Şimdi Ara

Hoparlör Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda iki gündür saçma sapan bi problem ile uğraşıyorum. Ses ya hoparlörden ya kulaklıktan geliyor. Sürekli varsayılan aygıt değiştirmek zorunda kalıyorum. Yani hoparlör için varsayılanı hoparlör kulaklık için kulaklık yapmam gerekiyor ve her seferinde bunu yapmak sinir bozucu ve gereksiz.

Not: Driverları silip yükledim çalışmadı
    . Hoparlör Kulaklık Sorunu
     Hoparlör Kulaklık Sorunu
    Conexant yerine Realtek vard diye hatırlıyorum sorun orda mı acaba ve onu nasıl tekrar yüklerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAtakanD -- 8 Şubat 2015; 1:13:42 >

• hoparlör özellikleri>gelişmiş>uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimini ele almasına izin ver
    bu işaretli ise işareti kaldır pc'yi yeniden başlat, başka bir çözüm yolu bilmiyorum :)
  • Bakıyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAtakanD -- 8 Şubat 2015; 0:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: letitride

hoparlör özellikleri>gelişmiş>uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimini ele almasına izin ver
    bu işaretli ise işareti kaldır pc'yi yeniden başlat, başka bir çözüm yolu bilmiyorum :).

Malesef bu da olmadı
  • biraz araştırayım, çözüm yolu bulursam yazarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: letitride

biraz araştırayım, çözüm yolu bulursam yazarım :)

Bekliyorum senden bakmadığım yer kalmadı format atıcam en sonunda
  • <<ACİL>>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili hoparlör sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GÜNCEL
  • MrAtakanD M kullanıcısına yanıt
    Hem kulaklık hemde hoparlör ikisi birden mi takılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Donanım.Uzmanı

Hem kulaklık hemde hoparlör ikisi birden mi takılı

Lap top olduğu için hoparlörü kendinden zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAtakanD -- 8 Şubat 2015; 17:55:45 >
  • Güncel
  • Conexant yerine Realtek istiyosan Conexant silip realtek yukliceksin onun aciklanacak bi tarafi yok bi de sunu soyliyim bilgisayarin win 7 ultimate yukseltmeyi dene eski surumlerde boyle sorunlar cikabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letitride L kullanıcısına yanıt
    bilgisayar win8.1 + conexant embeded
  • Evet Sorunum Çözüldü jack girişinde sorun varmış ama ayırma yolunu buldum lazım olursa burdan bakılabilir.
    Aygıt Yöneticisinde Smart Audio var benim laptopta ordan ses yöneticisinde multistream açıkmış onu clasic yaparsanız sorun çözülür.

Jack değiştirmem gerekicek sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.