Merhaba ben getiri kurdum ama 100 ve 150 olmak üzere 2 adet kupon vardı getir alışveriş kısmında 400tl kuponu bulamadım. Acaba yeni hesap mı açmak gerekiyor |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (39. sayfa)
-
-
Sanırım 2. Alışverişe veriyor, siparişlerim kısmından baktım da aynı hesabı kullanıyoruz eşim kulaklık siparişi vermiş, n11 le birleşince de kupon oluşmuş, bende diyorum 400 tl kupon nereden geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler. bende maalesef çıkmadı ama sorun yok. ben de bu tableti bir süredir takip ediyorum yakın zamanda bir tane alacağım bir şeyler izlemek için çok ideal bir cihaz.
-
Bu arada fiyat güzel düşmüş, 250 tl ana ekranda kupon kullanıp 5000 e tamamlayın kılıf ve tablet 5000 altına geliyor
Hangi kılıf acaba linkini paylaşabilir misiniz bulduklarım 350 tl civarı
Link,
n11'den Honor Uyumlu Pad X9 11.5 İnç Tablet Kılıf Darbe Koruma Slim Şeffaf Zırh seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!www.n11.comHonor Uyumlu Pad X9 11.5 İnç Tablet Kılıf Darbe Koruma Slim Şeffaf Zırh Şeffaf Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/honor-uyumlu-pad-x9-115-inc-tablet-kilif-darbe-koruma-slim-seffaf-zirh-42961229?magaza=ayvazzteknik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
teşekkürler. ben mümkünse 4.600 civarı almaya çalışacağım. kılıf ve ekran koruma almayacağım. sadece tableti alsam 4.600 civarına bana kafi. takipteyim bakalım. geçen 4.699 ya da 4.700 dü premiuma da iniyor 4.600 civarı geliyordu hb'da sitesinde ama sepette bir türlü düşmedi diye beklerken birden fiyat değişti bakalım nasip tekrar düşerse bu fiyatlara alacağım 1 adet.
-
Hepsiburada da daha 5000 altına o fiyatlar zor, n11 gibi yerlerden kupon kovalamak lazım
Anladım. Teşekkür ederim bakalım takip edeceğim denk getirebilirsem 4.600 ya da daha aşağı bir fiyata hemen alacağım. 400tl indirimi bana vermedi yeni hesap açtım yine olmadı olsaydı alacaktım 4.599 tl tableti bakalım az beklim almasam da olur o yüzden acele etmiyorum :) Güzel fiyat yakalarsanız buraya paylaşın lütfen takipteyim :)
-
Hepsiburada satıcılı premiumalulara ve visa karta özel 4599 TL ye denk geliyor, ama 2 taksit yapıyor bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wondererer -- 27 Kasım 2024; 20:3:15 >
Teşekkürler bilgilendirme için. İlla kredi kartı mı olması gerekli banka kartları da oluyor mu bilginiz var mıdır? Güzel fiyatmış bu arada.
-
Denemedim ama olur büyük ihtimal banka kartı taksit bile yapmadığı için işlerine gelir.
Çok teşekkürler. İyi forumlar dilerim. Elinize sağlık çok faydalı oldunuz.
-
Ziyaretçi arkadaşlar sevabına öne çıkar tuşuna tıklayabilir misiniz, bir on olalım. Ayrıca şimdiden almış ve alacak olanlara hayırlı olsun.
-
an itibariyle 2. honor pad x9 siparişini vermiş bulunuyorum
ürün n11'de 4999 TL, hesabımda 5000/400 çek olduğu için getir alışveriş üzerinden sipariş verdim, ziraat bankası e-ticaret kampanyasından 250 TL geldi anında, ziraat kredi kartına ve diğer kartlara vade farksız 3 taksit yapıyor bu arada , 400 TL'de kupon indirimi , totalde 4350 liraya geldi bence süper fiyat, ihtiyacı olan getirde çeki olan kaçırmasın derim , bu arada hepsiburada da premium üyelerine 500 tl çekle aynı fiyata geliyordu kampanya devam ediyor mu bilmiyorum bende premium olmadığı için bakmadım çok fazla, ihtiyacı olan kaçırmasın kullanıcısı olarak tavsiye ederim fiyat performansın kelime karşılığı bu fiyata 👍
ekleme ; hepsiburada üzerinden satın alacaksanız 2 kredi kartı ile çoklu ödeme yapabilirsiniz, bu sayede 2 farklı e-ticaret kampanyasından da faydalanabilirsiniz, örneğin ziraat e-ticaret ve yapı kredi hepsiburada kampanyası gibi, bu kısım tamamen size kalmış istediğiniz gibi değerlendirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 28 Kasım 2024; 1:41:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu kılıfı kullanıyor musunuz.? Tam oturuyor mu? Ürün kalitesi falan nasıl acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu linktekini almadım trendyol dan cam dahil olanı aldım cam da kılıf da harika, link atıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende daha önce trendyoldan bakmıştım hala sepetimde duruyor. Ama bu cihaza uyumlu diye gösterdikleri pek çok ürünün cihazla alakası olmamasından (özellikle cam filmi) dolayı emin olamamıştım. Siparişini vereyimde gelsin bari. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
Rica ederim bu benim 2. Başkalarına aldırdığım da belki 10. Tablet, hepsine de bu kılıfı aldık
Merhaba dostlar,
Eşime bu tableti hediye alacağım, klavye ve mouse ile birlikte kullanmak istiyor. Bu tablet için kullandığınız klavye mouse ve kılıf önerebilir misiniz ?
Teşekkür ederim şimdiden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X