Hopi bisu'da geçerli 50 paracık yüklemiş. Altlimitsiz kullanılabiliyor. Ben 48 paracığa 6x6adet maden suyu aldım. Hesaplarınızı kontrol edin. |
Bildirim
Hopi bisu'da geçerli 50 paracık yüklemiş. Altlimitsiz kullanılabiliyor. Ben 48 paracığa 6x6adet maden suyu aldım. Hesaplarınızı kontrol edin. |
Eğer paracık Boyner değil “Hopi” diye tanımlanan paracıksa Kartlarım sekmesinden istanbulkart tanımlanıp paracıkla yükleme yapılabiliyor. |
50 liralık mazot alalım diye bp ararken 30 liralık mazot harcadık
![]() |
Böyle kampanyalarla gelin işte,konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum,sayesinde şu zorlu dönemde bedava su almış olduk! |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysf_joseph -- 18 Mart 2022; 17:16:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 18 Mart 2022; 19:46:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bana 5 paracık vermiş. Birkaç öyle olsa işe yarardı ama artık 24 lira altı damacana kalmadı. |
Eğer paracık Boyner değil “Hopi” diye tanımlanan paracıksa Kartlarım sekmesinden istanbulkart tanımlanıp paracıkla yükleme yapılabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ödenmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beyler bizim burada sadece saka su var o da nakit ödeme kabul ediyor bisuda sadece. Bunu kullanmanın yolu yok mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |