Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
835
Cevap
41
Favori
47.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla bu konuda görüş ayrılıkları olsa da ben 20-80 kullanmanın faydalı olduğuna inanıyorum evet yetmeyebilir ama full döngü daha çok yıpratıyor diyorlar ve şarjda bırakmak da iyi değil. Sık şarj etmek ama cihazı yormadan bataryaya yüklenmeden kullanmak daha iyi bence. Tablet için de öyle akıllı şarj açıkken 20-100 arası kullanmak yeterli. %60'da olsa ihtiyacım varsa takarım şarja yarım saat yeterli olur. Telefonda da öyle bazen %100 yaptığım olur ama önemli nokta şarjdayken kullanmamak ve dolduğu gibi çıkarmak oldu hep kullanımım. Ama artık yazılımlar ilerledi otomatik durduruyor veya sınırlıyor çoğu.

• honor pad x9 fiyatı n11'de şu anda 4799 TL'ye son zamanların en düşük fiyatı sanırım, getir alışveriş üzerinden kuponunuz varsa daha ucuza alabilirsiniz, misal 5000/400 varsa üzerini başka bir ürünle tamamlayıp 4400 civarına gelir banka puanıyla falan kombolayabilirseniz çok daha ucuza maledebilirsiniz.

Honor Pad X9 4 GB 128 GB Wi-Fi 11.5" Tablet 4.949 TL yerine 4.799 TL
    www.n11.com
    Honor Pad X9 4 GB 128 GB Wi-Fi 11.5" Tablet Gri Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/honor-pad-x9-4-gb-128-gb-wi-fi-115-tablet-41976628?magaza=gpnteknoloji

• aydogan kullanıcısına yanıt

şimdilik denemek için kapattım bakalım full kapasitede şarj süresi nasıl olacak, bu arada orjinal kılıfını aldım nihayet silikon kılıfı çocuğa vermiştim, 2 tane stand var gerçi ama kılıfın stand olması çok kullanışlı, en azından çantaya atıp istediğin yere kitap gibi taşıyabilirsin. İlk tableti aldığımda bir sürü kılıf inceledim bence bu tablet için en uygunu silikon kılıf ve kendi orjinal kılıfı. malzeme kalitesi olarak bile piyasa mallarıyla dünya kadar fark var kolay kolay deforme olacak bir malzeme değil. orjinal kılıfı bulabilen olursa tavsiye ederim.

• Honor Pad x9 tablet aldım. Google "my screen test" ya da "full black screen" yazarak siteye girip siyah ekranı tam ekran açıyorum karanlık bir ortamda test yapıyorum tabletin parlaklığını fulleyerek ışık sızması - ips glow bunlardan bir tanesi ya da her ikisi var ama ekranda bir şeyler var. Tabletten 1 2 metre uzaklaşıp uzaktan bakınca nerelerde sorun var daha belirgin hale geliyor. Yakından bakınca da belli oluyor ama uzaktan daha belli oluyor nerelerde sorun var. Lenova m9 vs huawei matepad 11.5 da denedim 2 matepad denedim onlarda sorun yokken lenova m9 da 3 farklı alanda ışık sızması gözlemledim. Honor pad x9 başka cihaz bulamadım bir bakma şansı olan varsa, yorumu gören arkadaşlar denerse çok sevinirim. Fotoğraf ekliyorum. bende sol üst köşedeki rahatsız etti bir de daha az olacak şekilde dik konumda altta kalan yatay konumda sağ bölgede kalan kısımda ışık sızmaları var ama asıl gözüme takılan kısım burası. Sadece siyah renkte belli oluyor başka bir renkte belli olmuyor. Fotoğraftaki sızma parlaklık fullken çekilmedi bunu da belirtmemde fayda var. Gün içinde bu testi yapmak isteyenler ışıksız bir ortam için banyo gibi alanları tercih edebilir ya da o seviye karanlıkta bir bölge.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 6 Aralık 2024; 10:10:6 >

• SinanLG S kullanıcısına yanıt

Ben daha önce test etmiştim ama görsellerdeki gibi rahatsız edici değildi gerçekte, rahatsız olmadım hiç. Fark edilecek kadar belirgin olsa rahatsız olurdum sanırım.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158410342

Resim eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Aralık 2024; 11:32:26 >

Gördüm. Sizden ricam cihazları karanlık ortamda yan yana dik konumlandırıp 1 2 metre geriden bakıp gözlemler misiniz. Fotoğrafa gerek yok. Çekilen fotoğraflarda ben bir şey fark edemedim normal ips panel görüntüsü gibiydi sizde olmayabilir benimkinde ışık sızıyor daha beyaz bölgeler mevcut siz 1 2 metre geriden bakınca nasıl olacak gözlemleyip yazar mısınız. Ben de karanlık ortamda denedim. Normalde karanlık ortamda oto ışık açarsam en altın 1 2 tık üstüne yapıyor sızma fark edilmiyor gündelik kullanımda da fark edilmiyor ama full parlaklık ya da orta parlaklıkta karanlık ortamda bariz sırıtıyor. Bir de ben normal ortam olarak ofiste denedim ama kocaman florasan var ve masaya 1 m falan tepede çok yakın o yüzden ev gibi loş olmuyor evde test edip dizi film izliyip ışıklı ve ışıksız ortamda test ederek duruma tekrar bakıcam inş bugün götürecem tableti eve

• Bunlar da fotoğraflar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 6 Aralık 2024; 10:35:55 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Aralık 2024; 11:12:5 >

Benim de aynı, başta canımı sıktı ama ucuz etin yahnisi deyip geçtim
  • @1881sayılısefer ama kameradan çok kötü gözüküyor yazılım ışık işlediğinden midir nedir, gerçekte bu kadar kötü değil. birini eğik birini dik koydum belirgin olsun diye. arkadaşın attığı fotoda köşeler daha belirgin renk farklı sanki. öyle bi şey olsa hemen iade ederdim ben.

Akşam ben de çekeyim atayım
  • Bu 2 fotoğrafı şimdi çektim ve banyoda 0 ışıklı ortamda çektim telefonu 2 3x optik yaklaştırıp çekiyorum gözümle gördüğüme yakın görüntü diyebilirim. Hafif ışıklı bir odada da baktım orada gündüz vakti bile belli oluyor sol üst köşe elbette böyle de kullanılır ama kvk göndericem sanırım.

Akşam tekrar evde günlük kullanım testi yapacağım. Başka honor pad x9 yakından görme şansım olmadığı için extra bir kafama takıyorum. Evde bir testimi gerçekleştireceğim rahatsız olursam değişim isteyeceğim gpn teknolojiden aldım o yüzden iade değişim şansım da bir tık zor kvk da sonuç çıkmaz thh başvurucam süreç çok uzayacak falan bakalım bir testlerini yapayım. sizler de kendiniz test yapıp paylaşırsanız. Ben karanlık ortamda cihazı bakış açıma göre karşıma koyduğumda bakarken bariz bir ışık sızması var sol üst köşede. Günlük kullanımda da çok rahatsız ederse çözüm arayacağım çok uğraşmak istemesem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 6 Aralık 2024; 14:19:43 >

• Bu attıklarım da yanıltıcı 2 si minimum parlaklıkta olduğu için neredeyse simsiyah çıkmış diğer 2 si yanlış açıdan çektiğim için(bilerek) sadece ips ekranın özelliği olan alttan aysınlatması gözüküyor yukarıda attıklarım ise doğru açı doğru uzaklıktan çekilmiş faklı olan ışığın fazla yoğun olduğu sızdığı kısımlar ve rahatsız edici direk göze takılan kısımlar.

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Siz de 2 adet almıştınız sanırsam cihazların 2 sini arkadaşın gözlemlediği gibi gözlemleyip sonuçları bizimle paylaşır mısınız.

İlk cihaz da da vardı, ama ikinci cihazda daha fazla var

fazla gözükmesinin nedeni uzaklık gözünüzle görmeniz için daha iyi olsa da çekim için fazla uzak sanırım daha yakından ve tam izleme açınızdan çekerseniz daha etkili olacaktır diye düşünüyorum. ya da izleme açısından ziyade hangi açıdan görüyorsanız ışık sızmasını o açıdan çekebilirsiniz. varsa optik zoom özelliği cihazınızda o şekilde çekin yoksa normal dijital zoom da olur gözünüzle gördüğünüze yakın bir fotoğraf çıkması lazım. otomatik ışık özelliğini de kapatabilirseniz kamera ayarlarından ektradan parlatmaz çektiğiniz gibi kalır düzenlemez

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

normal alttan ışık vuruyor belli oluyor o değil dimi kenarlardan belli noktalardan ufak şekilde ekstra parlak benim attığım fotoğraflardaki gibi mi yoksa ips ekranda zaten alttan aydınlatma olduğu için illa bir garip oluyor tam canlı olmuyor da ekranın hatalı kısımları diğer siyah kısımlara göre daha beyaz oluyor bendeki 4 5 cm falan var sanırım tam köşenin birleştiği yer çok ufak değil çok bariz belli oluyor. normal 4 köşede de var ve baya büyükse en son attığım fotolarda öyle görünüyorsa normal durum enteresan bir durum değil ama ilk attığım fotolardaki gibi ise belli noktalarda ekstra beyazlık varsa sorun var demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 6 Aralık 2024; 16:37:54 >
    İlk cihazın ekranı daha net ve daha canlı idi, ikinci cihazda fark ettim, demek dedim cihaz böyleymiş ama şimdi sizler de yazınca idrak ettim, panel markasına bakacağım akşam uygulamayı indirip

YouTube izliyorum sürekli zaten siyah boşluk kalıyor rahatsız edecek olsa çoktan ederdi. Ben kendi açımdan sorun görmüyorum, banyoda da öyle tekrar baktım fotoğraf çektikten sonra full ekran ışığında düz siyahtaki parlaklıkların haricinde rahatsız olmadım. Ekranlarım süper. 🧿

• Perde açık ve kapalı test ettim oturma hizamda hiç rahatsız olmadım. Evet belirgin olduğu koşullar belli, cihazın köşeleri parlıyor. Ama video izlerken asla rahatsız olmadım. Full parlaklık.

@SinanLG

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.