Bendeki aksesuarlar bunlar. Klavye ve stand çok güzel. Kılıf daha teslim edilmedi umarım tam oturur. İlk Zore markaydı tam oturmadı hoparlörleri de kapatıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (6. sayfa)
-
-
benim aldığım mağaza, genpa garantili yazıyordu kutu üstünde. hatta 200 kuponla daha da düşüğe gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Klavye çok hoş duruyor, dik konumda soket iş görür bence
Ben Xiaomi Mi Silent fare kullanıyorum çift modlu olduğundan usb kısmı bilgisayarda takılı tek tıkla Bluetooth ile tablet ve PC arasında geçiş yapıyorum. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor pad x9 elime ulaştı. Ilk tabletim oldugunu belirteyim. Ekrani sesi gerçekten muhteşem. Arayuz iosdan arak=) ama hoş. Telefon olarak Samsung s23 kullandigim icin olsa gerek bir tik yavaş geliyo tabi arayuz ancak genel olarak benden 10 /9 alır. Şarjını daha gozlemleyemedim. Tek sorun otomatik koyu mod açık mod ayarı yok. Honorun uygulamasi ile telefonumdaki yaklaşık 60gb veriyi 10 dkda tablete kopyaladım. Gerçekten muazzam ve kullanici dostu. Şimdilik bu kadar. Dark mode otomatik nasıl yapabilirim arkadaşlar bile varsa 🤚☺️
Hayırlı olsun, koyu mod için ayarlara girin karanlık mod saat ayarlama var ordan istediğiniz saati ayarlayın otomatik kapatıp açacak
Sagolun ama oyle bi ayar bulamadım
-
Güncellemeleri kontrol edebilir misiniz? Bende var çünkü, güncelleme den sonra gelmiş olabilir bana da
Müsait olunca tablet kullanımını kolaylaştıran ve keyiflendiren bildiğim uygulamaları düzenleyip yazacağım.
Güncelleme yok. Cok ilginc. Sizin ayarlar nasil atar mısınız rica etsem?
Klavye ve mouse sizce ne kadar gerekli? Aslında touchpadli bir bluetooth klavye alcam ama ne kadar kullanirim bilmiyorum.
Pad x9 evde akşam bakabilirim, yanımda matepad 11 var onunla mı karışıyorum acaba bakayım.
Klavye eğlence amaçlı lazım olmuyor ama ucuz bulursanız alın mouse özellikli klavye deneyimini de yaşayın derim.
Kullanmadığımda neden kullanmadım demiyorum ama kullanınca da oh be rahatlık diyorum öyle birşey benim için
Tmm hocam sagolun🙏🙏
-
5 yaşındaki kızıma black friday de xpad 9 olarak aranıza katıldım ekran koruyucu ve kılıf henüz almadık büyük ihtiyaç şuan elinde her yerde geziyor cihazla, en ideal kılıf koruyuc öneriniz kullancı deneyimi olarak
Güle güle kullansın hocam 😀 Bende katıldım aranıza, aynı önerileri bekliyorum.
Bence en iyisi kendi orijinal kılıfı, mükemmel. Tek lafım yok.
Şu ana kadar iki kılıf denedim, biri oturmadı bile hemen iade ettim. Diğeri oturdu ama model olarak çok beğenmedim kalem için boşluk koymuşlar altına ve yine güzelim canlı hoparlörleri kapatıyor (sese çok etki etmese de) iade etsem mi bilmiyorum.
@Esperens88 şaka gibi karanlık modu için zamanlayıcı koymamışlar. hiç dikkat etmemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 30 Kasım 2023; 22:49:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X