Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
20
Favori
19.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu keyfi bende yaşadım gerçekten inanılmaz keyifli bir telefon kamera için honor 70 e geçtim. Honor 70 ide kılıfsız kullanıyorum lakin x9a nın verdiği keyfi asla vermiyor. İçimde yara kalacak bu gidişle. Uygun fiyata 2. el bulursam yedek telefon olarak kullanırım. Çünkü çok hoş bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 17 Eylül 2023; 22:6:50 >
  • 2 gün önce gelen gûncellemeden sonra, aramalarda konuşurken kulağa konulduğunda kapanan ekran artık kapanmıyor malesef. yakında bir güncelleme gelir inş bunun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt

Merhaba aynı son güncellemeyi bende yaptım. Gayette memnunum. Bu sizin karsilastiginiz sorun bende yok mesela. Başkalarında da varmı bilmiyorum ama ben arama yaptığımda kulağıma telefonu götürüyorum ekran kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorSey -- 19 Eylül 2023; 10:23:32 >
  • Valla hocam başka bir yerinde bir ayar yoksa bende ekran kapanmıyor gûncellemeden sonra

• leeshore L kullanıcısına yanıt

Bluetooth kulaklık sesi yükselmiş mi, güncellemeyi yapıp bu konuda görüşü olan varmı çünkü eski telefonuma göre Huawei marka kulaklık daha az ses veriyor. Son ses dinleyen biri olarak merak ediyorum ve pil konusunda durumlar nasıl?

• Hocam pil konusunda sıkıntı yok gayet iyi kulaklik konusunda bir sey diyemiycem hic kullanmadim oncekini bilmiyorum:)

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

Sizde yukarida yazdigim olay varmi, konusmada kulaga goturdugumuzde benim ekran guncenlemeden sonra kapanmiyor ekran, sizde durum nedir güncelleme yaptiysaniz tabi

• Görüşmelerde sesimin karşı tarafa kesik kesik gittiğini soylemeye basladi herkes birde bu çıktı şimdi keşke güncellemeseydim 😥

Bende de hiç biri yok hocam. Hard reset atıp temiz kurulum yapın isterseniz

https://www.youtube.com/shorts/Onv8nujdnqk?si=9njzkT_vwzQ-mtQB

• yaptım hocam akşam aynı düzelme yok:(

Hayır ben öyle bir problem yaşamadım sizin sensör bozulmuş olabilir mi? Bu gizli ayarlar kodu oluyordu sensörleri vs. test etmek için o kodu bulup yakınlık sensörünü test edebilirsiniz belki sorun donanımsal olabilir. Normal format değil de hard format attığınız halde düzelmediyse bir güncelleme daha bekleyin bir ihtimal belki, yada yabancı reddit konularına, forumlara vs. bakın sizden başka aynı sorunu yaşayan olmuş mu? Bence en önce bir donanımsal kontrol yapın siz sensörü

• Bu arada arkadaşlar telefonun ekranı çizimeye karşı çok dayanıklı değil, bir iki gün ekran koruyucusuz ve dikkatsiz kullandım ufak çizikler oluştu hemen gittim ekran koruyucu yaptırdım cihaza. Kırılmaya karşı dayanıklı ekranı, koruyucu da takıp çizilmeye karşı da dayanıklı yapınca kılıfsız kullanmak büyük keyif.

Kavisli ekranlarda ekran koruyucular problem olabiliyor biliyorsunuz, takması sonradan baloncuklar vs. ben Kadıköy de bir arkadaşa yaptırdım makinesi var telefon modeli giriyorsunuz otomatik telefona göre kesip yapıştırıyor makine. Memnunum üç haftadır bir problem yok sadece biraz parmak izi bırakabiliyor. Telefonun arkasına da yaptırdım bu arada ama arka tarafa kameranın şeklinden dolayı pek tasarım olarak iyi olmadı koruyucu bozdu biraz.

İhtiyacı olan arkadaşlar için dükkanı paylaşabilirim, bunun dışında siz de memnun olduğunuz koruyucuları falan yazarsanız yada yaptırdığınız yerleri iyi olur paylaşmak güzeldir birbirimize destek olalım

• Bende telefonu yeni aldım 10 gün oldu. Kılıfsız kullanmak istiyorum ama çok kibar çok ince çok güzel telefon. Narin diye dusunupte ya dusurursem kırılır patlar diye tırsıyorum Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah  hepsiburada kılıf kampanyası ile aldım. Aslında kılıf güzel çok kalinlastirmiyor telefonu. Biraz rengine ısınamadım kılıfın. Şimdi yine bir kılıf sipariş ettim bakalım onada ters bakarsam bende korkumu yenip kılıfsız kullanmayı denicemHonor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah kutudan çıktığı zamanki ekran koruyucu takılı hala onunla gitti yere kadar. Sonra elbet buluruz bir yolunu.

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

Hocam bulamadım ki işte o kodu malesef

• kılıfsız kullanıyorum dediğim gibi birkaç kere düşürdüm ekran sapasağlam da köşelerden hafif darbeler aldırmışım onu da parlak kasa sebebiyle yeni fark ettim neyse ki çok göze batmıyor :)

• Selamlar.

Malum elektronik biraz da şans işi, heyecanla aldığınız ürün sorun çıkarabiliyor, sonrası telaş, hayal kırıklığı, bazen de sinir harbi.

Arkadaşlar benim Hepsiburada üzerinden beklediğim bir X9a siparişim var ve telefonun garantisi konusunda kafam karıştığı için bir soru sormak istedim.

1. Hepsiburada sitesinde ürün sayfasında modelin altında "Honor Türkiye garantili" ibaresi mevcut.
    2. Ürün açıklaması sayfasında "Resmi distribütör garantili" olarak belirtilmiş
    3. Satın alanların değerlendirmeleri sayfasında ise konulan resimlerde kutunun üzerinde hologramlı "Genpa" etiketi açıkça görülüyor.

Normalde "Türkiye distribütörü" yazıyorsa garanti Honor Türkiye olması beklenir.

"İthalatçı garantili" yazıyorsa garantiyi paralel ithalat yoluyla getiren şirket verir.

Bu durumda Hepsiburada'nın sattığı X9a nın garantisi Honor Türkiye'mi yoksa Genpa mıdır?

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 23 Eylül 2023; 12:17:10 >

• Orhanu O kullanıcısına yanıt

Selamlar. Öncelikle hayırlı olsun telefonunuz gerçekten güzel bir telefon sahibi oldunuz bence. Bende 10 gün falan oldu alalı. Siz bu konuya deyinince hiç dikkat etmemiştim aldığımda. Şimdi kutunun üzerine baktım genpa etiketi yok bendekinde içerisindeki evrakların birinde honor Türkiye olarak belirtilmiş. Sizinde telefonunuz geldiği zaman büyük ihtimal honor Türkiye garantili olarak gelir. Bende yeni aldım sayilir çünkü

güncellemeden sonra dertler bitmiyor, şimdide konuşurken karşı tarafta herkes sesimin kesik kesik geldiğini söylüyor, bunların hepsi güncellemeden sonra oldu malesef, tuhaf olan herkeste olmamış bu olay, benimde canımı sıkan bu aslında, herkeste olsa bir güncellemeyle halledilirdi

:(

• Merhaba arkadaslar,
    oncelikle cihazlariniz hayirli ve ugurlu olsun.

cihazin ozelliklerine baktigimda sd kart yuvasi olmadigi, cift sim kart destekli oldugu yaziliyor.

sizlere sormak istedigim bu cihaz e-sim destekliyor mu?
    2. olarak sim kart yuvasina sd kart takilabiliyor mu?

tesekkur ederim.

• DorSey kullanıcısına yanıt

Sağolun kardeşim. Sizede hayırlı olsun

5 yıllık Huawei Mate 20 lite dan buna geçiş yapıyorum.

Menülerine ve herşeyine aşina olduğum markayı değiştirmek istemedim. Sonuçta Huawei ile Honor yollarını ayırsalar da kardeş markalar. Bu modeli almaya yorum ve incelemeleri takip ederek karar verdim.

Ben telefonu %90 mesajlaşma ,sosyal medya, nette gezinti amaçlı kullanıyorum.... oyun oynanam...ayda olsa olsa 10-15 tane fotoğraf. diyelim birkaç dakika da video çekerim..... Yaş ta 50 nin üzerinde ve haliyle görüş sıkıntılı olunca büyük ve keskin bir ekran şart tabii....4-5 yıldan önce de telefon değiştirmiyorum. Benim işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

Genpa etiketine gelince. Hepsiburada'dan mı aldınız bilmiyorum. ...öyleyse muhtemelen sizinkinde de bu etiket vardı, çünkü nette kutu açılımı videolarında kutuyu saran dış jelatine yapışmış olarak gördüm, jelatin çıkarılırken Genpa etiketide kutudan ayrılıyor.

Kutu içinden çıkan belgelerde Honor Türkiye yazmasına sevindim. Pazartesi gelince bende belgelere bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 24 Eylül 2023; 2:18:16 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.