Şimdi Ara

HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
420
Favori
487.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Qr olarak kullandım. Alışveriş sonrası mağazalarda 1000tl üzerine geçerli 500tl değerinde kullanabileceğim 50 hopi verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BerkeKoc B kullanıcısına yanıt
    O giftlerin belki online uygulamada da geçiyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BerkeKoc B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde alım sağlamıştım. Qr kod olarak görünüyor ama online mağazada iptal yazıyor. Siz de de böyle durum olmuş muydu acaba

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Online mağazada da denediğimde çalışıyordu gift kart.

• Bende diyorum forumda ucuza nasıl Boyner gift kart satıyorlar ilk başta çalıştığı şirketlerden gelen hediye gift kartlarını sattıklarını düşünmüştüm meğerse bazı arkadaşlar gift kartlarını hopi ile mayalama yöntemi ile bedavadan çoğaltıyormuş. Sistemdeki bir nevi bir açık bu, bazı arkadaşlar risk alıp bu açığı kullanmış ama ellerinde patlamış.

• Sağolun hocam

• E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat eden varsa örnek olması açısından müracaat metnini paylaşabilir mi?

Müracaat ederken faturanın yanı sıra mesajla gelen gift kart numarasının görselini de ekliyor musunuz?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B5EBFC23 -- 8 Şubat 2022; 13:42:40 >
  • merhabalar , benım hopi hesabımı kapattı ,içinde 2400₺ civarı hopi vardı. hopiler anlaşmalı firmalardaki alışverişlerden gelen hopiler. çok sayıda işlem var diye kapatmış açmıyorlar , ne yapmak lazım en azından ıcerdekı parayı alabılmek için. sonucta alışverişimiz karşılığı firmadan tahsıl edıp bıze verdıler.

• hsnkrc kullanıcısına yanıt

Hesabınız nıcın kapandı hocam? Kafalarına gore kapatabılıyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatabiliyorlarmış işte, gerekçe çok işlem yapılması deniyor

• Boyner gift kart la ilgili biraz önce aradı. Hiç bir şekilde geri vermeyeceğiz diyor. Tekrar kayıt oluşturdu.

• Şikayet var a yazdım sizde yazın destekleyin

• Gift kartları ve hopileri patlayan arkadaşlara üzülmüyorum.Yerinde bir uygulama olmuş.Sizin yüzünüzden firmaların kampanya yapası gelmiyor, girdiğiniz yeri kurutuyorsunuz.Gerçekten kampanyadan faydalanacak adam da bu sebeple kampanyadan faydalanamıyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B5EBFC23 -- 8 Şubat 2022; 13:41:20 >
  • hsnkrc kullanıcısına yanıt
    Banada aynısı dendi. Bende yasal hakkımı kullanacam dedim. Twkrar kayıt açtılar

• Tamam

• Şurda günlerdir ağlayanlar gift kartla gift kart alanlar mı? Öyleyse gidin evinizde ağlayın az bile size. Bu yaptığınız hareketlerden dolayı hediye kartı alamıyoruz

• Boyner internet sitesinde gift kart iptal edilemez yazıyor.Ama kendi yazdığı kuralı çiğniyor :)

''Hamilinedir, kaybolduğunda takip edilemez, iptal edilemez ve iadesi yoktur. Fatura Gift Card bedeli açıklaması ile KDV’siz olarak kesilir. · Gift Card tutarına KDV dahildir. · Kısmen ya da tamamen nakde çevrilemez.''

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaktikos -- 8 Şubat 2022; 13:52:52 >
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.