Şimdi Ara

Hoover Çamaşır mak.sizce nasıl. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoover çamaşır makinesi sizce nasıl arkadaşlar. ?
    Özellik olarak güzele benziyor, fakat benim için servis ve kalitede önemli.
    Sizce alınır mı. ?

http://www.hepsiburada.com/liste/hoover-wdyn-11746pg-17-a-enerji-sinifi-11-kg-yikama-7-kg-kurutma-kapasiteli-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mthoovwdyn11746pg&categoryId=155121

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana kalsa alınmaz .

hem kombo hemde hoover bir kere daha düşün
  • Sebep?

• ben aldım dün tasarımı hoş biraz ekranda tıuş çok kafa karıştırıyor alışmak laızm gerçekden kurutması iyi ama 3 saat sürüyor değermi bilmem iyi yıkıyor sadece sıkamda çok sesli birde kötü yanı program bitince ışıklar kapanmıyo ekranın açık kalıyor samsungda kapatıyordu kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamelek06

ben aldım dün tasarımı hoş biraz ekranda tıuş çok kafa karıştırıyor alışmak laızm gerçekden kurutması iyi ama 3 saat sürüyor değermi bilmem iyi yıkıyor sadece sıkamda çok sesli birde kötü yanı program bitince ışıklar kapanmıyo ekranın açık kalıyor samsungda kapatıyordu kendini

HOOVER KULLANANLAR BUNU BİLİYORMU ACABA BOMBA GİBİ SIKARKEN KAZAN KAYNAK YERİNDEN PATLIYOR

ÇOK TEHLIKELI

Hoover Çamaşır mak.sizce nasıl. ? Hoover Çamaşır mak.sizce nasıl. ?

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    yürürken başımıza kiremit de düşebilir beyaz eşya şans işi zaten hevesimi alım satacağım artık kime denk gelirse
  • Sonuç olarak kimse memnun değil mi. ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde eski bir Hoover bulaşık makinası vardı, suyu çıkana kadar kullanmıştık. 10 yılı çok rahat geçmişti.

Ancak yenileri nasıldır bilmiyorum. Bir de servisine ariston baıyordu yanılmıyorsam.

Fiyatı çok çok avantajlı ise alınabilir. Arada az bir fark var ise alınmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.