< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HOPİ Fırsatları ANA KONU (Boyner-Beymen-Fabrika-Morhipo ve dahası) (469. sayfa)
-
-
işlemlerim riskli bulundu diye hesabımı askıya almışlar, kayıt açtırdım, var mı başına gelen, açarlar mı geri
-
Hopi kullanılarak hediye çeki alımı sana uymuyorsa bundan sonra için hopiyle hediye çeki alımını kapatırsın.
Üzerinden bir aydan fazla zaman geçmiş hata yaptık deyip sattığı malı geri alıyor.
Müşteriye sattığın bir ürünü haftalar sonra hata yaptık deyip elinden, evinden zorla alabilir misin olacak iş değil bu.
-
Vakit kaybetmeden Cimer ve THH'ye yazın hocam. Dediğiniz gibi sattıktan sonra 'qnq ynlşlk yptk ehe ehe xd' diyemez koca firma.
Madem satmak istemiyorsun kapatırsın alımı Hopi ile olur biter. Bu arada konular ardı sıra açılınca böyle şeylerin bitmesi hiç tesadüf değil!
-
Twitter hesabına şikayet yazın
Şikayetvardan şikayet oluşturun
Varolan şikayetlere destek yorum yapın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee bir de alıp da iptal edilmeyenler de varmış , adamına göre muamele mi yapıyor bunlar anlamadım , yani herkesinkini de iptal etmemişler ozaman . Demekki hopiyle alımda hata yok! Bunlar iptal ettiklerini enayi yerine koymaya çalışıyor .
Sizin kare kodlarda görünüyor mu peki tutar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
Karekod ile nasıl bakılıyor?
Alınca gelen mailde hem kod hem link vardı linkten bakılıyor
Karekod ile tutar görünüpte online diğer kodu kabul etmemesi de ilginç
Vay vay alıp kenara koymuştum, neler dönmüş burada. THH yazalım bakalım.
Edit: Gaza geldik fakat kontrol ettim benim aldıklarımda herhangi bir sorun gözükmüyor. Diğer arkadaşlarım hakkını arasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecepB10 -- 2 Şubat 2022; 16:44:55 >
"Tıkla Kazan butonuna tıklayarak n11.com ve n11 uygulamasında yapacağın elektronik dışındaki alışverişlerinde tüm indirim ve kampanyalara ek %8 Paracık kazan"
Hopi uyg ve websitesinde bu linke tıklayınca erişilemiyor (adblocker kapalı). %8hiç fena da bir oran değil. Sorun yaşayan var mı?
-
Benimkiler de sıkıntı yok iki tane 500 Luk kullandım bende gift card alırken paracik kullanmıştım
2 adet 500 gitti benim de, sosyal medyada yüklenmek lazım.
Benimkilerde de sorun yok gibi gift kartı uygula dedim mi uyguluyor. Galiba gift card ile tekrar gift alanlarinkini iptal ediyor.
Ulan Allah belanı versin Boyner. Ben sadece 20 TL lik gift kart kullandim . 20 TL için bunu nie yapıon . Yazıklar olsun gerçekten . Hakkımı helal etmiyorum
Ben de 31 aralık da 500 tl lik gift card almıştım,
200 hopi +50 gift card +250 kredi kartı kullanarak 500 lük almıştım,baktım şimdi problem yoktu,aldım hemen birşeyler,
Benim gift card 205 ile başlıyordu.
Demin aradım diyor inceleme var. Gift kart ile gift kart alınmış falan fistan. Dedim o zaman kullandığım paracık ve kredi kartı ücreti çalışma yapıyoruz dedi. Sankş amerikayı keşfedecekler. Eski kullanılan paracık ile kredi kartı iadesini uğraştırmadan verseler bari
Arkadasım yani hadi neyse buna da , gift kartla gift kart alınamaz diye ibare yoktu , istediğimi alırım sistem izin verdiği müddetçe beni ilgilendirmez ? Orada bir tl ye ürünü yanlışlıkla da koysan alırım bu şirketi alakadar eder. 1 ay sonra faturası kesilmiş üürnü kullanmayanlardan alamazsın , o zaman kullanana da yaptırım hakkı yapman lazım! Olayın hukuki yaptırımı budur tek taraflı olamaz. Bunlar enayi avında net yani .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X