Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
41
Favori
47.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• copilotttt kullanıcısına yanıt

Kılıf olarak ne kullanıyorsunuz ? Teşekkürler

• ClaretBlue61 C kullanıcısına yanıt
    https://app.hb.biz/6jZhHA5f7P7D bu ürünü aldım. Yurtdışından iki haftada geldi. Orijinaline göre daha kaliteli ve sağlam geldi bana.
  • ClaretBlue61 C kullanıcısına yanıt
    Şu an hatta mavi renginde kampanya varmış 410 TL ye geliyor.
  • Teşekkür ediyorum sipariş vereceğim.

• copilotttt kullanıcısına yanıt

Gri olanını sadece 1 gün kullandım. Sonrasında orijinal kılıfı aldım. İsteyene ucuza verebilrim.

• Jhona J kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum. Orjinali seçme sebebiniz neydi? Birde ne kadara bırakırsın ? Almak isteyenler olur belki.
  • Kılıfı aldıktan sonra forumdan bi arkadaştan orjinal olanını ucuza satıyordu hatta konuya da yazdı. Denk gelince aldım öyle. 300 e bırakırım.

• bu tabletin sıfır orjinal kılıfı nerede satılıyor bilen gören duyan var mı, geçen sene kılıf hediyeli olarak satılmış sanırım kutu içinde hediyeymiş elinde kılıf olanlar muhtemelen bu şekilde almıştır ama orjinal kılıfı oem olarak satılmıyor galiba yada ben bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 28 Kasım 2024; 23:0:1 >
  • forumda @ali_haydar_tr mesaj atın bilgilendirme yapar sanırım gördüğünde. hayırlı olsun bu arada tekrardan :D

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Kılıf son 1 adet kaldı elimde. Orjinal sıfır kutulu ürün. 20 adetten fazla sattım. 300 tl fiyatı. Sarı site üzerinden kargo ile birlikte 370 e geliyor size. Bursa içi ise elden de verebilirim.
  • @aydogan teşekkürler hocam, kullanıp memnun kalınca birde ihtiyaç olunca üzerine güzel fiyata da denk gelince kalemli tablet planlarını erteleyip yine honor dedik , bu fiyata bir daha denk gelmez sanırım.

@ali_haydar_tr özel mesaj atıyorum hocam
  • 33 saat boşta bekliyor ve şarj yemiyor wifi bağlı mail takvim konum bildirimler açık 😅 maşallah.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!
  • Hanıma 8gb aldım tablet genel olarak iyi, magicos 7.1 çok eksik, 8gb versiyonu Çin ve birkaç ülkede magicos 8 ile satışa sürülmüş bu biraz umutlandırdı güncelleme için ama honor bu belli olmaz 200 Pro kullanıyorum güncelleme dağıtım mantığını anlayamadım daha.
  • bugün tablette açtığım tüm videolardan önce ekranda önce bir yeniden oynatma ok işareti çıkıyor sonra video/program açılıyor, youtubede inattv bilgin tv vs... hepsinde başlangıçta yada videodan önce bu işaret çıkıyor, tableti kapattım açtım yeniden başlattım vs... düzelmedi, düne kadar yoktu böyle bir şey yanlışla bir ayar mı açtım

Hocam maşallah ne kadar faydalı uygulama varsa indirmişsiniz :)) tabletle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum modemi açıp kapayın buffering yapıyordur o yüzdendir diye düşünüyorum internet kalitesinin kötü olduğu söyleniyor bu ara sık sık.

• aydogan kullanıcısına yanıt

hocam zaten o faydalı uygulamalar yüzünden 2. tableti aldık ya 😀 evde 2 tane laptop, 2 tane boşta yedek telefon , 1 tanede mi box var ama tablet kadar keyif vermiyor hiç birisi bu zamana kadar almadığım için pişmanım, aslında yine almazdım da çocuk tablet istemiş Allah'tan, 10 bin liradan olduk ama keyfimiz ağada paşada yok 😂

bu arada problemi çözdüm daha doğrusu kendim kurcaladığım ayar yüzünden olmuş o sıkıntı tabletle yada internet hızıyla alakalı değilmiş, ileride benim gibi ayarları kurcalayan yada yanlışlıkla kapatan olursa sebebi ;

ayarlar - erişilebilirlik - gelişmiş görsel efektler / bu kısım açık olacak, ben kapatmıştım video uygulamalarında açılışta yada video öncesinde ekranda alttaki görseldeki gibi böyle bir ok işaret (⟳) çıktı ayarı açınca tekrar düzeldi 👍

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

Sevindim düzelmesine, ne ilginç bir durum. İyi fark edebilmişsiniz ama.

Ben de şunu fark ettim ve test ettim, pil ayarlarında akıllı şarj açıkken %80 dolum yapıyor. %100 göstermesine rağmen %80'e ayarlıyor kendini. Yani psikolojik olarak iyi bir şey hem de batarya ömrünü uzun tutmak açısından faydalı.

Diğer konuda da haklısınız bi şeyler izlemek için tv/laptop açmak zahmet geliyor artık tablet el altındayken  

• aydogan kullanıcısına yanıt

akıllı şarj yüzündenmiymiş o 😂 bende tabletin şarjı ilk zamanlara göre sanki daha az gidiyor diye düşünüyordum hatta bluetooth kulaklıkla kullanıyorum bluetooth bu kadar şarj yermi ya dedim kendi kendime, tablet 100 full dolu yaklaşık 1 saat sonra 73-74 civarı oluyor demek ki ondanmış. kapatsam mı açık mı kalsa bilemedim şimdi, aslında full kapasite kullanma konusunda haklısınız pil ömrünü uzatıyor ama bu seferde daha çok şarja takıp şarj döngüsü muhabbeti yüzünden pilin ömrü azalmasın çok anlamam bu işlerden genelde telefonu da hep fuller gün içinde de şarja takarım , günde 4-5 saat kullanım için hangi senaryo daha uygun acaba akıllı şarj mı yoksa kapatıp yüzde yüzden normal kullanım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 3 Aralık 2024; 17:41:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.