMX882 veya 200 MP Samsung HP3 sensör içeren üçüncü bir kamera eşlik edecek.
Her iki modelin de OLED ekranla gelmesi bekleniyor. Pro sürümünün daha yüksek çözünürlüklü 2K ekran, standart modelin ise 1,5K çözünürlüklü ekranla gelmesi bekleniyor. Magic 7 Pro'nun ayrıca uydu bağlantı desteğine de sahip olacağı belirtiliyor.
Bunun dışında telefonların IP68/69 su ve toza dayanıklılık, ultrasonik parmak izi okuyucu ve 2D yüz tanıma gibi özelliklerin yanı sıra Honor'un geliştirilmiş göz koruması 3.0 gibi özellikleri barındırması bekleniyor. Ayrıca, Magic 7 Pro'nun 5.600mAh kapasiteli batarya ve 100W şarj hızına sahip olacağı gleen bilgiler arasında.
https://www.gizmochina.com/2024/10/14/honor-magicos-9-magic-7-series-launch-confirmed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 14 Ekim 2024; 21:21:33 >
-
Yeni MagicOS 9.0, Apple Intelligence ve Google Gemini ile rekabet etmeyi amaçlayan, her zaman açık bir kişisel asistan olan AI Agent dahil olmak üzere yeni bir dizi yapay zeka özelliğine sahip olacak.
İşte bu..
Bir kaç hafta önce eşime S24 Ultra alıp arabaya koydum ve Şişli'deki Cevahir AVM ye gittim. Samsung bayisinde Galaxy Watch7 bakarken satışçı arkadaş bana telefonumu sordu, V2 yi gösterdim, Fold 6 nın yapay zekasını övünce mevcut telefonlardan çok farklı birşey olmadığını söyledim. Yapay zeka kullanılan bazı güzel noktaları kendi sisteminin içine adapte edildiğini söyledim. Derken yanda bizi dinleyen biri atlayıverdi. Sizin telefonunuzda ne var ki dedi!
Bırak benim telefonumu, 3 sene önce kullandığım Oneplus ta bile yapay zeka fotoğraf için kullanılıyordu dedim. Sesli görüşmeyi çeviriyor dedi, zaten google translate bunu yapıyor dedim. (telefon görüşmesi hariç; ki Samsung'ta Türkçe destek hala yok!) Samsung bunu telefon görüşmesine adapte etmiş. Bu yakında diğer telefonlara güncelleme olarak bile sunulabilir dedim :) Teknoloji bu incelik ve Honorun diğer başarıları aslında dedim.. Demez olaydım..
Adam benimle laf yarışına girdi, Fold 6 nın işlemcisini sorduğumda bile "bi bakmam lazım" diyen adam, inatla teknolojinin o incecik yapısında değil, (mevcuttaki kullanılan yapay zekaları -sözüm ona-) Samsungun kendi sistemine adapte etmesi imiş!
ASIL BOMBA BU ADAM MAĞAZANIN MÜDÜRÜ çıktı...
Arabamdaki S24 ultradan utanıp tartışmaya son verip Samsung'un böyle bilgisiz adamları nasıl mağaza müdür yaptığı düşüncesiyle oradan ayrıldım...
-
Emaar ve zamanında bağdat caddesi samsung deneyim magazası çalışanları , bazı satıcılar, bazı teknik servistekiler daha kalifiye idiler. Sizin gittiğiniz mağaza kraldançokkralcı sanırım.
bende bir ara sinema etkinlğine öngösterime davetliydim typeC yeni idi herkeste yok. Sarjım bitebilir diye Apple deneyim mağazasına hayatımda ilk defa girdim seneler önce. Dedim TypeC ile telefonumu sarj etmem lazım. Tam bir müşteri memnuniyeti, hemen ilgilendiler. hatta bu cihaz tablet vs için amperi wattı yüksek gelebilir dedi birkaç şeye baktı sonra telefonumu şarja taktı. sıfıra yakındı bende ordaki kulaklıkları vs denedim ve gerçekten ses iyiydi ama pahalı dedim. Ardından baktım ki çok yaşlı insanlarda var çok gençlerde. Yaşlılar televizyona kulaklık dahi alıyordu. Telefon alyordu. Ben hariç herkes apple , iphone, mac kullanıyor dedim. Ben nedense telefonu açamıyorum dhi :P Ordaki elemen hangi samsung amiral gemisiydi bilmiyorum ama samsung da ciddi rakibimiz vs demişti. Hatta notelerın kalem artısı çift hat vs diye övmüştü. Bende samsung iyi de takasta apple iphone daha değerli buybac fırsatlı , o sebebten terkedeceğim demiştim şaşırmışı. Bir daha da işim olmadı apple iphone ile.
Yapay zeka konusunda diğer telefonların ciddi sıçrama yapacağını düşünüyorum ben. Hatta samsung bile kopya çekerse şaşmam. Ama öyle hey google işi değil ciddi sıçrama olur. Belki cep telefon yerine akıllı sanal zekalı herişi yapan gözlüğklere geçeriz. Benim gibi ileri miyoıp olanlarada numaralı cam versiyonlu olsa da deneyimlesek. Ama tabi güneş gözlüğü estetiğinde. Kemik ses iletişimli. Zaten bilim kurgu filmlerinde önceden görüp alışıyoruz, yadırgamayız :P
JARVIS benzeri kadar da ileri olmasın. korkutur Terminatör skynet diye tırstırır o kadar da ilerisi olmasın yakın zamanda.
Bu arada samsung s24u gayet güzel seçim. Ben köşeli note ruhu olanları seviyorum ama duyumlar tasarımlar s25 veya s26 nın yuvarlak köşe olacağı yönünde. note ruhu artık ultra serisinde de azalıcak gibi. Sırf kalem artısı olucak gibi.
-
bu cihazın kalemi nerde satılıyor bilen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gördüğüm kadarıyla online alınabilir olarak sadece Birleşik Arap Emirliği'nde var. Eğer oralarda yaşayan tanıdıklarınız varsa Türkiye kredi kartı ile alıp tanıdığınızın adresine yollatabilirsiniz. Gelirken getirirler veya gelen biri olursa ona verirler o getirir. Başka türlü göremedim.
-
Telefonumu tamamen sıfırladıktan sonra bildirim ile ilgili sorunlarım çözüldü çok şükür.
Bilginize..
Ben 6 ay önce ebay üzerinden satın aldım 99 € ödedim. Halen kullanıyorum. Kutusuz geldi, sorunduz şekilde kullanmaya devam…
-
merhaba,
oppo watch 4 ü satmayı düşünürmüsünüz?
-
Hocam om giremiyorum ziyaeken35@gmail.com adresini mail atarsanız numaramı verip WhatsApp'tan konuşabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar honor 90 kullanıcısıyım, kasım indirimlerinden magic v2 almayı düşünüyorum, honor 90'da android auto'da sorun yaşıyorum, ne denediysem aracıma bağlanamadım, magic v2'de böyle sorun yaşayan oldu mu acaba?
-
Sabah akşam yoğun kullanırım, 6 ayda belki 2 kere sorun yaşamışımdır, aç kapa yapınca düzelmiştir.
-
araca kablosuz mu bağlanıyorsunuz hocam?
-
Kısa bir kablo ile bağlantı kuruyorum. Kablosuz bana biraz mantıksız geliyor; deli gibi şarj boşaltması yerine hem şarj edip hem de autoyu kullanmak daha mantıklı geliyor.
-
Carlinkit üzerinden kablosuz android auto kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım
Cevap için teşekkürler arkadaşlar, o zaman honor 90 da sıkıntı var demek ki, tekrar teşekkürler
v2 için kalemli kılıflar gözüküyor alışveriş sitelerinde, genelde yurtdışından getirilmek üzere; kullanan var mı? uyumluluğu nasıldır? sağlam mıdır? yurtiçinde satışı gören link atsın :)
-
Samsung da olduğu gibi bir kalem deneyimini yaşamız için sadece honor magic pen alın diğerleri parmağınızı taklit eder veya çalışmaz. Ben aldım o şekilde bir kalem bt üzerinden bağlanmıyor ve çalışmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X