ekran kartının 3. fanı dönmüyor
merhaba pcmde galax gtx970 hall of fame model 3 fanlı bir ekran kartı var furmarkta veya oyunda fanların ikisi dönüyor biri dönmüyor.modeli bilen bilir bilmeyen nette aratıp bakabilir ekran kartında oc tuşu var.buna basınca hem oc oluyor ve fanlar %100 hızda dönüyor.bu tuşa bastığımda dönmeyen fanda dönüyor.önceden macun değişimi yaparken gördüğümde fanları taktığım iki kablo üc soket var biri iki pin biri üç iki pini taktım diğer üç pinini yanlık taktım diyemi oluyor diğer sokete takarsam karta bir hasar verirmiyim.
Leptop Açılmıyor
Merhaba Elimde lenovo g5045 80e3 modelli bir leptop var 2 sene önce prizde kullanırken şarj aletim yandı.leptop çalışmaya devam ediyordu.2 3 saat çalıştırdım.ama sonra şarjı bitti ve 2 3 ay kullanmamıştım.sonrasında yeni şarj cihazı aldım ve taktım şarj ışığı bile yanmadı power tuşuna bastığımda tepki yok sizce sorun nerede bana şarj soketi gibi geldi şarj soketi kolayca değiştirebilirim ama anakarttada sorun varmıdır?
Playstation 3 AĞ BÖLÜMÜ GÖZÜKMÜYOR
Playstation 3 ümde oyun oynarken herhangi bir sorun yok wifi ilede bir sorun yok internete farklı şekillerle girebiliyorum fakat menüdeki ağ bölümü boş bunun nedenini bilen varmı?
Playstation3 Ağ menüsü görünmüyor.
merak edip ps3 kırma videolarina bakmıştım versiyonum 4.87 hen kurup.
ps3ü kapatip actim.ve şuanda ne hen gozukuyor nede ağ menüsü
çözümünü bilen varmıdır.ps3 slim kasa
Ekran Kartı Takılıyken Onboard Görüntü Veriyor Ekran Kartı vermiyor
Ekran kartım takılı güç geliyor ekran kartına ışığı yanıyor kablosuda takılı pc açtığımda ekran kartına vgayı takıyorum görüntü gelmiyor ama onboarda takıyorum görüntü geliyor ekran kartını başka bi kasada test ettim çalışıyor powerdede sıkıntı yok başka kasada aynı ekran kartıyla test ettim driverdende deil bios restore defults yaptım yine aynı sizce sorun nedir anakartın pcı slotu çalışmasa ekran kartına güç gelmezdi
Oyun Tavsiyesi
fazla fantezi öğesi olmayan tomb raider quantic dream oyunları tarzında tavseyiniz varmı?
Hoperlörden Acayip Sesler Geliyor!!!
|
Bilgisayarım Başlamıyor (Yardım Edin)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.411 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware