< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (12. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Smart Launcher ile iyice masaüstüne benzettim tableti, yığın widget özelliği de eklemişler son versiyonda. Kendi orijinal widgetleri çok kullanışlı.
-
Bende hiç begenmedim. 8 bine almıştım. Haberin iz olsun alan olursa 7.800 e bırakıcam. Maksat vatandaş faydalansın.
1 hafta sonra farkina vardim kulaklik girisi yok tabletin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi efsanesin sen ya 6000 e almayanı dövüyorlar
-
-
Honor Pad x9 tablet 2 3 günden beri teknosa kendi sitesinde 4.999₺ satılıyor. Orjinal kılıfı da hepsiburada sitesinde hepsiburada kendisi 799₺ şuan indirimli olarak satıyor. Tablet trendyolda da satıyordu teknosa 4.999₺ orada stok bitmiş ama halen kendi sitesinde devam ediyor. Almak isteyenler alabilir tablet en aşa 4.750-4.500 tl leri gördü, ilk çıktığında da 6.000₺ di ama kılıf hediyeliydi.
-
arkadaşlar bu tablete uygun kalem var mı? öyle ne pro işler ne de dümdüz ekran kaydırma gibi basitte değil, ortalama işler için arıyorum ama hangi kalemle çok iyi uyumludur?
-
10 yaşındaki kızıma hediye olarak aldım arada ben de kullanırım diye a9+ ile x9 arasında kalmıştım x9 tercih ettim umarım pişman olmam incelediğimde çok hoşuma gitmişti..
şu an teknosa fiyatı çok iyi görünüyor çıktığında 6k fiyatlarda satılmış teknosadan 4999 TL aldım bulunduğum ilde yoktu ankaradan getirecekler en geç cuma elinizde olur dediler..
-
Huawei'nin kendi sitesinden 22.5 w şarj aleti aldım ama tablet yine de çok yavaş şarj oluyor (7-8 saati kesin buluyor) ve şarj kablosunun tablete takmakta zorlanıyorum.Her seferinde tam oturtana kadar 5 6 defa uğraşmak zorunda kalıyorum
Üstad net bir fotoğraf çekip atabilir misin sokete bakalım
Konuya uğrayan arkadaşlardan ricam, forumda öne çıkar butonuna tıklayabilir misiniz.
-
cihaz için kılıf tavsiye edebilecek var mı?
-
4699 a teknosadan x9 aldım. matepad 11 de var kullanıyorum fakat playstore olayından dolayı x9 u da almak zorunda kaldım. Fiyatına göre gayet iyi. A9+ incelediğimde ekran ve kasa kalitesi x9 dan kötüydü. Ama samsungun da işlemci ve masaüstü artısı var.
-
Bende de Matepad 11 2023, matepad pro 10.8 ve honor pad x9 var hepsinin yeri farklı hepsinin keyfi başka.
Ama. Fp kralı olarak honor
merhaba. kalem desteği yok diye biliyorum. Universal bir kalem alsak, test çözerken veya ufak tefek not alarak kullanabilir miyiz?
-
Bende aynı şekilde kullanıyorum. İş görüyor
Videolarda falan iş görmüyor diye bilgi verdiler. Bazı yorumlarda da olduğunu okudum. Çok arada kaldım. Cihaz çok güzel geliyor. Bu kalem işi düşündürüyor. Siz hangi marka kalem aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X