Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
858
Cevap
45
Favori
52.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyar hocam bende vardı supercharge ediyordu, hatta şimdi yolda 40w şarj cihazı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

Smart Launcher ile iyice masaüstüne benzettim tableti, yığın widget özelliği de eklemişler son versiyonda. Kendi orijinal widgetleri çok kullanışlı.

• ALTILI kullanıcısına yanıt

Bende hiç begenmedim. 8 bine almıştım. Haberin iz olsun alan olursa 7.800 e bırakıcam. Maksat vatandaş faydalansın.

• 1 hafta sonra farkina vardim kulaklik girisi yok tabletin

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Abi efsanesin sen ya 6000 e almayanı dövüyorlar

• Hepsiburada da 5649 tl

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

• Tablete samsung smarthings kurup samsung m7 monitör kumanda etmek istedim
    Uygulama kurdum
    Ancak samsung account açarken web browser yonlenirince SS aldığım ekranı veriyor
    Kullandığım browser yandex
    Ancak
    Kiwi browser brave chrome samsung browser vs hepsini denedim yine bu ekran hatası var
    Samsung destek ekibiyle iletisime gecince sorun tablet marka modeldendir dedi ve tabiki yedik mi yemedik
    Musteri temsilcisi guncelleme vs vs dedi ust birime kayot acacagim dedi bakalim
    Var mi alternatif bor cozumu olan?

(Ekran goruntusu gorsel kalte dusuk kusura bakmayin telefon ile cektim)

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Honor Pad x9 tablet 2 3 günden beri teknosa kendi sitesinde 4.999₺ satılıyor. Orjinal kılıfı da hepsiburada sitesinde hepsiburada kendisi 799₺ şuan indirimli olarak satıyor. Tablet trendyolda da satıyordu teknosa 4.999₺ orada stok bitmiş ama halen kendi sitesinde devam ediyor. Almak isteyenler alabilir tablet en aşa 4.750-4.500 tl leri gördü, ilk çıktığında da 6.000₺ di ama kılıf hediyeliydi.

• arkadaşlar bu tablete uygun kalem var mı? öyle ne pro işler ne de dümdüz ekran kaydırma gibi basitte değil, ortalama işler için arıyorum ama hangi kalemle çok iyi uyumludur?

• 10 yaşındaki kızıma hediye olarak aldım arada ben de kullanırım diye a9+ ile x9 arasında kalmıştım x9 tercih ettim umarım pişman olmam incelediğimde çok hoşuma gitmişti..

şu an teknosa fiyatı çok iyi görünüyor çıktığında 6k fiyatlarda satılmış teknosadan 4999 TL aldım bulunduğum ilde yoktu ankaradan getirecekler en geç cuma elinizde olur dediler..

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Huawei'nin kendi sitesinden 22.5 w şarj aleti aldım ama tablet yine de çok yavaş şarj oluyor (7-8 saati kesin buluyor) ve şarj kablosunun tablete takmakta zorlanıyorum.Her seferinde tam oturtana kadar 5 6 defa uğraşmak zorunda kalıyorum

• BabYFace01 kullanıcısına yanıt
    Üstad net bir fotoğraf çekip atabilir misin sokete bakalım

• Konuya uğrayan arkadaşlardan ricam, forumda öne çıkar butonuna tıklayabilir misiniz.

• cihaz için kılıf tavsiye edebilecek var mı?

•  4699 a teknosadan x9 aldım. matepad 11 de var kullanıyorum fakat playstore olayından dolayı x9 u da almak zorunda kaldım. Fiyatına göre gayet iyi. A9+ incelediğimde ekran ve kasa kalitesi x9 dan kötüydü. Ama samsungun da işlemci ve masaüstü artısı var.

• dmrrr kullanıcısına yanıt
    Bende de Matepad 11 2023, matepad pro 10.8 ve honor pad x9 var hepsinin yeri farklı hepsinin keyfi başka.
    Ama. Fp kralı olarak honor

• merhaba. kalem desteği yok diye biliyorum. Universal bir kalem alsak, test çözerken veya ufak tefek not alarak kullanabilir miyiz?

• eneskarabudak E kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde kullanıyorum. İş görüyor

• byAndroid kullanıcısına yanıt

Videolarda falan iş görmüyor diye bilgi verdiler. Bazı yorumlarda da olduğunu okudum. Çok arada kaldım. Cihaz çok güzel geliyor. Bu kalem işi düşündürüyor. Siz hangi marka kalem aldınız?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.