Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
856
Cevap
45
Favori
52.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl aradan sonra sattığım ürünün aynısını bugün yine aldım, Getir in 400 tl kuponu ile 4899 a vade farksız 3 taksitle.
    13 yaşındaki oğlum roblox tarzı oyunlar oynayacak, yine baktım ki fiyat performans da rakibi yok bu tabletin, bu arada indirim çok iyi arkadaşlar değerlenirin.

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün güncelleme geldi ne değişiklik oldu anlamadım ama bir fark yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • copilotttt kullanıcısına yanıt

Güvenlik güncellemeleri geliyor.

• Dün tablet geldi, ama kullanıcıyı kurdum, sonra çocuğa hesap oluşturdum, roblox kastı, tablet de ufaktan kasma var, format attım bıraktım, akşam tekrar 2. Hesap oluşturmadan direk çocuğun hesabından kurulum yapacağım. Güncelleme de geldi yapmadım acaba güncelleme biraz rahatlatır mi 3 küsür gb güncelleme

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Ucuz diye teşhir ürün göndermedilerse bi problem olmaması lazım. Çocuğa ayrı hesap kurmadan düz google hesabı ile giriş yapın kurulumu tamamlayın tableti bi gün wifiye bağlı şekilde bırakın güncellemeleri falan varsa yapsın kendisi arkaplanda ertesi gün deneyin oyunu.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Cihazı açmadan kutuyu vs kontrol ettim sıfır ilk açan biz olduk, direk normal hesap açılışı yapıp sonradan kullanıcı oluşturdum, eve geçince direk çocuğun hesabından normal kurulum yapıp ebeveyn denetimi aktif edip yeniden deneyeceğim

Şimdi anladım, ikinci hesaba bağlı kasmalar oluştu anladım iki oturum açıldı yani tablette. O zaman kasması normal evet, uygulamalar da ana kullanıcıyı baz alıyor çoğu zaman hata veriyor. Geçen sene bu zamanlar denemiştim. Tıpkı telefonda hafıza kartına taşıdığımız uygulamaların teklemesi gibi. Sistem uygulamalarında sorun olmasa da üçüncü parti uygulamalar sorun yaşatıyor.

Muhtemelen öyle oldu, sitemin çektiği ram miktarı da yükseldi çünkü

Merhaba,

Çocuğun ders çalışması amacıyla alacağım, arada bizde dizi film izleriz. Pek oyun oynanacağını sanmıyorum.(Çocuklar 7 ve 4 yaşında). Bu açıdan 4 GB ram yeterli olur mu yoksa 8 GB ram olan versiyonu mu tercih etmeli? Çocukların ilk tablet tecrübesi olacak, denetim açısından program tavsiyesi olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• biolog_hakan kullanıcısına yanıt

Selamlar,

8 GB elbette daha iyi olur. Ebeveyn kontrolü biraz karışık, aslında tablette yüklü Google Family Link ile müthiş bir denetim sağlayabilirsiniz ama kullanması hem karışık gelebilir hem de çocuğa zimmetleyeceğiniz için çocuk hesabı oluşturmanız gerekiyor ve uğraştırıyor. Yani kendi telefonunuz ile tableti takip edip kısıtlayabiliyorsunuz belirli saatlerde aç-kapa yaptırabiliyorsunuz uygulamalara süre ayarı koyabiliyorsunuz vs. ama siz kullanmak isterseniz normal içeriklere ulaşım için tekrar kısıtlamaları kaldırmanız gerekiyor derken soğuyorsunuz. :)

Bunun yerine ayrı bir Google hesabı oluşturup şifresiyle kendiniz bilgisayardan takip edebilirsiniz Google geçmişlerini vs. detaylı olarak gösteriyor.

Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Daha hesaplı samsung modelleri ve honor modelleri de gözüme çarptı fakat hem ders hem eğlence için bu ürün 2-3 sene götürür gibi gözüküyor. Farklı bir öneri olmazsa yarın vatan yada teknosa mağazasından alacağım ( Çanakkale'ye tahmini kargo teslimi perşembe cuma gözüküyor, beklemektense mağazadan almak daha iyi olacak gibi).

Geçenlerde burda biri yazmıştı sanırım internet alışverişlerinde ürün iadesi yapılabilirken elden teslim alınca iadesi pek de mümkün olmadığı yönündeydi. Bunu da değerlendirmenizi öneririm. Bende alalı kısa bir zaman oldu ve çok memnunum. İnanın çocuklardan fırsat kalırsa siz daha çok kullanırsınız.

• copilotttt kullanıcısına yanıt

Uyarınız için teşekkürler. O mesajı bende okudum haklısınız. Teknosa yada Vatan'da online alım yapıp mağazadan teslim seçeneği vardı. Bu durumda online alınmış gibi değerlendirilmesi lazım diye biliyorum. Bu şekilde alırsam sıkıntı olmaz( Sanırım). Gerçi hepsiburada axcess karta 9 a bölüyordu, teknosa ve vatan 3 e bölüyor.

Bende detayları bilmiyorum sormak lazım. Bende Trendyol'dan aldım. Bir günde ulaştırdılar. Hepsiburada kampanya yapacak sanırım belki daha uygun fiyata düşebilir.

Konu çocuklar ise bence 4gb lık bu tablet yeterli olucaktır ama tablet 4 ve 7 yaşındaki çocukların eline büyük gelebilir bazı oyunlar jireskop mu ne öyle birşey istiyor oda bu tablette olmayacak bunuda hesaba katın tablette süre sınırı ekran kapama vs gibi durumlar için Aydoğan beyinde dediği gibi Google family link kullanabilirsiniz bunun için çocuğa ayrı hesap açmak yerine o tablete kendi gmail hesabınızı tanımlayıp eşinizin telefonunada Google family uygulaması kurup kontrolleri eşinizin telefonunada gerçekleştirebilirsiniz ama bu tip durumlar için ben ESET parental control apksını kullanıyorum bu APK yı tablete kurun cihaz benim cihazım deyin ve çocuklara mesela YouTube Kiss indirin bunun için mesela 1 saat süre verin 5 yada 6 oyun yükleyin bunlarıda eset apksından sınırlandırın şimdi olay şöyle oluyor mesela 6 oyun ve YouTube Kiss için çocuğa 1 saat süre verildi o çocuk isterse 1 saat oyun oynayarak bitirir o süreyi isterse 30 dakka YouTube izleyip 30 dakka oyun oynar öyle bitirir süresini ben bu sistemi kullanıyorum ayrıyeten tecrübemle sabit çocuklara YouTube açıp eline vermem gerçekten korkunç şeylere ulaşabiliyorlar ben oğlumun orda izlediği çizgi filmi gördüğümde aklım çıktı o yüzden YouTube yasakladım oğlana onunda şöyle yapıyoruz tabletin uygullama ayarlarında youtubeye ve play storeye uygulama kiliti koyuyoruz böylece bizim kontrolümüz dışında YouTube yada play store ye giremezler bu önlemleri bence sizde alın ayrıyeten süre kontolü için APK falan indirmek istemezseniz tablette uygulama kiliti olduğu gibi her uygulamaya süre tanımlayabilir siniz mesela 15 dakka YouTube izlesin 15 dakka Minecraft oynasın gibi ama APK da olduğu gibi hepsine totalde 1 saat sınır vereyim olayı yok maalesef bu arada vatan mağazadan ürün alıp geri iade edemeyen kişi benim maalesef aslında ürünü ben almadım eşim aldı doğum günü hediyesi bende dedim akıllı saat kullanmam gereksiz çok para iade edelim dedik aldığı günün ertesi gittik iade edemedik şimdi kullanıyorum mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 24 Kasım 2024; 16:46:56 >

• clubberfree C kullanıcısına yanıt

Detaylı paylaşım için teşekkür ederim. Çocukların telefon alışkanlık ve bağımlılığı yok. Tableti derslere destek ve bilseme hazırlık amacıyla aldık. Ucundan kalırsa bizde dizi film izleriz. Çocuklar bunyasa kadar telefonda oyun oymadılar. Onun yerine PS3 de zaman zaman araba oyunları açıyorum, arada direksiyon da bağlayınca fazlası iel yetiyor. Zaman zaman YouTube dan belgesel yada uygun içerik açtığımda reklamlardan rahatsız olup kendileri geçiyorlar. Teknosa dan sıkıntısız şekilde mağazadan teslim aldım. Family link kurdum ama dediğiniz gibi her şeye izin istiyor. En güzeli onu kaldirmak olacak. Çocuğa açılan hesap ile engelsiz kullanım mümkün olursa kolay olacak yoksa her uygulama arama vb için family link sürekli izin istiyor ve bu çok yorucu.

Genel manada tablet hızından, ekranından, sesinden, kasa kalitesinden memnun kaldım. Sadece Xiaomi de alistigim ana ekran geri vb tuşları görünür olmadığı için zaman zaman biraz zor kullanılıyor. Bunun için tema mi launcher mi gerekir ?

Ayarlar'dan arama kısmına üç tuşla gezinti yazın. Alıştığınız şekilde olacaktır. Menü olarak sistem ve güncellemeler menüsünde yer alıyor.

Ben şuan oğlum ve kızıma Google Family ile tam kontrol altında kullandırtıyorum
    N11 den Gpn mağazasından 5299 tl şuan
    Getir i kurun getir içindeki 400 tl lik kupon ile 4899 ye alın hayırlı olsun.
    Ben bu tableti ikinci kez aldım 4g modeli hayli hayli yetiyor sanal 3gb ram ile birlikte kafi geliyor.
    Google family için önce kendim tableti kurmuştum sonra kullanıcı ekleyip çocuğumun hesabını açtım, sonrası o hesabı da çocuk hesabı olarak ayarladım ama bir türlü sistem düzgün çalışmadı.
    Sonra format atıp çocuğum için açtığım google hesabından yetişkin kurulumu yapıp daha sonra google family kurup kontrol altına aldım.
    İlk seferde yaşadığım hiçbir sorunu yaşamadım
    Tabletin fiyat performans şampiyonu olduğun bir kez daha satın alarak kendime de ispatlamış oldum

Google Family hayat kurtarır sakın kaldırmayın, kendi telefonununuzdan konum takibi dahil yapılabiliyor, sadece alışmadığınız için zor geliyor.
    Baba oyun oynayacağım diyen yanıma geliyor diyorum gel şu testleri çöz 30 dk açayım diyorum açıyorum.
    Devamlı kilitlense bile açık kalacak uygulamaları da seçtim.
    Google play den indirme kısıtlamalarinı Pegi3 e ayarladım, Pegi3 den sonrasını bana uygulama sormadan indiremiyor.
    Ya da Pegi3 olup da oynamasını istemediğim uygulama varsa engelleyebilir ya da pasif edebiliyorum

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yaşları küçük olduğu için bizim gözetimimizde kullanıyorlar. Family linkde sürekli izin istemesi bizim kullanacağımız zaman yorucu oluyor. Zaten ödevler bitmeden kullanmaya izin vermiyoruz. Denetimde sıkıntı başlarsa tekrar çocuk hesabıyla giriş yaparım dediğiniz şekilde kullanırlar. Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! 

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.