Şimdi Ara

Hoparlör seçiminde yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda plak da dinleyebileceğim stereo sistem kurmak istiyorumi pikap olarak pro-ject debut carbon, amfi olarak da marantz pm5004 düşünüyorum fakat hoparlörlerde hangisini seçeceğimi bilemiyorum özellikle belirteceğim raf tipi olması ayrıca max. 1500 tl bütçe ayırabileceğimdir.

Bu bileşenleri kullanan yada bu bileşenlere uygun nasıl bir hoparlör alacağım konusunda yardımızı bekliyorum.

• Merhaba,
    Plakçalar seçiminiz uygun ancak amfi seçiminizi zayıf buldum, bir tık üstünü almanızı tavsiye ederim. Ya da iyi bir pikap katı(girişi) de bulunan rega brio r amfiyi araştırmanızı tavsiye ederim.
    Hoparlör olarak ise o fiyat civarına seçeneğiniz çok. quad, monitor audio, rega, dali ikon serisi, gibi bir çok seçenek mevcut.
  • Hocam ben marantz pm6004 ile monitor audio bx2 yi kaynak olarak cd5004 le kullandım daha önce. Hifi konusunda çok iyi kulaklar ve tecrübeler var bu sitede ancak ben iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum ve o hoparlörler ve amfiyi uyumlu buldum. Sesi gayet keyifliydi. Belirttiğim hoparlör bütçenizin baya altında olduğundan rx2 yi de inceleyin dinleyin derim. Umarım plakla keyif verici bir sesi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abacus

Merhaba,
    Plakçalar seçiminiz uygun ancak amfi seçiminizi zayıf buldum, bir tık üstünü almanızı tavsiye ederim. Ya da iyi bir pikap katı(girişi) de bulunan rega brio r amfiyi araştırmanızı tavsiye ederim.
    Hoparlör olarak ise o fiyat civarına seçeneğiniz çok. quad, monitor audio, rega, dali ikon serisi, gibi bir çok seçenek mevcut.

Merhaba,

Deiğiniz gibi biraz daha araştırdıktan pm 5004 öodelinin zayıf kalacağını bende düşünmeye başladım, rega brio-r amfi hiç aklıma gelmemişti hatta Rega hoparlör araştırıp Rega RS1 de takım olarak alınabilir diye düşündüm hatta sistem daha da bir uyum içinde olacaktır.

Bunun haricinde hoparlör olarak Dali zensor 3, Monitor Audio BX2, Castle Knight 2 ürünlerini inceledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aryel

Hocam ben marantz pm6004 ile monitor audio bx2 yi kaynak olarak cd5004 le kullandım daha önce. Hifi konusunda çok iyi kulaklar ve tecrübeler var bu sitede ancak ben iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum ve o hoparlörler ve amfiyi uyumlu buldum. Sesi gayet keyifliydi. Belirttiğim hoparlör bütçenizin baya altında olduğundan rx2 yi de inceleyin dinleyin derim. Umarım plakla keyif verici bir sesi olur

Hocam ben de bx2'yi düşünmüştüm fakat dediğiniz rx2 benim bütçeyi aşıyor bakalım bir kara vermeye çalışacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Mikrofon Tavsiyesi (YARDIM)
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.