Akademi yapıyorsunuz. Avrupa charınız var. Bayağı bi honor point topluyorsunuz. Gideyim bi sos - som -sun silah alayım diyorsunuz. NPC gidiyorsunuz bi bakıyorsunuz avrupa silahlarının sos - som - sun silahları yok. ?? Hayır cin silahı alayım en azından satarım yada takar hava atarım diye düşünürseniz okumaya devam Bu silah satılmıyor, Avrupa charınız oldugu için takamıyorsunuz Ne işe yarıyor o zaman Bankaya koyuyorsunuz 1 slot dolduruyor :p
Bu [GM] bunu bilmiyormu acaba yada lvl 90 eklentisi geldiğinde Avrupa sosları koyulacakmı bilen varmı ??
Gercektende İyi Dusunmussun Peki Olmadıgından Eminmisin
Cunku Ben daha 64+ Avrupa Char Kasmadım Bunu Kasan Arkadaslara Sormak Lazım
Ama Bir Kac Resim de Ss de vardı Gormustum Ne Kadar Dogru Oldugunu Bilmiyorum Ama Olması Lazım Yoksa Chine Karakterler Burda Avantajlı :D
honor nasıl toplanıyor o sunlar nasıl + lımı blue mu kaç para ne kadar kullanılıyor??
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
Gercektende İyi Dusunmussun Peki Olmadıgından Eminmisin
Cunku Ben daha 64+ Avrupa Char Kasmadım Bunu Kasan Arkadaslara Sormak Lazım
Ama Bir Kac Resim de Ss de vardı Gormustum Ne Kadar Dogru Oldugunu Bilmiyorum Ama Olması Lazım Yoksa Chine Karakterler Burda Avantajlı :D
Malesef yok kardeşim
Valla Diğer Msjımda da Yazdım Chine Olarak Honor Silah Gordum Ama Diğerini Görmedim En Guzeli Benim Arkadasa Sorayım O 80 lwl avrupa onun bilgisi vardır acamy falan var onda baklalım ne diyecek :)
çok şanslısın hea bu araDA:D
evet yok dediğin gibi malesef bunun için tek çözümü honor sayfasında silah almamak yani ikinci sayfada element olacak elixir gibi bu elementle elixirle silahlara + bastığın gibi moon of str yapabilirsin ama elixirde olduğu gibi biraz uğraştırıcak seni ben bu yöntemi deniyorum başka yolu koymamışlar