Şimdi Ara

Hoperlörden Acayip Sesler Geliyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GTX970 Zotac 4GB
    120GB SSD 1TB HDD
    fx8350
    16gb Ram
    600W 80+

PCYİ 1 HAFTA ÖNCE ALDIM SORUNU YOKTU 2 GÜN ÖNCE AÇTIĞIMDA HOPERLÖRDEN CIZIRTI GELİYORDU VE HİÇ OYUNUN FALAN SESİ GELMİYODU.HOPERLÖRÜ DEĞİŞTİRDİM ONDADA AYNI SES DRİVERLERİ GÜNCELLEDİM (DRİVER BOOSTER 7 İLE) ODA AYNI OYUNDAN TAT ALAMIYORUM Bİ ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİNİZ.ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

• bu arada gelen ses cızırtı ile ince bi ses
  • Ses kartın nedir?
    Onboard ise anakart nedir?
  • Bu ses elektrik sesi gibi mi hocam? Belli belirsiz aralıklar ile mi çıkıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onboarda yani anakarta takılı windowsta bi sıkıntı yok başka kasada denidim ses geldi anakartta bence sıkıntıda ne yapmam gerekiyor anakartımın modeli Gigabayte 970A-D3P sizce usb ses kartı yani bundan alsam geçermi.

• Hocam benimde benzer sorunum vardı. Sonradan sorunun kablolar dan kaynaklı olduğunu farkettim hangi kablo olduğunu çözemedim ama hoparlör kablosunu tek basına baska kabloyla temas ettirmeden kullanıyorum bir problem olmuyor. Bir bu şekilde deneyin isterseniz. Fakat benim herzaman olmuyordu belli belirsiz aralıklarla hoparlörden sanki elektrik sesi gibi ses geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bende de var. Ses çıkmayınca kulağını o yöne çevirdiğinde cızırtıyı ve ince tiz sesi duyuyorsun. Nefret ettirici. Ben de hoparlörü kapıyorum çözülüyor :D
  • mikrofonlarınız açık mı kaldı yoksa. ses ayarlarından mikrofonu kapatın.
  • sorunu çözdüm anakartın artık nasıl olduysa ses kartı bozulmuş galiba ekran kartıma takılı olan hdmi to vga çeviricinin üzerinde ses girişi vardı ses geldi benim gibi sorunu yaşayanlar ilk önce farklı hoperlörle denesin oda olmazsa usb ses kartları var internette 15 tl ye alıp sorunu çözebilirler cevap verdiğiniz için teşekkür ederim herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.