< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (42. sayfa)
-
-
İnşallah hocam 🙏
-
Arkadaşlar sorun şu ki evde lambalar açıkken full aydınlatmada full parlaklıkta ekranda ışık belli oluyor sadece karanlıkta değil. Sizin için 4k 60fps olarak kayıt aldım bir inceler misiniz. Ekran görüntülerini de eklicem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SinanLGArkadaşlar sorun şu ki evde lambalar açıkken full aydınlatmada full parlaklıkta ekranda ışık belli oluyor sadece karanlıkta değil. Sizin için 4k 60fps olarak kayıt aldım bir inceler misiniz. Ekran görüntülerini de eklicem.
Bu 2 görüntü sorunsuz köşeye ait.
Bu 4 görüntü problemli köşeye ait.
Işıklı ortamda çekilen görüntüler. Sol k şede üstte ve yanda toplam 2 adet ışık sızıyor ve aydınlık ortamda bile gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
parlaklık fullediğinizde deminki gibi bir sahnede herhangi bir köşeden ışık fark edebiliyor musunuz gözünüzle baktığınızda yakından ya da belli bir mesafeden. Ben akşam video ve foto çektim normal evde lamba açık full parlaklıkta bariz belli oluyor alttan değil de yandan ışık sızıyor gibi ama kvk ne der bu işe göndersem değişim ya da iade der mi muhtemelen normal der geri gönderir. Satıcı da aynısını yapar 14 günlük iade hakkımı kabul etmezler önce kvk gönderip geri döndüğünde thh başvurmak gerekir ama 14 günü geçer sanırım total süre ne yapsam bilemedim. Cihazın fiyatı belli, bu cihaz böyle de kullanılır kullanılmaz değil ama ben çok takıyorum bu şeylere sürekli gözüme takılıyor tam vazgeçiyorum sonra yine iade edesim geliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 7 Aralık 2024; 12:15:12 > -
Full zaten, max parlaklık ve lamba açık şekilde çektim. Parmak izlerim gözüküyor. :) Aynı videoyu açıp da kıyaslayabiliriz iade etmek isterseniz görüntüleri bilgisayarda kaydedip birleştirirsiniz. Ben Hepsiburada'da bir satıcı ürününü iade etmiştim orijinali gelmediği için bu şekilde görselleri birleştirip eklemiştim açıklama kısmına sorunsuz kabul edilmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 7 Aralık 2024; 12:36:2 > -
onu anladım fotoğraflarda bir sızma söz konusu da değil sizin farkettim ama açınızdan kaynaklı gözükmüyor olabilir ben de ışıklı ortamda o mesadefen göremeyebilirim. Fotoğraf değil sadece gözlemleyip yazabilirseniz aynı görüntü açık full parlaklıkta izleme mesafesi ya da bir tık daha yakından köşelere baktığınızda(mümkünse doğrudan ışık gelmesin köşelere, yansıma yapmasın, benim fotoğraflarda ki gibi gölge yaptım ben telefonumla elbette gölge yapmadan da görüyorum sadece ışık doğrudan o köşeye geldiğini göremeyeceğim yansıma yapmayacak bir açıdan bakınca yansıma yaptığında görmek mümkün değil zaten) 4 köşe de aynı aydınlatma mı bazı köşelerde sızma ya da fazla beyazlık var mı acaba. İnternetten araştırdığım kadarı ile sanırım normal olarak geçiyor fotoğraf da eklesem video da eklesem muhtemelen problem kusur bulunmaz zaten ürün normalde böyle olabiliyor tamamen şans ise ben iade etmek istemem ayıplı olmayan ürünü iade etmek istemem ama ürün ayıplı ise iade etmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanLG -- 7 Aralık 2024; 13:5:34 >
-
yok çekerken her türlü baktım ama net şekilde köşeleri göstermeye çalıştım beyazlık denk gelse mutlaka o şekilde çekerdim hiçbir açıdan rahatsız edici bir sızma beyazlık yok, ben de takıntılıyımdır o yüzden iyi anlıyorum. siz bilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. konu biraz kirlendi diğer arkadaşlar kusura bakmasın. 🙏
-
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
-
Arkadaşlar tableti ben de bugün aldım... YouTube u yatay izleyince tam ekran oluyor. Ben hem yatay ancak full ekran olmadan izlemek istiyorum. Bu mümkün değilmi bu tablette?
-
Gayet mümkün?
-
Android 14 güncellemesi gelecek mi bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar ekranı çok mu kötü? Film dizi izlemeye yaramaz mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam tersi hocam. Dizi film izlemek dışında fazla bir işe yaramaz :) Ekranı güzel, sadece ekran diğerlerini tokatlıyor.
-
Bende dün vatan bilgisayardan 8/128 olarak satın aldım. Ben gayet başarılı buldum tableti. Samsung tab a9+ ile arasında kalmıştım ama samsungun ekranı inanılmaz kötü geldi bana ve arayüzde vs sürekli kasılmalar gördüm incelediğim sürede. Bir de ana konusunda ekranda dokunmatik sorunlarını okuyunca vazgeçtim. Tab a9+ modelinin işlemcisi bir tık daha iyi, hafıza kartı girişi ve gps gibi artıları vardı ama tablette sonuçta sürekli ekranla muhatap olacağız ve arayüzünün de sürekli kasılıyor olmasından dolayı akşam saat 21:00'da gittim aldım tab x9'u :D almasam bu kararsızlık beni öldürecekti :D
4-5 saat kadar deneyimledim tableti. Ekranı fiyatına oranla baya başarılı bu kadar beklemiyordum. Hoparlörler gayet yeterli. Film/dizi/video izlemek zevk veriyor. Arayüz baya akıcı takılma vs gözlemlemedim. Merakımdan bir de cod mobile yükledim. Orta grafik ayarlarında gayet akıcı bir deneyim elde ettim. Tabi ben oyuncu değilim belki oyuncuları tatmin etmez bilmiyorum ama bana gayet akıcı geldi. Tab a9+ güncelleme konusunda daha iyidir muhakkak ama tablet hep böyle akıcı kalacaksa varsın güncellemesi gelmesin. Honorun güncelleme verme konusunda sıkıntılı olduğunu bilerek satın aldım zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 30 Aralık 2024; 19:55:57 >
-
çok teşekkürler yorum için bunu giriş seviyesi kasması normal diyen arkadaşlara anlatamıyoruz adamlar kasmayan tablet yapmış işte ekranı çok iyi tableti bilgisayara çevirme televizyona bağlama niyeti olanlar zaten ne buna ne diğerlerine bakmamalı diğer üst seviye tabletlere yönelmeli gönül isterdi güncelleme alsın ama bozulacaksa almaması daha iyi 4gb yetiyor 2 sene götürse kar kardır fiyatı göz önünde bulundurunca eksik aramak ayıp olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X