Bildirim
Hopi Aç kazan(içerik tam net değil)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kutu gorseli olan var mi hemen okutalim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş verirken hediye paketi seçeneği seçmek gerek anladığım kadarıyla.böylece kutu görseli gelecek.
Coca cola gibi olacak mı bakalım -
Hopiler ile yeni alisveris yaptik 2 gun bekleseymişiz deneyecekmisiz kutu kampanyasini. -
Iyide ne veriyo kac veriyo hic belli değil? Kutu gorseli okutsak olur mu acaba 🤔
var mı bi fikri olan
-
Bugün ürün teslim aldım. Gerçi ürün kutuda gelmedi poşette geldi. Ekrana ne göstereceğiz onu da anlamadım. Saçma bir kampanya olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 27 Ocak 2021; 0:13:0 > -
Enteresan -
Hediye paketi yaptırmak gerekiyormuş. Ben bugün sipariş verdim fakat aldığım üründe hediye paketi istiyorum seçeneği yoktu. Kaç hopi vereceği ise sürprizmiş. Müşteri hizmetleri böyle söyledi.
Takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sipariş verdim ne saçma kampanya olmuş -
Bilmece gibi
Dünyanın en kötü kampanyası, net.
vereceği hopi de alt limitlidir..50 hopi hediye der en az 500 liralik alisveriste kullanılır derler sanki.
anlayan anlamayanlara anlatsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 27 Ocak 2021; 9:5:5 > -
200 liralık alışverişte geçiyor girip baksan şartları okusan bunu söylemezdin ama ne kadar hopi verdiği belli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X