Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
934
Cevap
51
Favori
59.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahaha nasıl oluyor ya. Çok saçma abi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

Öyle tasarlamışlar cidden. Batarya uygulamalarından kontrol ettim.

• Predator536 kullanıcısına yanıt

Fiyat nedir hocam ?

• Fuchsia marka kalem kullanan,deneyen var mı? Önerdiler ama deneme fırsatım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

Pil sağlığı için gayet mantıklı bir çözüm, batarya aşınması en çok 0-20 ile 85-100 arasında oluşuyor, Tesla bile 20-80 arası şarj edin diyor.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

günaydın hocam siz aldınız mı tableti nasıl gidiyor

ocak güncelleştirmeleri gelmiş bugün

• aydogan kullanıcısına yanıt

Evet Kıymetli Kardeşim, 3 taksit ile 5250 liraya aldım, 500 lira hediye geldi, 4750 liraya almış oldum.

Güncelleme dosyasının içini boşalttım , güncelleme bölümü görünmüyor artık, her telefon-tablette yaptığım gibi, artık ciddi bir özellik sıçraması olmadığı sürece güncelleme ile çok işim olacağını zannetmiyorum. Tamamen akıcılık ve uzun şarja odaklı kullanıyorum.

Tablet tam anlamıyla bir harika. İlk hafta indexleme yapmasından dolayı rahatsızlık veren takılma donmalar oluştu, debloat yapıp cihazın indexlemesinin bitmesini bekledim, şuan gayet akıcı, beklediğimden çok daha iyi ekranı-ekran kalitesi var.

Tasarım şahane, ekran gövde oranı %86 , çerçevesiz tasarıma yakın bir görsel şölen sunuyor.

Sesi pek tatmin etmedi bir önceki Huawei t10s cihazımda harman kardon vardı, sanırım ondan kaynaklı, zaten o cihazdan sonra artık 3+1 den bile keyif almıyorum. Öyle berrak net sesi vardı.

Bir sorum olacak cihazın en son hangi ayda veya haftada şarj olduğunu öğrenmenin bir yolu var mıdır? Grafikte aynen şöyle görünüyor çünkü.

17.30-------------------------------- 17.00

😅😅😅😅😅

1 günde 2 saat kitap okuyorum ve yüzde 45'ten 40 a düşmüş.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 29 Ocak 2025; 17:20:24 >

• @zn_volkan MaşaAllah hayırlı olsun

Batarya görüntüleme işi sıkıntılı BatteryGuru uygulaması var ben onu kullanıyorum ama bir süre sonra unutuyorum bakabilirsiniz siz de.

• Arkadaşlar,

Tableti bugün aldım fakat ayarlarda göremedim. Bilginiz varsa 2 tane sorum olacak.

1- Ekranı çift tıklayarak açma kapama var mı?
    2- Android telefonlar gibi altta üç çizgi + yuvarlak ve üçgen kontrol tuşları ataya biliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 1 Şubat 2025; 0:12:44 >
  • twona77 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.

1-) üç yöntem var uygulama önerileri için ilk sayfaya bakın quicktiles uygulaması ile kontrol paneline kilit kısayolu ekleyebilirsiniz ana sayfaya widget olarak kilit ikonu ekleyebilirsiniz. Çift tıkla uyutma sadece smart launcher ya da microsoft launcher da bulunuyor bir iki sayfa öncesine göz atmanız yeterli olur.

2-) evet ayarlar erişilebilirlik kısmında en altta sistem gezintisi menüsü olacak oraya tıklayınca üç tuşla gezinti seçebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim cevap için.

Bu işlerden çok anlamıyorum ama çözmeye çalışacağım.

Eğer çözemezsem çift tıkla açıp kapatabileceğim bir fiyat performans ürünü tablet tavsiyeniz olur mu bana?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • twona77 kullanıcısına yanıt

Bu tabletin önüne geçebilen tablet yok henüz fiyat performans konusunda. Ben ilgili değildim öncesinde. Sonrasında da değilim alternatif aramayın boş yere en ucuza en kalitelisi ve sorunsuzu bu gibi duruyor şu an için.

Smart launcher, nova launcher, microsoft launcher bunlarda çift tıkla kilitleme var. Uyandırma da tabletin ayarlar menüsünde. Çift tıkla aç kapa kolay iş launcherlar güzel iş görüyor. Ekran düzenini oluşturmak vakit istiyor sadece. Biraz da yaratıcılık. Yardımcı olurum çözemezseniz.

İyi geceler. 😇

• Tablette hearthstone oynayan var mı ? Performansını merak ediyorum.

• 5500tl'ye geliyor 4gb modeli.Önerir misiniz film-youtube safari gezinmek amaçlı daha çok.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Tablet 2 senelik oldu, Android 13'te kaldı. Sorun değilse alınabilir. Bunun dışında sorunsuz. Gayet yeterli film ve youtube için, forumlarda gezinmek için.

Honor'un güncelleme politikası nasıl,hiç mi güncelleme almayacak?

120hz ekran surround ses 2k ips ve sanal ramle 7gb olabilmesi iyi geldi.Bu fiyatlara da sanırım 11.5 inç ve üstü tablet yok sanırım.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Güvenlik güncellemelerini alıyor sadece aylık olarak. Evet fiyatı iyiydi, donanım olarak diğer tabletler oyuncak gibi kalıyor yanında. Honor iyi cihazlar üretiyor bence, güncelleme vermese de yazılım saf android kadar sade gereksiz hiçbir uygulama yok. Tablet olduğu için telefon kadar önemli değil bence güncellemeler uygulamalarda da bir sıkıntı yok, ama dediğim gibi iki sene oldu artık çıkalı başka alternatif var mı yok mu yeni cihazlar gelir mi bakmak lazım. Bunlar dışında seyir amaçlı sorunsuz kullanılır.

• Ben bu tableti günlük kullanım için almak istiyorum. Müzik dinleyecem film dizi izleyeceğim sosyal medya tiktok instagram canlı yayın izliyecem kick ve twitch den. Yani tableti medya izlemek için kullanacam. Tavsiye eder misiniz? 1080p stream ederken kasma olmuyor değil mi? Kafama takılan tek şey android 13 olması. Yani tablet 2-3 sene beni götürse kafi. Ne diyorsunuz 6 bin TL ye sipariş geçiyim mi?

• SoruSoranBirey S kullanıcısına yanıt

Ekran çok canlı ips ekranda pixel bozulmaları yok, şarjı gayet uzun gidiyor, 1080p stream denememi istediğiniz bir yer varsa beraber deneyebiliriz.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle sipariş verecem. 2-3 Sene Android 13 de takılacağız.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.