Şimdi Ara

Hoover dyn9124 vs. Profilo CM1000DTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumu bir kaç gündür okuyorum tambur hacmi, program özellikleri, kg ve devir hakkında kısmi ölçüde bilgilendim. Fakat bu iki makina arasında sıkışıp kaldım açıkçası ve yardıma ihtiyacım var.

Hoover DYN9124 veya 9144 ( 9144 1400 devir, 1000 TL)' ü 950 tl ye taksitle alabilmem mümkün olacak, hoover yorumlarını teraziye koyduğumda çokta iyi olmadığı kanısına vardım fakat hoover ilginç bir şekilde sempatik geliyor.

Profilo CM1000DTR veya CM1000ETR her ikisini de alabilirim ama bir farkları yoksa elbette ucuz olan tercih sebebi olacak. evimizin yanındaki profile bayiinde sırasıyla 950 ve 1000 TL makinelerin fiyatları, 9 taksit yaparım dedi bu fiyatlar üzerinden.

yeni önerilere de elbette açığım 1000 TL bütçemin üst sınırı sayılır, komşularımızın Electrolux ile yaşadıkları problemler yüzünden ona pek sıcak bakılmıyor evde onun dışındaki önerilerin tamamından memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seethers -- 12 Nisan 2014; 20:42:50 >

• Sitesinde yazan bilgilere göre 9144 te inverter motor varmış an itibariyle daha alınası geliyor, ne yazık ki hala kararsızım. İkinci bir makine alabilecek şansım yok ne yazık ki, bu yüzdendir böyle ince eleyip sık dokuyor oluşum. Değerli bilgilerinizi esirgememeniz yegane temennim.

http://www.hoover.com.tr/Lavabiancheria/urun_detay.asp?sira=135
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.