Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
39
Favori
34.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizzat bu menüyü kullandım hocam.
    Maalesef..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

çok can sıkıcı nahoş deneyimler !

umarım tez zamanda çaresi bulunur.

Yurtdışında geçen sene çin sürümü ve ardından yılın ilk çeyreği sonrası bayağı bir şikayet vs yapılmıştı ama son zamanlarda memnunişyette artmış sanki çok deng gelmedim. Benim ingilizcem çok yeretli olmadığından anladığım kadar veya translate ile vs takip ediyordum . Şimdilerde çin sürüm ve global sürüm sıkıntıları azalırken bizim Türkiyedekilere mi denk geldi bu gariplikler ilginç.

aslında benim teknomanyaklığım uzun kullanım deeyimleri görmeden yeni cihaz almamk lazım diyorum herseferinde ama imkanım olsa dakka düşünmem 3e katlanır veya bizimkinin yenisi HMv3 ü alırdım. Adı üstünde teknoMakyaklık işte. Halbuki samsung s22ultra gül gibi cihaz idi. Her işimi görürdü. Katlanır sevdasına tutuldum. AMA GENEDE SAMSUNG FOLD 2,3,4 almadığıma seviniyorum diğer modelleri daha görmedim :P

çok geçmiş olsun tekrardan hem donanım , tamir , yedek parca, tamir deneyimi, honor türkiyenin abudikgubidik tavrı, iş bilmeyen teknikeleman , servis , TEST ETMEK BİZE NASİP OLDU ...

bu arada brader uzakdoğudan telefon getirtmişti. şimdi anımsayamadım marka modeli ama birkaç sene önce burdaki şebeke ile sıkıntı çıkmışltı. arada çekmeme, açıkken kapalı olma vs gibi. Çok gariplikler ama telekomcu firmaların söylediğine göre bizim şebelerin bazı bant aralıklarıyla uyumsuzluk olabilkiyor demişler. ama bizdekiler çinsürüm değil global sürüm pek ihtimal vermesemde telefonda değilde şebekesel durum mu diye de düşünüyorum. Ben bir ara samsunglar note serilerinde çift hatlı resmi satışı olmadığı zamanlarda yurtdışı tabirli cihazlarımda volte vs sıkıntılarda 3 şebkeden Türkcell teknik servisten çok tecrübeli bir MH ile görüşüp uzaktan bir ayar çekince düzelmiştim tanımlamıştı kendileri. İlginç şeyler

şurayı anımsadım nostalji olsun. Benim kuzen bir ara çok bu tür videolar paylaştı. Hala çok eski note lara son sürüm yazılım portluyor. Bugüm samsung fold 2 nn güncelleme fişini çektiğini duyurdu. Adam note3 , note5 hala son sürüm android kurup kullanıyor. Gerçi artık kendine hobi olarak yapıyor.

AKLINDA OLSUN şebekeri arayıp benim cihaz bu bu tür şebeke sorunu yaşıyorum deyip illa TEKNİK DEPARTMAN ve orda sıyrık uçuk Bilgiişlem ciler ile konuş. bir bakarsın çözüm onlardadır.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriozcandelikanli.blogspot.com
    Samsung Galaxy Note 8 SM-N9500 VoLTE ve Görüntülü arama özelliğini Aktif etmek
    https://ozcandelikanli.blogspot.com/2018/02/samsung-galaxy-note-8-sm-n9500-volte-ve.html

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    GSM operatörünü mü arayım demek istediniz hocam?

GSM operatörü yazmayan ben !

evet ben çift hatlı kullanırım herdaim. Genelde 2 side birbirinden farklıdır.

MH ile cebelleşip onlar ıusrarla bağlamak istemesede TEKNİK DEPARTMAN bölümleri var ordaki bilgişlemciler, yazılımcılar çok süper. Benim aylarca çözemediğim şeyleri dinleyip bekle deyip kendi sistemlerindeki TELEFONUN koduna birşeyler ekleyip çözmüşlerdi. Bana bekle dedi, kapat 5 dakka sonra aç yarımsaat sonra telefonun kodunu hallettim dedi çözmüştü. Sendeki gibi sim resimlerini görünce o tecrübem aklıma geldi. Vodofone , Türktelekom değilde sorunu ilk çözen TürkCell olmuştu o dönemde.

Ben emekli vs olmadan önce yıllar önce bir hastane de üst kademedeydim çift hatlı telefonum haricinde bana hastane vodofone ile anlaşıp tüm doktor ve yöneticilere blackbery telefon ve vodofone hat vermişti. Aynı anda 3 şebekeyide kullanmıştım. En sevmediğim genelde kaçındığım Türkcell TEKNİKDEPARTMAN zorlaya zorlaya ulaşıp çözdürtmüştüm.

• Hocam çok garip bir sorun.

Bende magic v2 bazen evden çıkınca WiFi kesilince şebeke gidiyordu. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyordu.

Ama servis işleri için sıfırlayıp sonra geri aldığım dönemde sorun kalmamıştı.

Muhtemelen bir sıfırlama yapmanız gerekiyor.

Demek ki Android ana sürümleri güncellemesi sonrası sıfırlamak lazım bu cihazları.

@GoGoBaBa

Hocam Magic v3 te şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Çin romu dezavantajlarından olan bildirimler haricinde tabi. Onu da uygulamaları arka planda çalışma ayarıyla aştım. Zaten maşallah 16+16 gb ram var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt

Bende HMv3 e çok meyillim. Bir ara kamera olarak kıyaslarsanız uzun uzun resimler vs. Gece çekimi , zoom ve özellikle gece video çekimi hariç ben HMv2 den memnumum aslında. Bu saydılarımda amiral gemisi, note serisi, ultra serisi alma sebeblerimdir. İnan bana kalem vs aramıyorum, kablosuz sarj aramıyorum, bir tık daha inncellik ararım ben salaklık edip deri oolan daha ince değilde biraz daha kalını almıştım güya deri dökülüyor yazan birkaç yabancı youtuberdan ve okuduğum forumlardan etkilenip. meğerse daha inceymiş. Hah işte HMv3 ün dahada inceliği ve kameranın gece çekim, zoom kalitesi, gece video çekimi düzeltmeleri sebbeli alırım. Haa sulakortama dayanıklılıkta isterim tabi. Adamlar çamaşır makinasına atıp test etmişler HMv3 ü youtuber hilesi değilse gayet iyi cihaz. Sizin tecrüberde bizlere ışık, kıyaslamanız sayesinde yazılımının daha elit olduğu anlaşılıyor. Ama Türkiyede lansmandaki fiyatına bakıp yurdışı , 2. el ancak alırım şu sıra zor ama teknomanyak olunca yemez içmez bulurbuluşturur alırım Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

bir ara samsund başlıklarında deliler vardı istanbuldan biri arabayla günübirlik gürcistana gidiyorum gelmek isteyen isim yazdırsın diyordu. Hah işte öyle bir sevda bizimkisi :P

• İyi günler, bu cihazdan yeni aldım, yurtdışı olarak global rom yüklü, bahsedildi mi acaba 51 sayfayı okuma vaktim olmadı da, telefon konuşmalarını kaydetme özelliği var mı acaba? Yani uygulama kurmadan direkt sistem üzerinden kayıt imkanı?

• Hocam Facebook'ta dünya çapında Honor Magic grubu var. İsterseniz katılıp orada sorun bir de. Belki çözüm bulunur.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriHONOR Magic V3 | V2 | VS | Facebookfacebook
    This is a group for HONOR Fans who are interested in HONOR's Magic V Fold and V Flip Series. Please read the group rules below: 1. No external adverts or spam in the group. 2. The sharing and...
    https://www.facebook.com/share/g/q1kfbZAjvrt6XQT8

@GoGoBaBa

Fotoğraf olarak V2 ile V3 arasında belli olan bir fark var. Zoom konusunda ve karanlık ortam çekimlerinde V3 daha iyi. Keşke V2 elimde olsa da Fotoğraf çekip karşılaştırsam, sizinle paylaşsam. Servisten kutrulamadık ki bir türlü...

@didici

Hocam sizin telefon global olduğu için görüşme kayıt yazılımı harici varsa kurabilirsiniz. Çin versiyonlarında standart olarak gelir.

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Tekrar geçmiş olsun @carman1tr

Global olarak mı acaba müşteriler memnun kalmadı yoksa Honor Türkiye yeniden bir keşfe mi çıktı merak konusu.

Ayrıca stoğa ne zaman girecek belli değil demek de başlı başına "başka model ürünler getiriyoruz değil de getirmeyi düşünüyoruz" gibi geldi bana ne yalan diyeyim.

Yanlış bilmiyor isem ve değişmedi ise yasal olarak ürün sorununu 28 iş gününde gideremez ise iade hakkınız veya değişim hakkınız doğuyor ki rakam nedeni ile bunu tüketici mahkemesinden öğrenebilirsiniz.

Yani burada aynı konudan 3 kez servise girmesine gerek kalmıyor ki sizin sorun zaten giderilememiş daha ilk servise girişte!

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 10 Ekim 2024; 10:56:32 >
  • V3 yeni güncelleme geldi

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Samsung'un öve öve bitiremedigi yapay zeka yenilikleri, teker teker bize ve bir cok markaya da adapte edilecek sanırım.

• Telefon + Tablet

şu kısıtlamalar vs olmasa Türkiye de garantili satılsa tutulkur bu.

tabii fiyatı ne olur bilinmez.

Sahi Honor Magiv v3 ( HMv3) alanlar kaça nerden nasıl aldınız. ?

https://www.donanimhaber.com/bu-telefonun-ekrani-uce-katlaniyor-huawei-mate-xt-ultimate-kutu--182949

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam. Boşuna Huawei nin önünü kesmediler. Başa çıkamayacaklarını gördüler ki kesmeye çalıştılar. Ama Huawei gerek kalite, gerekse teknoloji bakımından hızla ilerliyor.

Bunu 2010 yılında arkadaşıma aldırdığım U8800 IDEOS X5 ile anlamıştım. Çok sağlam bir telefondu, geçen sene çocuklarının elinde bozuldu artık :)

Eşime aldığım P20 pro tam 5 sene hiç problemsiz ve taş gibi kullanıp (Huawei 'in orjinal pil değişim kampanyasından faydalanıp) kardeşine hediye ettik ve hala aynı performansta.

Şu google servislerine 15 senelik bağımlılığım olmasa koştura koştura Huwei eko sistemine geçerdim..

Bu arada yaşadığım soruna çözüm bulamayınca çarşamba gece telefonumu komple sıfırlamak durumunda kaldım ve hata kalmadı.

Derken perşembe günü sabah Honordan arandım. Teferruat sorup detay istedi. Sorunu sıfırlayarak çözdüğümü söyleyince telefon numaralarımın nerede kayıtlı olduğunu (gmail üzerinde) sorup video istedi. Araştıracaklarmış.

Arayan Türkçe konuşuyordu ama aksanı çok farklıydı bu arada. Çin'den arıyor da olabilirler diye düşünmedim değil :)

• HMv3 de pişer bizede düşer. HMv3 ü payşaın ki bizde yakın geleceğe dikiz atabilelim. Sırada biz var diyelim. Paylaşımlar eğerli.

Samsung un işi gittikçe zorlaşıyor. ben daha 1-2 ay önce Samsung açık ara kullanıcı dostu arayüzü diyordum ( Apple - iPhone ile kıyaslamıyorum hiç deneyimim fikrim yok, hatta kuzenin telefonunu alıp açamıyorum menulere bakamıyorum zaruri acişl ihtiyacta telefon dahi açamam o derece uzağım o eko sisteme)

ama Honor v2 de bazı samsung da var bizde yok dediklerim ekleniverdi. Asıl büyük update yani major sürüm değilde son güncelleme ile daha iyi geliştirmeler ekleniverdi. Umarım gittikçe güzelleşir. Tabi herkesin kullanımına göre bu istekler. kimi ben gibi ana ekranda program ikonuna uzun basınca çıkan menü kolaylığını ararım, kim başka bir özelliği. Ama samsung UI öncülkük eder baz google android i bile şekillendiri YENİ ANDROID SÜRÜM KOD ADI The " BAKLAVA" Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

@bahattintopaloglu

vallahi son yazdığın 2 mesajın altına imzamı atarım. Temelde çoğu şeye muhalefet ederim ama senle aynı parallikte düşünüyorum çoğu yazdığına cevap veremiyorum , bu adam benim düşüncelerimi c/p yapıyor adeta diyorum. Kal geliyor susuyorum.

bu arada hocam , üstad yazma bana :P gogo de kafi , vallahi ben de SK yani son kullanıcıyım. Bir ara tiyatro sahnesine çık dediler ki TV de show yapan bir elit topluluktu. Ama ben amatör ruhu seviyorum dedim. Asistan oldum çoğu kursiyer gruplarına. Profosyonellik olunca ben amatör ruha zarar geliyor dye hep amatör kalacağım :P

Hımm benide bir ara Amazaon TR adına aradıklarında ingiltere numarası ama hint aksanı var idi. Muhtemelen Call Center MH birimi hindistandan ama ingiltereden aranıyor gibiydi. Vakat ilginç şekilde üstüğne düşüp mağduriyetimi çözmüştü aksanlı arkadaş .

Uğraştın ama senden gelenler için sorunlara sıkıntılara kaynak olur umarım. Telefonu sıfırlama başıma gelse gider başka ğüst model alırım sıfır kurulum yaparım . Gerçi bazen sim operatörümü ( gsm operatörümü dahi değiştirmiyorum, yeni sim kart çok uğraşmalar yapabiliyor ) aynen sen gibi yılların bağımlılıkları, alışkanlıkları var. Kuzenim 1-2 yıl amiral gemisi androşid sistem, 1-2 yıl apple android kullanıyor, hiç derdi tasası yok banakaymış finansmış falanca programmış , onda şu yokmuş hiç takmıyor, çok pis kıakanıyorum. Kuzen çok bende cinscins hepsi

• IRoN kullanıcısına yanıt

seni birkaç bakanlığın başına getirmemiz iyi olabilir.

:D

• Sorunlarını bilmem ama pil performansı çok iyi oldu son güncellemeden sonra:)

• Selam arkadaşlar bu iPhone da resim içindeki objeleyi çıkarmak için basılı tutup objeyi kesip çıkarma imkanı oluyor du honor da bu olay nasıl oluyor bilgisi olan varmı

• Sonunda dış ekran koruyucuyu değiştirebildim. Telefon modeline göre kesim yapan telefon aksesuarcilar varmis. Hallettik.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.