Şimdi Ara

Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
19
Favori
19.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun hoparlör ses seviyesi düşük mü?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Tatmin edici ana p30 pro değil

• Merhaba, Samsung a70 den geçtim. A70 e de xiaomi note 8 den geçtim. Eski telefonlarımı aramıyorum. Ekran ve pil süresi güzel. WiFi ve GSM çekimi diğerlerinden bariz iyi. Çekim modları güzel, yine diğerleri ni aramıyorum. Sağlam olması, ekran ve pil kriterlerimi karşıladı, memnunum.

• Herkese merhaba. İPhone 11' den geçiş yaptım ben de bu cihaza. Fiyatına ve tasarımını beğenip satın aldım. Şimdilik izlenimlerim çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonun en kötü yanı fotoğraf ve video kalitesi dir. Bunun haricinde. S23 ultra iPhone 14 pro max falan hepsini gömer geçer hemde her konuda. Ekran şarj batarya akıcılık aklınıza ne gelirse. Bence tasarım olarak ayfon 14 yada S23 ten fersah fersah önde bir telefon. 1 ay kullandım sonra honor 70 e geçtim kamera yüzünden. Tadı damağımda kalan bir telefon oldu kendisi.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Evet ekran çok güzel pil tarafında öyle. Ele oturuşu hissiyatı filan çok iyi ama yazılımda sıkıntı var. Ara ara aryüzde takılmalar oluyor. Onun dışında sorun sorun göremedim . Kamerayı saymıyorum tabi. Işık alan yerde kamera da kötü değil aslında. Ois olsaymış video de iş görür olacakmış

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

yaklaşık 1 ay kullandım güç tasarruf modunda bende 1 kere takılma olmadı. Bence bir format falan deneyin takılma olmaması lazım

• Vivo bu cihazın aynısını 14 bin tl den satışa çıkardı. X9a nın bu piyasa kesinlikle yeri var. En alınabilir cihazlar arasında kendi segmentinde.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/vivo-v29-lite.html

• yeni güncelleme geldi. bildirim ekranı ve kısayollar değişti. ses yükseldi.

• Aynen güncelleme geldi. Güvenlik güncellemesi ile birlikte bazı değişiklikler var
    Honor X9A 5G Ana Konu |6.7 kavisli 120 hz oled| Android 13| 5100 mah

• Arkadaşlar merhaba.Telefonumu düşürdüm ve maalesef ekranı kırıldı.Bursada yetkili servis yok.İstanbula göndermem gerekiyor.Bir kaç yer dolaştım herkes başka bir şey söylüyor.Yok A kalite yok servis ekran .Bursa'da yardımcı olabilecek bir yer varmı bildiğiniz.Tskler.

• X9a için az önce sahibindene baktım telefonu kıran yok. Bence gönül rahatlığı ile kılıfsız kullanabilirsiniz. Kunlun Glass iyi iş çıkartmış.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Ben kırdım dostum.Kilifsiz kullaniyordum bende.Denemeknistersen bel seviyesinden betona birakabilirsin.Servis sadece ekrana 2600 kusur fiyat istiyor.İscilik ne olacak bekli değil.Kilif almadigima pişmanım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dbackham1978 D kullanıcısına yanıt

E hanimkırılmaya dayanıklı idi bu. İnternette birsürü drop test var. Demekki birazda şans işi

• Alma sebeblerimden birisi ekrandi.Adamlar ceviz kırıyordu bu telefonla ama maalesef benimki kırıldı.Dikkatli olun kılıfla kullanın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dbackham1978 D kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Serviste yaptırırsanız burada fiyat bilgisini de paylaşın size zahmet. Bize de gösterge olur.

• Kamera çok nadir kullanırım, en önemlisi benim için tasarım. Ee tasarım önemli olunca kılıfsız kullanma lüksü gerekiyor, fiyatı ve dayanıklılık vaadi ile bu telefonu tercih ettim kılıfsız kullanıyorum ve ciddi keyif alıyorum kullanmaktan.

• Dûn gelen güncellemeden sonra telefon kulağa götürûldûğûnde kapanan ekran kapanmıyor artık :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.