Şimdi Ara

Hoparlor tamiri Bursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursada iyi guvenilir hoparlor ses sistemi tamiri yapan bildiginiz bir yerler varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bursa'da Hoparlör Tamiri

Hoparlörleriniz arızalandığında, sessizliğe mahkum kalmanıza gerek yok. Bursa'da, profesyonel hoparlör tamiri yapan yerler sayesinde hoparlörlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde tamir ettirebilirsiniz.

Bursa'daki hoparlör tamiri ustaları, hem ev hem de oto hoparlörlerinin onarımı konusunda uzmanlaşmıştır. Arızalı hoparlörünüzü onlara götürerek, sorunun kaynağını tespit edecek ve en uygun şekilde tamir edeceklerdir.

Hoparlör tamiri hizmetleri arasında şunlar yer almaktadır:

• Çatlak veya hasarlı koniler
    • Yanmış bobinler
    • Kötü bağlantılar
    • Manyetik bozukluklar
    • Çizik veya hasarlı toz kapakları

Bursa'da hoparlör tamiri fiyatları, hoparlörün hasarının türüne, boyutuna ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Ancak genel olarak, hoparlör tamiri, yeni bir hoparlör satın almaktan daha uygun fiyatlıdır.

Hoparlör tamiri yaptırmadan önce, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu kendiniz teşhis etmeye çalışabilirsiniz:

• Hoparlörün ses çıkardığını kontrol edin.
    • Hoparlörün kablolarını kontrol edin ve gevşek veya hasarlı olup olmadıklarını inceleyin.
    • Hoparlörün toz kapağını çıkarın ve koniyi çatlak veya hasar açısından kontrol edin.

Sorunu kendiniz teşhis edemiyorsanız, Bursa'daki hoparlör tamiri yapan yerlerle iletişime geçerek profesyonel yardım isteyin. Onlar, hoparlörünüzü tamir ederek tekrar eski performansına kavuşturmanıza yardımcı olacaklardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zafer plaza arkasında Bykoz audio Mehmet Bey var. Yardımcı olur yada yönlendirir
  • Çok çok teşekkürler

• Konuyu hortlaşmış gibi olayım.
    Ben çok araştırdım sonunda buldum :)

Bursa’da Beyazıt Caddesinde Mesut abi var, İstanbul Hoparlör diye geçiyor ama tabela falan yok. Ceylan Eczanenin tam karşısında baya sıfırdan tamir ediyor yeni bobin yapıyor.

Gitmeden arayın derim 0 (536) 249 43 72
    Hoparlor tamiri Bursa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara anakart tamiri
    4 hafta önce açıldı
    İZMİR KULAKLIK TAMİRCİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Ankara'da Logitech fare tamiri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.