Şimdi Ara

hoparlörün ışığı yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün geceye kadar hiçbir sorun yoktu ses sistemim çalışıyordu elektrikler gitti sonra bilgisayarı açtım hoparlörün ışıgının yanmadıgını gördüm şuan ses felan yok acaba bilgisayardan mı kaynaklanıyor dedim kulaklıgı taktım çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok sizce sorun neyden kaynaklı hoparlörün içinde bir şey mi yandı sizce yapılır mı?

• Fişini çıkarıp takın, düğmesini kontrol edin, prizi değiştirin. Hala çalışmıyor ise, desene yandık.
  • Kablolarda temassızlık vardır.Kabloları kontrol et eger baska hoparlorun varsa onu bır dene calısıyorsa hoparlorun vefat
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    denedim yine çalışmıyor elektronikçiye götürsem yapar mı daha öncede iki kere bozulmuştu 15-20 tl yapmışlardı ya dün elektrikler gittikten sonra böyle oldu yandı desem öyle yanık kokusu felanda gelmedi anlamadım gitti
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    Bazı hoparlörlerin içinde sigortaya benzer bir şey oluyor o atıyor ama şimdi onda varmı yokmu bilemem eğer varsa kaldırın düzelir bi yanma söz konusu yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

Bazı hoparlörlerin içinde sigortaya benzer bir şey oluyor o atıyor ama şimdi onda varmı yokmu bilemem eğer varsa kaldırın düzelir bi yanma söz konusu yoksa

hiç anlamıyorum bu işten yine bilgisayarcıya götürecem yaptırmak için başka çarem yok hiçbir sorun yoktu bi elektrikler kesildi böyle oldu nasıl iş anlamadım hani elektrik gidip gelir voltaj yüksek gelir anlarımda şuan ışıgı felan yanmıyorum hoparlörlerde bi sorun oldugunu sanmıyorum o bağlı oldugu ana kasa varya sıkıntı onda ya içinde bi kablosu yandı bilemiyorum tabiki yada bobinlerinde sıkıntı var dediginiz gibi sigortasıyla alakalı bir şey olabilir inş yine yapılır
  • berrakk B kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni bir hoparlör alabilirsin her seferınde 20 tl vermek yerıne kalıtelı bır urun alıp bu yukten kurtulabılırsın.Hem zamanınız boşa gıtmez hemde paranız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airbag Işığı Sönmüyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    trafosu yanmış degiştirdiler ya yeni hoparlör alırımda şimdi iyi bir şey alsam 200 tl aşagı degil onunda yanmayacagı yada bi arıza vermeyeceginin garantisi var mı yok mevcut olanı tamir ettirip kullanabiliyorsam daha avantajlı cebimden de daha az parayoksa tamamen tamir edilemeyecek olsa atıp yenisini alacam sıkıntı degil ben bu hoparlörü 20 tl yaptırıyorum ama neredeyse 11 senedir kullanıyorum 4+1 ses sistemim şimdilik çok iyi
  • Voltaj korumalı priz alın birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.