Eski samsung tabletim bozulduğu için bu tableti radarıma aldım , kasım indirimlerinde 4900 lere satılmış , şuanda 1000 lira artmış fiyatı tekrar 4900 lere inerse alacağım |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (9. sayfa)
-
-
N11 de kupon ile alman daha mantıklı, hem daha uygun Gpn teknoloji Satıcısında hem de kupon şansın var ben 4599 a aldım Geçen ay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuanda 6000 lira hocam
-
Kılıfla beraber 5700 Hepsiburada da kaçırma bu fırsatı
Kılıf 700 küsür, düşersen 5000 şuan
-
bende böyle çıkıyor kılıfı almasak olmuyor mu ?
-
Yok öylece paket yapıp satıyor, daha fazla indirim yaparsa kılıfı çıkarıp tekrar koyuyorlar
Bence en iyi kılıf orijinal kendi kılıfı, 700 lira diye keyiften olmayın. Alternatif Kılıflar yarı fiyatına da var ama kalitesi tartışılır ve oturmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım 5743'e kılıf ile beraber hatta 2 ay ertelemeli olarak 3 taksitle aldım 2 ay sonra 1. taksiti ödeyecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Aralık 2023; 21:27:8 > -
https://www.donanimhaber.com/honor-pad-9-satisa-sunuldu-iste-ozellikleri-ve-fiyati--172213
Hocam yeni fiyat performans canavarı incelemesini sizden bekliyoruz😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çıkar çıkmaz lansman indirimi olursa alırım, ama indirim yoksa bulaşmıyorum 😂
X9 geldi , ekranı güzel ancak youtube , amazon prime gibi uygulamalarda 4k oynatmıyor aklım almadı bu durumu !! valla bunu önceden bilsem almayabilirdim , 1080p'de güzel ama 4k olmaması büyük eksi birde tableti kapatma tuşuna basınca google asisttan çıkıyor normal kapatma menüsüne nerden erişebilirim ?
-
aklınız nesini almıyor, 4k oynatan tablet yok. ayarlarda var kapatma menüsüne geçiş tam yerini hatırlamıyorum.
-
Nasıl yok ? üstt seviye tabletler oynatmıyor mu ?? oynatması gerekirdi ben hiç düşünmedim bile oynatamayacağını
-
Oynatmıyor. S9 Ultra hariç bu destek yok diye biliyorum. Ekranlar için 1080p standart, 2K monitörler bile o kadar yaygın kullanılmıyormuş. TV'de izlemiyorsanız 1080p ile 4K arasında fark yok denecek kadar az olduğundan bu yönde bir destek yok tabletlerde.
Kapatma için asistan tuşuna 5 saniye basılı tutunca yeniden başlatma ve kapatma seçeneği çıkacaktır
Epub, pdf kitap, dergi vb okumak için bu tableti önerir misiniz ?
E book modu gözler icin gercekten fark yaratıyor mu acaba ?
E ink kadar olamaz elbette onu biliyorum
E okuyucular hem pahalı hem de farkli amaclarla kullanilamiyor o yüzden tablet almayı düşünüyorum
Mi max 3 varken telefondan moon reader ile rahat okuyordum
Telefon değişince ekran daraldi okumak iskence oldu
E book modu olmasi nedeniyle
Huawei matepad se
Honor pad 8 /x9 ilgimi cekti
X9 daha yeni bir cihaz oldugu icin buna yöneldim tavsiye eder misiniz ?
Arkadaşlar tablet yeni elime ulaştı gayet güzel fakat sahibinden uygulamasını Google Play de yükleyemiyorum ne yapmam gerekli
Cihazın mavi ışık filtre sertifikaları var ama yazılımda ne fark ediyor çok anlayamadım. E kitap modunda sadece siyah beyaz yapıyor ekranı, çok bir şey değişmiyor. Librera tarzı uygulamalar denedim ama yine de en kralı Moon Reader. Yalnız şöyle bir durum var, tablet ekranı büyük olduğu için elde kullanım bir nebze okey olsa da kitap için fazla büyük. Ne yalan söyleyeyim yattığın yerden kullanırken zorlanıyorsun ben çok keyif aldığımı söyleyemem, standla kullanırken rahat tabi ama monitöre bakmaktan farksız oluyor öyle de.
-
Bu siteden indirip kurabilirsiniz, güvenilirdir. Uygulamaların resmi versiyonlarını yayınlıyorlar, virüs falan yok yani. Play Store'da desteklenmeyen uygulamaları buradan indiriyorum.
apkmirrorsahibinden #AlSatKiralaKesfet 4.82.0 APK Download by sahibinden.com - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/sahibinden-com/sahibinden-alsatkiralakesfet/sahibinden-alsatkiralakesfet-4-82-0-release/sahibinden-alsatkiralakesfet-4-82-0-android-apk-download/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X