Şimdi Ara

Hoover hl h9a2de-s kullanıcıları grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalarım sonucu yaklaşık 2000-tl bütçe ile Hoover hl h9a2de-s marka çamaşır kurutma makinesini 2129-tl ye yukko dan aldım. Kurulumu sadece fişe takmak yeterli oldu ve yetkili servis 2 gün önce geldi ve kutudan açtı. İlk çalıştırmam sonucu izlenimim gayet olumlu. 2 saatte çamaşırlar dolap kuruluğu seçeneğinde kuru sayılabilecek şekilde çıktı. kalın olan 2 çorabın uçlatı ve pijamanın cep içleri %50 kuruydu sadece. geri kalanlar tamamen kuru çıktı diyebilirim. Olumlu tarafları ısı pompalı oluşu ve buna bağlı olarak enerji tüketiminin az oluşu, çamaşırlardan çıkan suyun kapakta monteli bidona dolması ve kullanışlı oluşu diyebilirim. Olumsuz olarak ise, eğer makinemde bir anormallik yok ise, tambur dönerken kalp atışı ritminde küt küt diye bir ses duyulması. Yetkili servisle durumu paylaştım, hatta bir video çekip hoover müşteri hizmetlerine durumu ilettim. Gelip kontrol edecekler.

Bu aşamada eğer bu makineyi kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını isterim. Özellikle bu ses konusunda. O ses olmasa gayet sessiz bir makine ve her şey olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaDu -- 2 Ocak 2019; 15:48:5 >

• https://youtu.be/n-ZsrCostPk işte gelen sesin videosu.
  • bu makineden kullanak yok sanırım bizde yeni aldık umarım yarı yolda bırakmaz
  • merhaba makine de durum nedir bir problem varmı bizde aldık
    aynı modelden malasef sitede pek tavsiye etmiyorlar
  • Hiç bir sorun yok. İlk zaman yaşadığımız problem nakliye sırasında sert yere bırakılmasından kaynaklanmış ve kazana meme yapmış. Yenisini gönderdiler ve yaklaşık 9 aydır gayet memnunum özellikle de hemen çıkartırsanız kırışıklık yapmamasından ve elektrik faturasına fazla yansımamasından.
  • Güncelleme, 4 yıl geçmiş, makine hala ilk günkü gibi. Bir maşaallah alırım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.