Şimdi Ara

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
50
Favori
58.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modlu olanın sürümünü kontrol edin o zaman arm64-v8a yazılı olanı kurmanız gerekir. Ben de kontrol edebilirim tabi isterseniz, mesaj atabilirsiniz.

Ses kısmına gelince evet Samsung'ta Good Lock özelliği olarak yer alıyor ama diğer markalarda çalışmaz o SoundAssistant. Bakın bakalım uygun çözümü yazarsınız.

• aydogan kullanıcısına yanıt

hocam tekrardan merhaba biraz geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın , hem sizin tavsiye ettiğiniz uygulamayı hem samsungun uygulamasını hemde birkaç tane daha farklı uygulamayı denedim.

dediğiniz gibi samsung sound asistant honorda çalışmadı, diğer uygulamalarda ise yine tam olarak istediğim gibi bir ayar yapamadım yada ne kadar kurcalamış olsamda ben bulamadım (ses tuşuna her basıldığında sesi 100 üzerinden 1-2 barem artırıp azaltmak) çok elzem bir şey değildi ama samsungdan alıştığım için ve honorun hoparlör sesinin en kısık seste bile epey yüksek olduğu için böyle bir arayışa girmiştim ama alışırız bunada yapacak bir şey yok 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4999 tl ye düştü alacaklar kaçırmasın, HepsiBurada da Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satıcıyı Hepsiburada seçerseniz 250 de kupon var

Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada!

• Bugün honor UK x resmi hesabına android 14 veya 15 gelecek mi diye sorduydum android 14 geleceğini ilettiler. Şuan magicos 9 ve android 15 dağıtımları yapılıyorken 14 ü verecek olmaları aşırı geç ve komik ama bakalım gelecek mi merakla bekliyorum çünkü android 13 ve magicos 7 de ciddi anlamda bizim cihaz için bug ve performans düşüşü var.

• Nicebliy21 kullanıcısına yanıt

Aynı cevabı veriyor hepsi. Bence gelmeyecek, ama gelirse çok güzel olur.

Diğer kısımlara katılmıyorum, bir senedir kullanıyorum arada 1-2 kez sıfırladım performansı aynı. Ciddi bir güncelleme alsa evet haklısınız öyle derim ama güvenlik güncellemesi verdiler sadece. Batarya da fena değil yani kullanmayınca bitmiyor, boştayken şarj tüketmiyor, geçen bakmıştım farklı günlerde kullanımlarla 6-7 saat dizi izledikten sonra %40'a düşmüştü anca.

• Merhaba araştırmalarım sonucu bende aranıza katıldım. :) İlk kurulum sonrası her şey çok iyi çok güzel ama bluetooth kulaklıkları deneme amaçlı bağladığımda ses çok kısık çıktı. Moral dibe vurdu tabi. (son sese almama rağmen) kulaklığın programını da yükledim belki oradan ayarlarım ama yok olmadı. Sesi nasıl arttırabiliriz ? Kulaklık Jabra Elite 3 Modeli. Kulaklıktan ses ayarını da yapamıyorum normalde telefonda ve başka tabletlerde herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum.

• copilotttt kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159898715

Burada da bahşedilmiş bu sorundan Jabra ile Honor cihazların arası iyi değil sanırım. Ben QCY kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Bluetooth 5.3 desteklediği için iki üç cihaz bağlı çalışıyor hatta.

Yazılımsal olduğunu düşünüyorum güncellemeyle düzelir. ben yine de jabraya mail atıyım en iyisi. Teşekkürler bilgilendirme için.

• copilotttt kullanıcısına yanıt

Bence de, umarım. Honor'a da yazın aynı şekilde belki onlar da ilgilenir.

Alternatif olarak şu uygulamayı deneyebilirsiniz bir de, baya tavsiye ediliyor:

https://eksisozluk.com/wavelet--720784

• 60 fps youtube videoalarını mağazada açmıyordu, sizlerde açıyormu mağazadaki cihaz mı açmıyordu sadece 1080p seçeneği vardı.

• Petrichor kullanıcısına yanıt

Destekliyorsa video açılıyor.

çok teşekkürler gayet açıklayıcı oldu

• Satıcısı Hepsiburada olan 4-128 Lik versiyonunda kılıf var mı yok mu anlayamadım?satıcı Hepsiburada 4 GB ram li alan var mı aramızda?

• Cihaza bugün kasım güncellemesi geldi ama yine büyük bir güncelleme yok. Honor gerçekten çok ilginç, diğer firmalar en az 3-4 android güncellemesi verirken bunlar daha 1 tane bile vermedi..

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

O ilan bir kaç kere düzenlendi o yüzden yorumlar kafa karıştırıyor sanırım, kılıfla satılıyorsa görsel ve başlıkta belirtiliyor. Yoksa yoktur. Ben hem kılıflı, hem kılıfsız aldım Hepsiburada üzerinden geçen sene. 4GB. 8GB olanı bu sene yazın çıktı.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Ben hepsi burada dan aldım kılıf vermiyor ilk satarken kılıflı satmışlar artık o kampanya yok

• Kasim indiriminden faydalanarak aldim. Ilk izlenim guzel. Ama en boy oranini ben pek sevmedim. En olcusu apple tabletlerdeki gibi daha fazla olsaydi keske

• bysozdemir B kullanıcısına yanıt

Bu tableti yatay şekilde bir şeyler izlemek için tasarlamışlar. Diğer tabletlerle yan yana koyunca bariz belli oluyor

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.