Şimdi Ara

Hoparlörden gelen kötü ses?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba 2 gün önce komple sistem aldım. Pioneer bass ve 2 adet oval, soundmax anfi ve eski seri pioneer DEH-4900İB teyp var elimde. Şimdi sorum şu teypden önce sistemi bilgisayara bağlı kullanıyordum ve sistem gayet güzel çalışıyordu. Teyp geldi aynı güç kaynağından teybe ve anfiye + - kablolalarını taktım. Teypden çıkan mavi remote kablosunuda anfinin arkasındaki remote yerine bağladım. Bass gayet güzel çalışıyor sağlam vuruyor ama ovallerden ses az ve çok kötü çıkıyor. Aşırı basslı ve düşük ses geliyor. Hoparlörleri anfiyede teybede bağlasam ses değişmedi. RCA kablolarını mı yanlış bağladım bir türlü çözemedim.Ovalleri anfiye bağlayabilirsem çok şahane olacak. Yardım eden herkese teşekkürler.

• eğer bilgisayarda iyi, teypte kötüyse beslemeyle alakalı bir sıkıntı olabilir. Tekrar bilgisayarda deneyip sonucu yazın
  • Şuan işteyim ve gece çıkıyorum yarın öğlen gibi yazarım sonucu. Aklımdaki problem şu; anfi ve teybi aynı trafoya bağladığım için olabilir mi? Trafo 12 volt 10 amper yetersiz güçten kaynaklanıyor olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.