Teşekkür ederim hocam, ben de moon reader kullanıyorum ama telefonun ekran oranı (20:9) yüzünden pek keyifli olmuyor. Yatarak okumak telefonla bile zor oluyor otururken iki elle tutup rahat okuyabilirim diye düşünüyorum Bu modellere e book modu yüzünden yönelmiştim eğer fark yaratmıyorsa a9 ya da a9+ yeterli olur benim için. Ben arada kitap okuyayım çocuklar birşeyler izler en fazla. |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (10. sayfa)
-
-
Evet dizi, film izlemeyecekseniz onlar da iş görür. Honor'un burada öne çıkma sebebi sadece fiyat aralığındaki diğer tabletlere kıyasla çok güzel bir ekrana sahip olması bunu da ince çerçeveler ve sağlam hoparlörler ile desteklemesi. Bataryası da ayrıca bonus.
-
Samsung veya ipadden şaşma. Bu tablet not tutma tableti değil dokunmatiği kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavye mouse isteyen arkadaşlar amazonda 300 tlye piranha klavye ve mouse seti var alabilirler. Klavye tabletten çok az daha ufak. Mouse de ince uzun bişey. Çantada rahatlıkla gezebilirler
Tab s7fe ekran koruyucu bu cihaz ekranına tam oturuyor. Kalem olarak da baseus disk uçlu kalem aldım.
Bu şekilde üniversite notu çıkarıyorum.
Tab a9+ takas isteyen olursa düşünebilirim. Forumda a9+ alıp memnun olmayan arkadaşlar var. Ben de samsung notes e sebep a9+ almadığım için bu tabletten memnun değilim.
Cihazı ekim ilk haftası aldım cam filmi taktım direk. Sıfırdan farkı yoktur. Garantisi kutusu duruyor.
Az önce vatanda inceledim hocam honor pad 8 de aklımdaydı ama pad x9 un ekranı bariz daha parlak ve canlı geldi. A9+ da isimi görecek seviyede bir tabletmis ama pad x9 un ekranı çok hoşuma gitti bunu alacağım muhtemelen. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
şuan vatan da 5413 liraya bunu mu yoksa Lenovo Tab M10 Plus mı alınır kararsız kaldım.honor marka telefon kullandım daha önce memnunum ama tek sıkıntı kılıf vs. aksesuar bulmak zor oluyor. çocuklar için kılıf sadece aliexpreste bulabiliyorum mesela. telefoncularda orjinal batarya-ekran da bulunmuyor. bu açıdan hangisini tercih etmeliyim sizce?
-
Bu cihaz ekranı zaten 2000*1200p. 1440*2560 oynatması ile 1920*1080 oynatması arasında pek fark olmayacaktır.
Filmler 20:9 oranlı olmadığı için zaten ekranın kenarlarıda kırpılıyor.
Üst düzey tabletler 1600*3000 gibi coznurluklere sahip onların 1440p oynatması mantıklı olan ama bu cihaza gereksiz
Akşam üstü mediamarkt da A9+ elime aldım ekranına hayran kaldım kasa da. Güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8gb 128 gb depolamalı modeli iş yapar mı hocam??
-
Yapar üstad, kasa kalitesi de bayağı güzeldi
Honor pad 4 ramden dolayı kafamda soru işareti yeni gelen honor pad 9 da ne zaman gelxeti belli değil 8gb ramli Samsung'un alıp keyfime bakayim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor da sanal ram işe yarıyor sıkıntı çıkarmaz,
hocam 7499 tl ye vatanda redmi pad se 8 256 gördüm inceledim o da hoşuma gitti samsung almaya gittim kafam karıştı ne diyorsunuz bu işe
-
huawei tr resmi sitesine girin Matepad 11 2023 8 128 olanına 800 ekstra indirimle 8500 e alabiliyorsunuz + Orjinak kılıflı klavyesi de geliyor.
kalem de almak isterseniz ona da ayrıca indirim yapıyor.
redmi den de samsung un o modelinden de kat kat üstün cihazdır.
bende kullanıyorum.
sesi tok basslı 4 lü harman kardon olup ekranı 2.7k çok muhteşemdir
Ama kampanya ile 5k civarı honor kovalarsanız yakalarsınız.
Honor 5k ya alınırsa tadından yenmez.
Honor 9 gelmesi daa uzun sürer, isterseniz 2. el idarelik birşeyler alın honor 9 çıkınca alırsınız.
Kartın hesap kesim tarihini bekleyeyim dedim x9 daki indirim kaçti 6400 den aşağı yok,
A9+ fiyatlari da artmış media markt ta 4699 hala öğleden sonraya kadar güncellemezlerse gidip alayım diyorum, dolar kipirdanmaya başladı herseye zam geliyor x9 un tekrar 5 binlere düşme durumu olur mu bilmiyorum.
A9+ aldım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 2 Ocak 2024; 21:49:19 >
Hayırlı olsun kardeşim, inşallah memnun olursun
Eyvallah, teşekkür ederim.
2 aylık hatasız honor pad x9 alarak aranıza katıldım.
Arada pubg, zaman zaman pdf ve youtube için aldım.
Bana 4k ya denk geldi. Uygun olduğu için tercihimi honor dan yaptım. Yoksa Samsung a9+ alacaktım.
Umarım üzmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vergi indirimi ile 4900 liraya samsung a9+ 8gb 128gb modelini sipariş geçtim.ekran lcd olduğu için soru işareti ama aklım hala honorda kaldı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X