Arkadaşlar benim bilgisayarım sağ-sol olmakla beraber 2 adet Frisby marka hoparlörüm vardı.Trafosu yanınca yenisini aldım.Frisby hoparlörümün Trafosunu devre dışı bıraktım ve tekine kablo çekerek bildiğimiz standart çıkış soketi taktım...
Bu hoparlörü ilk önce Samsung marka cep telime takarak mini hoparlör olarak kullanacakdım fakat sesi sonuna getirdiğimde bile anca kulağına yaklaştırırsan duyabilecek bir desibelde ses çıkartıyordu Neyse düşük volt verir de çalışmaz diye düşündüm VCD oynatıcının Audıo Girişine Taktım ve içine Müzik CD sini yolladım ses aynı telefonda olduğu gibi kulağına yaklaştırırsan duyabileceğin kadar çıkıyordu...
Artık içimdeki Zevkin içine sıçtı son çare Yanan Trafosu 9 voltdu 2 adet olduğu için 4,5 V düşüyordu birine bende ayarlanabilir adaptör ile 4,5 volt elektrik verdim ve aynı kablonun ucuna yine standart soketi bağladım bu sefer de hoparlörden cızırtılar,sesler geliyordu lakin zor duyabildiğim ses hiç gelmiyordu :) :) :) Sinirlendim 1 tanesini söktüm kırdım ve elimde tek 4,5 V 4W hoparlörüm kaldı... -YORUMLARINIZI BEKLİYORUM-SORUNUM BELLİ SANIRIM AMA CEVABI YOK BEN BU KONULARA BİRAZ MERAKLIYIM ELİMDE KALAN TEK HOPARLÖRÜMÜ NASIL MİNİ HOPARLÖR OLARAK KULLANICAK ? CEP TELİM E TAKIP ŞARKI DİNLEMEK İSTİYORUM NE YAPMAM GEREK! ! ! !
telefonun zaten o hoparlörleri kaldırmaz.Telefon için özel hoparlörler var.boyu küçük çıkardığı ses büyük.Sen o telefon için olan hoparlörlere yönelmelisin.
Dediğin doğru kardeş ama 20-25 TL sıçamam :) :) :) sonuçta para sıçmıyoruz...
Biz Eğer birşeyleri başarmak istiyorsak önce elimizdekileri nasıl kullanılabilir hale getirmeye çabalamalıyız ... ! Hazırı alıp kullanırsak biz bunu alışkanlığa dönüştürürüz
Tarih Cumhuriyetin ilanından 20 sene sonraya dayanıyor Türk Ordusu Modern hale yeni yeni geliyor İlk Savaş Uçak Fabrikasını Kuracağız ihaleler hazineler açıklar kapatılıyor plan proje çiziliyor A.B.D bakıyor Türkler ilerlicek Diyoki Bize Siz yapacaksınız Kullanacaksınız Tanesini 100 Bin Liradan Ben Size Satarım 40 bin Liradan Hangisi daha iyi ...
Türkler alışıyor Hazıra Yıl 2011 olmuş Hala Ucak Fabrikamız YOK !!! Böyle İnsanlar Olduğu Sürecede Olmayacak !!!
quote:
telefonun zaten o hoparlörleri kaldırmaz.Telefon için özel hoparlörler var.boyu küçük çıkardığı ses büyük.Sen o telefon için olan hoparlörlere yönelmelisin.
dostum 20 25 tl sıcmak varken telefonun ses kartını yakınca nie 50 55 tl sıcmak istiyon telefon o hoparlörleri kaldırmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme