Şimdi Ara

Hoparlör ölçüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde bir saat kutusu var resimleri aşağıda ben bu kutuyu küçük bir hoparlör kabini olarak kullanmak istiyorum ölçülerime göre hoparlörü koyabilmek için yaklaşık 9cmlik bir bölüm kalıyor şimdi ben bu kabine hoparlör bulmak için 8 cmlik hoparlörmü arıyacağım yoksa hoparlörün çaptan başka farklı bir ölçüsümü var?
    Bu sistem için tda2003 ampfilikatörü yapmayı düşünüyorum ayriyetten farklı entegre önerileriniz varsa yazabilirsiniz :)
     Hoparlör ölçüsü Hoparlör ölçüsü Hoparlör ölçüsü

• Tda 2003 genellikle ucuz teyplerde çin malı vcd playerların bir bolumunde kullanılıyordu. Sesi çok iyi değildir. TDA2030 öneririm. Stereo sistem kuracaksan tda7377 veya 7375 önerebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki bu hoparlör ölçüsü hakkında bilginiz varmı ?
  • Şimdi gördüm. Çap ta hoparlör seçimi için bir kriterdir.
    Çap, empedans, frekans aralığı, gücü, tek bobin çift bobin, tek yollu çift yollu uç yollu... Uzar gider bu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8cm lik sessistemlerinin bass hoparloru veya sahibinden sitesinde teyp hoparlorleri bolca bulabilirsiniz.. capi 5 ile 8 cm arasi olsun,, omaji empedansi 4 veya 6 varsa 3 de olur. Sesini normal acarim derseniz, 10 ile 60w arasi hoparlor.. cok acarim derseniz 30 ile 60w arasi hoparlor seciniz.
    Anfi olarak tda1554 öneririm, arkadasin dedigi gibi 2003 entegresi kullanissiz olur. tda1554 (4cikis-3cikis-2cikis) şeklinde degisik sistemler kurmaya uygundur. Ancak tda7375 daha gucludur,, 2*40w 12v 8A ile calisir.. tda1554 e 4A yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 8 Kasım 2014; 5:13:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.