arkadaşlar kısa süreli bir durumda 4 ohm amfiyi 8 ohm hoparlör ile kullanmam gerekir ise nelere dikkat edeyim.
Sesi çok açmamam yeterli mi?
peki bu farklılık ses kalitesini etkiler mi sizce? yoksa sadece elektrik aksamı ile ilgili bir durum mu?
quote:
Orijinalden alıntı: hop-e3
arkadaşlar kısa süreli bir durumda 4 ohm amfiyi 8 ohm hoparlör ile kullanmam gerekir ise nelere dikkat edeyim.
Sesi çok açmamam yeterli mi?
peki bu farklılık ses kalitesini etkiler mi sizce? yoksa sadece elektrik aksamı ile ilgili bir durum mu?
Hiç bir sorun olmaz hatta amfiyi yormaz tam tersi olsa sıkıntı olurdu. Benim amfimde 4 ohm ve üzeri diye geçiyor zaten 3 ohm takmadığınız müddetçe hiçbir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: General Daimos
Hiç bir sorun olmaz hatta amfiyi yormaz tam tersi olsa sıkıntı olurdu. Benim amfimde 4 ohm ve üzeri diye geçiyor zaten 3 ohm takmadığınız müddetçe hiçbir sorun yok.
Alıntıları Göster
teşekkürler hocam
BEN ARAÇ İÇİN SES SİSTEMİ KURACAĞIM BİRSÜRÜ YERDE BİRSÜRÜ BİLGİ OKUDUM AMA TAM ANLAMIŞ DEĞİLİM ARACIM FİAT DOBLO 2012 MODEL ÜZERİNDE ORJİNAL TEYP BULUNUYOR ARACIMA: 2 ADET PİONEER`IN 600 WATTLIK OVAL HOPÖRLÖR:
www.hepsiburada.com
Sony XS-XB6941 4-yollu Extra Bass Oto Hoparlör Fiyatı
ACABA YANLIŞ YAPIYORMUYUM BU SES SİTEMİNİN YETERLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA ANFİ İLE HOPÖRLÖRLER ARASINDAKİ BESLEME NASIL OLUR ÇOK ISINIRMI SES CIZIRTISI OLURMU GİBİ ŞÜPHELERİM VAR BU KONUDA BİLGİLİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM
İlk resimde ki özelliklerde bir anfi var. İkinci resimde ki özelliklerde ki hoparlörleri bağlasam sıkıntı yaşarmıyım. Ohm falan filan bu işleri pek bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme