Akademi yapıyorsunuz. Avrupa charınız var. Bayağı bi honor point topluyorsunuz. Gideyim bi sos - som -sun silah alayım diyorsunuz. NPC gidiyorsunuz bi bakıyorsunuz avrupa silahlarının sos - som - sun silahları yok. ?? Hayır cin silahı alayım en azından satarım yada takar hava atarım diye düşünürseniz okumaya devam Bu silah satılmıyor, Avrupa charınız oldugu için takamıyorsunuz Ne işe yarıyor o zaman Bankaya koyuyorsunuz 1 slot dolduruyor :p
Bu [GM] bunu bilmiyormu acaba yada lvl 90 eklentisi geldiğinde Avrupa sosları koyulacakmı bilen varmı ??
Gercektende İyi Dusunmussun Peki Olmadıgından Eminmisin
Cunku Ben daha 64+ Avrupa Char Kasmadım Bunu Kasan Arkadaslara Sormak Lazım
Ama Bir Kac Resim de Ss de vardı Gormustum Ne Kadar Dogru Oldugunu Bilmiyorum Ama Olması Lazım Yoksa Chine Karakterler Burda Avantajlı :D
honor nasıl toplanıyor o sunlar nasıl + lımı blue mu kaç para ne kadar kullanılıyor??
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Gercektende İyi Dusunmussun Peki Olmadıgından Eminmisin
Cunku Ben daha 64+ Avrupa Char Kasmadım Bunu Kasan Arkadaslara Sormak Lazım
Ama Bir Kac Resim de Ss de vardı Gormustum Ne Kadar Dogru Oldugunu Bilmiyorum Ama Olması Lazım Yoksa Chine Karakterler Burda Avantajlı :D
Malesef yok kardeşim
Valla Diğer Msjımda da Yazdım Chine Olarak Honor Silah Gordum Ama Diğerini Görmedim En Guzeli Benim Arkadasa Sorayım O 80 lwl avrupa onun bilgisi vardır acamy falan var onda baklalım ne diyecek :)
çok şanslısın hea bu araDA:D
evet yok dediğin gibi malesef bunun için tek çözümü honor sayfasında silah almamak yani ikinci sayfada element olacak elixir gibi bu elementle elixirle silahlara + bastığın gibi moon of str yapabilirsin ama elixirde olduğu gibi biraz uğraştırıcak seni ben bu yöntemi deniyorum başka yolu koymamışlar
benimde öğrendiğim iyi oldu sağol kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme