şimdiden herkese iyi seneler |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (43. sayfa)
-
-
Evet hocam sonuöta bunlar giriş seviyesi tablet. Ş için kullanacaklar kalem kullanacaklar bu iki tabletede bakmaz zaten. Ben öyle büyük ekran olsun dizi film izler internette gezinirim diye aldım. Bu üç işlevi de gayet güzel yerine getiriyo keyif veriyo yani 🙂 hani ekranı honor x9'dan biraz daha kötü olda belki arayüz kasılmasına katlanıp samsıng alırdım ama ekran kalitesi arasında segment farkı var resmen. Honor seçtim pişman değilim şimdlik 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burayı epey boşladık. :)
Şimdi size iki uygulama önereceğim :)
QuickTiles - Bu uygulama kontrol merkezine kapatma tuşu ve ekran kilitleme işlevlerini ekliyor aynı zamanda dilediğiniz uygulamayı kısayol olarak ekleyebilirsiniz ben oldukça kullanışlı buldum.
f-droid.orgQuickTiles | F-Droid - Free and Open Source Android App Repositoryhttps://f-droid.org/packages/com.asdoi.quicktiles/Orientation Lock - Bu da bildiğimiz otomatik döndürme uygulaması, ekranı yatay döndürmek için. Bu tarz bir sürü uygulama var tabi tercih sizin ama bunu görüntü olarak beğendim ve kısayol olarak kontrol merkezine ekledim.
ızzyondroid app repo„Orientation Lock“ – IzzyOnDroid F-Droid Repositoryhttps://apt.izzysoft.de/fdroid/index/apk/com.tuyafeng.orientationlock
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 4 Ocak 2025; 1:23:5 >
-
Tablet fiyatlarındaki yükselişin sebebi nedir yahu? redmi pad pro, honor pad 9 ve poco pad son 15-20 günde %15 falan zam yedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 4 Ocak 2025; 12:32:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Tablet fiyatlarındaki yükselişin sebebi nedir yahu? redmi pad pro, honor pad 9 ve poco pad son 15-20 günde %15 falan zam yediE herkese her şeye zam gelince bunlar da nasiplendi sanırım :)) güzel yeni tabletler gelsin artık ona yol yapıyor olsunlar
-
Selamlar, bu tablette akıllı kapak özelliği varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 5 Ocak 2025; 23:8:25 > -
Maalesef hocam hiçbir sensör yok tablette.
-
Başka bir Smart Launcher 6 övme mesajı daha :)) son güncellemeleriyle daha da bi güzel oldu. Tablet modu eklendi. Arayüz daha işlevsel, tema opsiyonları geliştirildi ve artık haber kaynakları vs. de eklenebiliyor. Pro sürümünü herkese öneriyorum yıllık 10 lira gibi bi şey.
-
Çok ekstrem bi performans beklemiyorum ama deneyimlediğiniz, güzel çalışan kalem var mı?
Tabletin gerçekten maşallahı var. Sesi, ekranı çok hoşuma gidiyor. Gözümde fp kralı.
Merhaba benimde birkaç sorum var;
1-) Herkes video/film izlemek için yazmış ama oyun hiç mi oynanmıyor o kadar mı kötü?
2-) 8 gb ile 4 gb versiyonları arasında 3 bine yakın fark var değer mi?
Bende samsungla arasında kalmıştım ama bunu seçeceğim galiba sadece kafamda 1-2 soru var.
-
Merhabalar hocam,
1 - Küçük oyunlar için sorun yok. Çanak Okey, Mahjong, Solitaire tarzı oyunlar oynamak keyifli. Ama büyük ölçekli oyunlar sorun olabilir. Oynatmasında sorun olmasa bile grafikler limitli çözünürlük düşük olabilir. Buna diğer arkadaşlar daha sağlıklı bir cevap verebilir. Oynadığınız oyuna göre değişebilecek bir durum.
2 - Ev tipi kullanıcıysanız, akşamdan akşama kullanırım diyorsanız sorun olmaz. RAM çoklu işlemler ve arka planda çalışan uygulamalar için fayda sağlıyor. Görüntülü konuşurken bir yandan başka bir şeye bakayım arkadan video izleyeyim dediğiniz noktada faydalı olur onun dışında büyük farklar olacağını zannetmiyorum. Neticede bu tablet ikinci yılında ve üretim amacı ofis/ders/üretkenlikten ziyade eğlence/seyir tableti olarak geçiyor ama uzun süreli kullanımda 8 olması daha iyidir.
Bu ucuz tabletler için ana cihaz muamelesi yapmaktansa yardımcı/yan cihaz görevi yüklemek daha doğru olur yani düzenli kullanımdan çok ihtiyaç halinde/kendime ayırdığım zaman aç-kapa yapacağım şekilde bir kullanım sorunsuz ve keyifli hale getiriyor. Telefonda denk geldiklerimi tablette okurum, izlerim şeklinde planlıyorum kafamda mesela böyle verim alıyorum daha büyük ekrandan.
-
hocam tekrardan merhabalar , sizde bildiğim kadarıyla youtube revanced kullanıyorsunuz tablette o yüzden belki bilirsiniz diye önce size sormak istedim çünkü tableti ilk aldığımda çalışan fonksiyon (oynatıcı çubuğu ön izlemesi) şimdi çalışmaz oldu.
şöyle ki ; normalde youtubede herhangi bir videoda oynatma çubuğunun üzerine dokununca videodan sahneler görünüyor sanırım video ön izleme özelliği diye geçiyor. telefonda bu özellik herhangi bir ayar yapmadan sorunsuz çalışmasına rağmen tablette çalışmıyor ve revanced ayarlarda böyle bir özellik ayarı bulamadım. tablette videoyu kaydırmak istediğimde videoda blurlu şekilde tam ekran sahneler gösteriyor ama bu hem akıcı değil hemde çözünürlük çok düşük haliyle sinir bozucu bir kullanım sağlıyor. oysa telefonda altta görselde işaretlediğim şekilde oynatma çubuğunda ön izleme penceresi açılıyor, bunun bir ayarı var mı yada sizde nasıl çalışıyor herkesin tabletinde revanced bahsettiğim şekilde mi, yok değilse altta işaretlemeye çalıştığım 🙃 kısım gibiyse kullandığınız mod ve versiyon bilgisi paylaşırsanız çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 10 Ocak 2025; 5:20:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
19.16.39
Tavsiyem şu:
Telefonda Revanced Manager ile yamaladığımız YouTube u Install demeden dosyasını kaydedin sol tarafta olacak kurulum ekranında. O yamalı APK dosyasını tablete gönderin. Siz yine önce bildiğiniz şekilde kurun.
YouTube ve microG uygulamalarını kaldırırken ayrı ve tekrar kurarken ayrı yeniden başlatın.
Olmazsa benim ayarlara bakarız.
-
6 yaşında çocuk oynasın diye hepsiburada dan 5500e aldık bakalım beğenecek miyiz
Ocak 2025 güvenlik güncellemesi geldi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X