Birkaç ay öncesine kadar Android 10'lu Huawei t10s kullandım hiç bir engel kısıtlama yaşamadım, bence gayet yeterli bir sürüm Android 13. Eğer aradığınız stabilite ve uygulama desteği ise hiç bir önemi yok, zaten ekledikleri özellikleri yeni cihazlara veriyorlar ve güncellemelere neredeyse hiç özellik eklenmiyor. Bir furyadır gidiyor güncelleme beklentisi. Cihazın orijinal yazılımı kırılmadığı ve saçma sitelere girilmediği dikkat edildiği takdirde güvenlikle ilgili de bir problem yaşanacağını zannetmiyorum. Memnun kalırsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (46. sayfa)

-
-
İlk sayfayı güncelledim tabletle ilgili yorumları okuyabilir, uygulama önerilerine göz atabilirsiniz.
-
-
Teşekkür ederim.Bugün 4999tl'ye görünce siparişi hiç düşünmeden geçtim.Eğlence tableti olarak Youtube,internet,dizi film vs ekranı hoparlörü tatmin etsin yeterli.Samsung a9+ 8gb ile arasında kaldım ancak 120hz olması ekran kalitesinin bu denli övülmesi Honor'u tercih etmemi sağladı.
Bu arada tablet hiçbir major android güncellemesi almayacak 13 olarak kalacak deniliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun iyi yapmışsınız. Samsung'a itibar etmemek lazım ucuz ürünleri çok kötü yazılımları optimize değil kasıyor. A9"un sorunları oku oku bitmiyor zaten. Varsın güncelleme almasın cihazlar akıcılık bozulacaksa. Honor'un yazılımı 4Gb ile sorunsuz çalışması tam bir mucize örneği. Ders olmalı diğer firmalara. Onlar yapmış satmış ucuza 120hz ekran 6 hoparlör diğerleri de yapsın.
-
Stand güzelmiş nereden almıştınız güle güle kullanın
-
Teşekkürler futbol yayın ve diğer yayınları seyretmek için aldım ilk izlenimim normal değerlerde iyi tabi işlevsellik önemli standla baya bir işlevsellik konfor oluşturdu amazon
NPO STD20144LG 360°Ayarlanabilir Teleskobik 4"-13" Ergonomik Tablet Standı Gümüş Grihttps://www.amazon.com.tr/dp/B093Q69XX9?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ANDEMGGE2A32EC0HG30H&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ANDEMGGE2A32EC0HG30H&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ANDEMGGE2A32EC0HG30H&starsLeft=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim ben de bakıyordum bir süredir bu tarz ürünlere, ben kamera için istiyorum daha çok. İyi oldu bu.
-
Dün akşam işyerinde saat 20:00 da full şarj yapıp telefonun int. bağlanarak sabah 06:00 a kadar Newpipe isimli YouTube uygulamasın dan 1080p videolar izledim. Parlaklık %25 civarı. 10 saat kullanım sonrası kalan şarj %50
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4999 nerede oldu acaba?
Trendyolda Honor Türkiye kuponla sattı ancak honor tab X9 Pro tanıtıldığı için iade ettim ben.O modeli almak sanırım çok daha iyi ve uzun ömürlü olacak.
Şuan sizden gördüm yeni versiyonun geleceğini. Dün alacaktım 4'e x9 8/128 ikinci el. Allâh'tan yazılım sürümü çok düşük olduğu için vazgeçtim son anda.
Gelsin yenisi bi bakalım, 35W ile elimdeki adaptörümle uyumlu şarj hızı + 8/256 seçeneği + Android 15 olması şuan güzel özellikler görünüyor. Tümüyle ikna olursam onu almayı düşünücem.
Yalnız 300 mah batarya farkı gördüm, onun dışında dişe dokunur donanımsal bir fark yok, neredeyse ikisi de aynı cihaz ucuzunu alıp geçmek lazım.
67 watt Honor 90 adaptörünü kullanıyorum, şeytan kulağına 1.30 saatte tamamen dolduruyor.
İyi yapmışsınız.4 GB versiyonu olmasına rağmen tabletten gayet memnundum fakat sürüm ve ram meselesi bir iki sene sonrası için biraz rahatsızlık verdi araştırırken pro modelinin geçen ay tanıtıldığını ve özelliklerini de görünce direk iade ettim.Malum majör hiçbir güncelleme gelmeyeceğini açıklamış Honor UK.
Yeni modelin fiyatı da 150 dolar bandında olacağı için muhtemelen yine 5-6 bin civarına satılacağını düşünüyorum.
https://www.gadgets360.com/compare-honor-pad-x9-pro-130287-vs-honor-pad-x9-120229
Buradan karşılaştırmasını görebilirsiniz.Fark 300mah değil bu arada 1050 mAh.6-8 GB Ram,ekran kasa oranı,kamera,256lık depolama seçeneği,Android 15 (magicOS9),renk seçenekleri,jiroskop,metreölçer,1050 mah daha büyük batarya gibi birçok önemli değişim yaşamış.Sadece işlemci aynı görünüyor.Ancak işlemci Pubg'de denerken gayet iyi ve yeterliydi.
Yeni Pro modeli eğer ki 5-6 bin seviyesinden giriş yaparsa inanılmaz bir fiyat performans cihazı olur.
Edit:Hızlı şarj 35w ve kalem desteği de geliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 17 Şubat 2025; 19:38:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkemize gelmiş mi bu ürün ben bir şey görmedim.
-
Ürün daha çıkmamış. Sadece tanıtılmış ama 1-2 aydır da başka ses çıkmamış buraya gelmesi uzun sürebilir
Ben 5100e siparis verdim. Geldi. Yalniz birseyi yapamiyorum.
Samsung s20fe telefonumdan quick share ile dosya yollayamiyorum x9a
Samsung galaxy tab a8den yollayabiliyorum x9a.
X9dan ikisinede yollayabiliyorum.
Ilginc birsey cozemedim.
X9daki quickshari guncelleyemiyorum. Uygulamalarda veya playstoreda gozukmuyor quickshare programi.
LocalSend uygulamasını kullanın QuickShare den daha hızlı ve düzgün çalışıyor. QuickShare sürekli arkaplanda çalışıyor ve Bluetooh aç kapa yapıyor gereksiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X