Öncelikle Merhaba önceden 350w ilei5 650 kullanıyordum 300w 80+ güç kaynağı ile 1 hafta önce xeon 3440 aldım darboğazı çözmek için.2gün kullandım pcyi sonrasaında mafia 3 e girdiğimde biraz oyunda hareket ettim ve ekranda no signal yazısı çıktı oyundan sesler gelmeye devam ediyordu reset attım bir daha mafia 3 girdim ve yine no signal dedi sonrasında ise pc yi komple kapatım açtığımda ise normal başlarken gelen did sesi gelmedi ve ekrana görüntü gelmedi.Ve halada gelmiyor.Elimde olan gts250 ekran kartını taktığımda pc sorunsuz açılıyor ve oyun oynanılıyor ama r7 265 i takınca pcden did sesi falan gelmiyor ama ekran kartının güç ışığı yanıyor fanlar dönüyor sorun güç kaynağının yetmemesimi yoksa ekran kartım bozuldumu yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
o psu ile xeon ve 265 çalıştıramazsınız 500w düzgün bir şey alın.
Psu yetmiyor gibi.. Tabi ekran kartıda sorun çıkarıyor olabilir
peki neden 3 gün çalıştırdı?
En kolayı ekran kartını başka bir sistemde denemek. Ama x3440 için 300w psu kritik seviyede yetersiz
elimde 2 pc var digreri 80 plus deil ama oda 300w ondada denedim ayni peki ekran kartim bozuldumu acaba birde bana sıfır yada ikinci el bu sisteme uygun power tavsiye edebilirmisiniz
2019daDHyekatilmak2
kullanıcısına yanıt
600w 80+ aldim anakart falan komple degisti yine ekran kartı aynı goruntu yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme