Bildirim
hoperlörden anlayan var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hoperlörünüzde Sorun Olabilirmi Acaba? -
ses driver larınız yüklümü?? eğer yüklüyse silip tekrar yükleyin -
quote:
Orjinalden alıntı: harundoganay
benim SP-168 modelinde bi hoperlörüm var ama ne yaparsam yapıyım hoperlör bir türlü ses vermiyo kulaklık takıyorum yine ses vermiyo bu durumda ne yapmalıyım
Öncelikle Directx tanı aracından bi kontrol edin bakalım, ses sürücünüzde bi soun var mı?
Başlat/çalıştır/dxdiag yazın.. Ses sekmesine gelerek "ses" sınamayı çalıştırınız.. -
saatin yanındaki hoparlör simgesine tıklayın.
sesler kapalı olmasın ..... -
nedense herkez en basit şeylerden sorun yaşıo yok hoperlor yok webcam nası oluo alnamadım ben niee hiç sorun yşamıom? -
quote:
Orjinalden alıntı: meta5
nedense herkez en basit şeylerden sorun yaşıo yok hoperlor yok webcam nası oluo alnamadım ben niee hiç sorun yşamıom?
Dikkat edersen hep aynı kişiler sorun yaşamıyor.. Bunlar farklı farklı insanların sorunları.. Bu sitesinin binlerce üyesi var.. Herkesin bi sorununun olması çok doğal..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X