İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. Zor durumdalar mı acaba. Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat ederken e-faturanın yanı sıra mesaj yoluyla gelen gift kart numarasının yer aldığı mesajı da ekliyor musunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertmete55555 -- 3 Şubat 2022; 14:56:17 > |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (471. sayfa)
-
-
Bildiğim kadarıyla Hopi ile Gift kart alma olayı 1 seneyi aşkın süredir zaten var, çok fazla dillendirilip konusu açılıp aşırı bir şekilde alım olduğundan göze batmış veya arkadaşın dediği gibi 10 liralık ürünü 50 liradan verip o ürünü de alan çok olmayınca karları düşüp bu şekilde boş bakkallık yapıyor olabilirler.
Her şeyi geçtim hiçbir firma öyle kafasına göre verilen hediye kartını iptal edemez, ederse de yükümlülükleri yerine getirmek zorundadır. Kendi ayaklarına sıkarlar. Dediğin gibi hukuka aykırı işlem yapmış olurlar.
Ben olanı da söyleyeyim neden böyle bir şey yaptıklarını. Salağın biri gidip müşteri hizmetlerini arayıp 'ben hopilerle gift kart aldım ama sonra tekrar o gift kart ile gift kart almak istedim olmadı neden olmuyor ühü ühü' demiştir onlar da durumu çakıp dur biz şunları bir inceleyelim demiştir. Uzun lafın kısası anlık hata 1 seneden fazla mı devam ediyorlarımş, aptal yazılımcıları bunu ayarlamamış millet de faydalanmış şimdi de savunma olarak anlık hata diyorlar öyle mi? Geçsinler onu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 3 Şubat 2022; 15:28:25 >
-
Ürünü satmışlar aradan bir ay geçmiş yok geri aldık diyorlar ben kıyafet alsaydım bu durumda üzerimden mi çıkaracaklardı. Sabah aradılar şikayet var a dolandırıcılık diye yazmıştım beyefendi dolandırma değildw tekrar sorunu inceleyelim dediler. Bari ödediğimiz hopi ile parayı iade etseler arada kaynamasında kredi kartına iade. Bunlar keriz silkeliyor. Olan oldu kurtarak diyorlar. Madem öyle satışa niye onay verdin niye aradan bu kadar süre geçti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam birinin söylemesine gerek var mı? Bilançoya baktıklarında anlamamak için aptal olmak gerekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu forumda bulunduğum günden beri 100 tane müşterinin lehine olan bir durum varsa ve kapatıldıysa 99'u dediğim şekilde ya kampanya çığırtkanlığı yapıldığı için ya da böyle Müşteri Temsilcileri arandığı için oldu. Sonuçta şu an ortada haksız bir durum var, eğer birisi alırken kapatsalar anlarım ancak ürünü aldıktan sonra işine gelmeyince senelerce izin verdiğin sisteme anlık hata diyemezsin ve müşteriden gasp yapar gibi elindeki kartını inaktif duruma getiremezsin. Zaten THH ile eşek gibi verirler de ürünü alıp teslim ettikten sonra seni engelleyemez şartlarını değiştiremez. Öncesinde amenna. Yine diyorum Boyner bu şekilde kendi topuğuna sıkıyor.
-
Bu boyner batar ürün göndermesi haftalar sürüyor. Hepsiburada trendyol siler bunları piyasadan. Orda da mağaza açmışlar ama aracı firma zaten çıkarırlar bunu aradan.
Morhipo daha önce aynı durum vardı kapattılar boynerde bu zaten çok uzun süredir var ve herkes biliyor şartlarda alınmaz diye bir madde yok ödeme aracını (gift) şurda kullanamazsın diye bir sınırlama da yok sonuçta gift=para
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Morhipoda alıyordum 750 ve 1000de açıktı kapatmışlar
Burda olacak şey hopi hesapların bazıları kapatılabilir birde direnmeyenlerin giftleri açılmaz
Doğru bunlar hopi hesapları da banlarlar
Arkadaşlar tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim Boyner’i ama iptal edilen gift kartımın faturasını bulamıyorum. Aynı tarihte aynı hesaptan birden fazla gift kart aldığım için bulamıyorum. Mailime bakıyorum 5 adet e arşiv fatura var. Ama bana mesela sonu 7539 ile biten gift kartın faturası lazım. Bunu nasıl bulabilirim.
arkadaşlar yılbaşında alınan gift kartlar mı iptal oluyor, yeni gördüm konuyu, iptal mi edildi bizim kartlar, iade falan birşey görmedim banka kartında.
-
Gift kartları iptal olanlar aynı hesaptan çok sayıda gift kart alımı yapmış olabilirler mi acaba? O yüzden mi iptal oldu yani
Ben aynı hesaptan en fazla 2-3 adet aldım şahsen
Hopi ile mi gift card aldınız ? Yoksa gift card ile mi gift card aldınız ?
-
Gift ile gift aldım
Bana da aynı cevap verildi thh dışında başka yok kalmadı..
Hopi de çark başlamış iki hesaba da 50 tl çıktı bir sürü yer de geçiyor
-
Boyner gift cardları tekrar satışa açmış ama tahmin ettigim gibi gifti sepete atınca hopi ile gift ile odeme yontemini kapamis. Hatta başka bir urunle beraber gifti sisteme girdim sonra gift ekledim sepete sonra urunu sildim basta sistem yedi ama odeme asamasinda gift ile gift alinamaz diyor.
Gift kartlar alışveriş esnasında kullanılıyor mu şuan? 4 tane gift kartım var kullanamıyorum. Hep aynı hatayı veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X