Şimdi Ara

Hoparlör Seçimi ?? ( MICROLAB - MIKADO - PIONEER )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi 3 aşağı 5 yukarı eşit gibiler sunduğum modeller ama aralarında en iyisi hangisidir acaba bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim :)

1) MICROLAB - MC_SOLO7 STEREO AMPLİFİKATÖRLÜ 2.0 AHŞAP SPEAKER
    2 )MIKADO - V11B 2.0 UZAKTAN KUMANDALI KAREOKE SPEAKER
    3) MICROLAB - FC 861 MICROLAB 5+1 SPEAKER
    4) PIONEER - CS-7070 SPEAKER

şimdi diceksiniz müzik kulağı kişiden kişiye göre değişir haklısınız ama bi yardımcı olursanız sevinirim .. bu sunduklarım arasından hangisinden iyi performans alabilirim acaba ?? :)
    şimdiden herkese teşekkürler

• Solo 7 diyorum pioneer ın cs serilerinden memnun kalan çok az kişi var.
  • Pioneer'in bu listede ne işi var hem marka bazında hem kalite bazında bu pc hoparlörlerinden 3-5 gömlek üstündür fakat listedeki tek pasif hoparlör yani pioneer'i beslemek için ek olarak stereo bir amfiye ihtiyacın olacak bunu göz önünde bulundurmalısın pc kullanımı için solo 6 tavsiye ederim.
  • microlab fc 730 almayı düşünüyorum ama tv ye bağlıcam digitürk e veya lcd ye bağlamayı düşünüyorum böyle kullanan varmı? performansını sorcaktım birde içinden cıkan kablolarla bu işi yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Pioneer'in bu listede ne işi var hem marka bazında hem kalite bazında bu pc hoparlörlerinden 3-5 gömlek üstündür fakat listedeki tek pasif hoparlör yani pioneer'i beslemek için ek olarak stereo bir amfiye ihtiyacın olacak bunu göz önünde bulundurmalısın pc kullanımı için solo 6 tavsiye ederim.

dıesel e katılıyorm microlap on numara dinledim arkadasın evinde vardı pc de kullanıyordu çok temiz sesi var amfi hoparlör ayrı ayrı hem görüntü klaliteli hem de ses mükemmel
  • MİKADODAN UZAK DUR DİĞERLERİNDE İSTEDİĞİNİ ALLL.
  • solo 7. diğerlerini hiç düşünme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 2 Ağustos 2010; 19:59:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tecrube ile sabit. mikrolab, bahse konu diger urunlerden cok daha ustundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.