< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 23 Ocak 2024; 0:15:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Pad X9 4 GB RAM 128 GB Wi-Fi IPS 11.6' Uzay Gri Tablet İNDİRİM BİTTİ (7. sayfa)
-
-
300 tl kupon nedir hocam
-
‘kupon300’ ekleyebilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel fiyat yinede aslnda ama teknosa satıcılı 4700 4750 civarına geliyordu. Bir şeyi almaya niyetlendin mi alacaksın abi, şu erteleme huyumu bir türlü yenemedim gitti. Teşeklürler bilgi için hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 23 Ocak 2024; 0:18:59 >
100 200 artık benim gözüm görmüyor hocam. Fazla düşünmekte iyi değil bu dönemde. Bende öğlen aldım teknosa dan 4750 akşamı beklesem 4700 e alıcaktım bu sefer stok biticekti vs. Benim şahsi düşüncem fazla düşünmemek gerekiyor
Çok haklısın hocam. Şu huyum yüzünden neler kaçırıyorum bi bilsen. Bak bu nsl kaçtı. Al git işte. Almaya niyetin var zaten :(
Dikkatimi çekti diğer honor tablet modellerine de zam gelmiş
O bende de var forumdan kalan bir hastalık daha aşağısına nasıl alırım kafası :) .ama eskisi gibi değil artık firmalar biraz ğrüne yoğunlaşma oldumu fiyat yükseltiyorlar son 2 3 senedir çok düşünmüyorum o yüzden :D
hocam çok teşekkür ederim sayenizde daha uygun fiyata aldım, size bir sroum olacaktı. n11 de ki bu satıcı ile almakla teknoasan almak arasında fark olamz değil mi
-
Sanmıyorum hocam ikiside aynı garanti kapsamındadır diye düşünüyorum.
Teknosada kampanyanın bugun son günüydü. Onu atladık hocam :) hatta gün içinde bir arkadaş paylaşmıştı i. Unutmuşum ben de. Kısmet artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün ben de teknosa dan sipariş geçtim elimizde kalmadı teşhiri de kaldıracağız demişlerdi..farklı ilden temin edilecek cuma elinizde olur denildi
-
Gelen teşhir ürünler belli olur mu hocam, kutuda etiket vs mi olmazquote:
Orijinalden alıntı: esVeddün ben de teknosa dan sipariş geçtim elimizde kalmadı teşhiri de kaldıracağız demişlerdi..farklı ilden temin edilecek cuma elinizde olur denildi
tabi ki hocam teşhir ürünü vitrin ürünüdür ne etiket olur ne jelatin olur sıfırdan paket yapıp satsalar bile muhakkak kullanım belirtisi izler olacaktır. ki teşhir ürününü o şekilde satacak kadar büyük bir dolandırıcılık hatası yapacaklarına ihtimal vermiyorum..
-
Anladım hocam sağolun tamamdir
Arkadaşlar kılıf işini nasıl yapacaz, hemen bir kılıf bulsaydık gelince çizilme vs derdimiz olmadan kullanırdik
N11 de kupon300 hesabımda gözüküyor ama bu üründe sepette kullanamıyorum. Kullanabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duzeltme, Paraf Troy satir arasina sikistirmis, gormemisim. Elektronikte 4 taksit yapiyormus. 6 degil.
dün gece kampanyali değildi. 5199 idi fiyati. 10tl indirim yapip kupon kullanılamaz hale getirmişler.
Çok kötü kaçırdık ya. İyi düşmüştü fiyatı çekle falan güzel fiyata geliyordu
burda 3 gün yalvardık kaçmaz fırsat diye :)
geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 23 Ocak 2024; 19:52:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X