Şimdi Ara

Honor Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akademi yapıyorsunuz. Avrupa charınız var. Bayağı bi honor point topluyorsunuz. Gideyim bi sos - som -sun silah alayım diyorsunuz. NPC gidiyorsunuz bi bakıyorsunuz avrupa silahlarının sos - som - sun silahları yok. ??
    Hayır cin silahı alayım en azından satarım yada takar hava atarım diye düşünürseniz okumaya devam
    Bu silah satılmıyor, Avrupa charınız oldugu için takamıyorsunuz
    Ne işe yarıyor o zaman
    Bankaya koyuyorsunuz 1 slot dolduruyor :p

Bu [GM] bunu bilmiyormu acaba yada lvl 90 eklentisi geldiğinde Avrupa sosları koyulacakmı bilen varmı ??

• Gercektende İyi Dusunmussun Peki Olmadıgından Eminmisin

Cunku Ben daha 64+ Avrupa Char Kasmadım Bunu Kasan Arkadaslara Sormak Lazım

Ama Bir Kac Resim de Ss de vardı Gormustum Ne Kadar Dogru Oldugunu Bilmiyorum Ama Olması Lazım Yoksa Chine Karakterler Burda Avantajlı :D
  • honor nasıl toplanıyor o sunlar nasıl + lımı blue mu kaç para ne kadar kullanılıyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Gercektende İyi Dusunmussun Peki Olmadıgından Eminmisin

Cunku Ben daha 64+ Avrupa Char Kasmadım Bunu Kasan Arkadaslara Sormak Lazım

Ama Bir Kac Resim de Ss de vardı Gormustum Ne Kadar Dogru Oldugunu Bilmiyorum Ama Olması Lazım Yoksa Chine Karakterler Burda Avantajlı :D

Malesef yok kardeşim
  • Valla Diğer Msjımda da Yazdım Chine Olarak Honor Silah Gordum Ama Diğerini Görmedim En Guzeli Benim Arkadasa Sorayım O 80 lwl avrupa onun bilgisi vardır acamy falan var onda baklalım ne diyecek :)
  • çok şanslısın hea bu araDA:D
  • evet yok dediğin gibi malesef bunun için tek çözümü honor sayfasında silah almamak yani ikinci sayfada element olacak elixir gibi bu elementle elixirle silahlara + bastığın gibi moon of str yapabilirsin ama elixirde olduğu gibi biraz uğraştırıcak seni ben bu yöntemi deniyorum başka yolu koymamışlar
  • benimde öğrendiğim iyi oldu sağol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.