Şimdi Ara

hoparlör seçimi yardım lüütfe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Maksimum ses gücü: 1400W
    4 kanal stereo çıkış: 2 ohm
    Stereo çıkış :2x700w
    4 kanal stereo çıkış : 4 ohm
    stereo çıkış:4x350w
    2/4 kanal yüksek performanslı anfi
    A/B sınıfı mosfet teknolojisi
    Frekans aralıgı:20hz-20khz
    Pwm mosfet güç kaynagı
    Degişken yüksek/alçak çapraz kontrolü
    Toplam harmonik dirtasyon:0.08%
    Bass artırımı 45hz: 0-12db
    Sigorta: 20 ampx3
    Derinlik: 554 mm
    Genişlik: 245 mm
    Yükseklik: 63 mm
    Birinci sınıf alüminyum soğutma
    Uzaktan Bass kontrolü
    Elimde böle bir anfi var ben buna 4 adet oval hoparlör baglamak istiyorum her çıkışa 1 hoparlör güzel verim alabilmem için nasıl hoparlör almalıyım yardımlarınızı beklıyorum net ses ve birazda bas olsa yeter 200 ytl kadar bütçe ile 2 takım oval hoparlör önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx202 -- 11 Temmuz 2012; 23:05:46 >

• arkadaslar kusura bakmayın biraz acil yardımcı olabilecek yokmu acaba
  • yardımcı olacak bi allahın kulu yokmu yavvvv ? güncel
  • gg de pionerın 100 150 lira arası oval hoparlörleri var ondan alın baglayın
  • yardım lütfen hoparlör markası fiyat vb bilgi lazım yardımlarınızı beklıyorum
  • O anfi o değerleri vermez gibime geliyor.
  • kesinlikle vermez haliyle, 4* 350 yerine 4* 35/40 watt verir sanırım ortama ama asıl mesele 4 hoparlör tavsiyesi üzerine oldugundan burdan yola çıkma mecburiyeti var bence

hoparlör ararken gördügüm ilanlar arasında olan 1 çift için en azından aşagıdaki ürünü tavsiye ederim.

120 tl yazmış pazarlıkla 100 tl ye verirse benzer bi çift daha temin edilebilir düşüncesindeyim.

not: satıcıyla alakam yoktur, denenmeden kontrol edilmeden 2. el ürün almak risklidir, satıcı referansları fazla ve veya olumlu degilse.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-cerwin-vega-hed-oval-kolon-81629793/detay

2. çift önerisini de diger forumdaşlara bırakıyorum. kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapasitör seçiminde yardım.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sedoman 34 arkadasım tavsiyen için teşekkürler ben bu anfi 35-40 watt veriri rms demişin eyvallah 4 tane oval hoparlör baglıyaz bizde bu anfiye nette yazmıs max 500 w nominal 40 veya 50 w yazmıs ben şimdi böle bişi alsam yannıs alıpta dagatmayam hoparlörleri diyom her hoparlör anfiye baglanmaz tahminimce bu anfıye göre bana bi kaç marka güç degeri falan filan bi açıklama yaparsan hoparlör konusunda iyi olacak yardımın için teşekürler cevabını bekliyorum 4 oval baglayıp güzel net ses ve biraz bas olsun yeter benim için uygun hoparlörü arıyorum
  • öncelikle hiçbir markanın bir yada 2 çift oval hoparlörünü fln almayın.

4 kanal bir anfi aldınız madem kaç watt verir ise şayet farketmez artık almışsınız madem. iyi bir teyp ile birlikte sadece adam gibi bir takım hoparlör seti alın mühim olan kaç watt olacagından çok 3 yollu olması en iyisidir derim.

bu üç yollu takımın tamamını ön tarafa yerleştirin.çapları ne olursa olsun bütçenize göre bişey seçin. arka bagajada 1 sub alın . sag ön kapıya 3 yollu hoparlör setinin basını sol kapıya medium hoparlörü aracın orta ön konsoluna da tizi yerleştirin. sub u da bagajın arka sol kısmına atın. ve mıchael jackson un smooth criminal parçasını keman versiyonuyla teybinizde bir test edin .kalın saglıcakla.
  • Amfini değiştir bence sen ilk üstüne biraz daha koy iyi bişey al o amfiyi de kullanma. git teyip çıkışına 4tane coxial hoparlör bağla daha iyi ses alırsın.Amfi demeye bin şahit ister sadece içinde 1tane fan var oda olmayan devreleri soğutuyo.Fan sesinden müzik dinleyemiyon o ayrı bi dert..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.